svarsčiau, svarsčiau ar rašyti dar ką, nes vis nepataikau su savo klausimais ir pamąstymais...bet neištvėriau, o gal kam padės...skaitinėjau sau visokius straipsnelius ir štai ką suradau netyčia
http://minciuaitvarai.wordpress.com/tag/noru-issipildymas/
taip, kad visos nusiteikiame pozityviai, mūsų tikslas - susilaukti vaikučių ir mes jų būtinai susilauksime
PRG 79,3
HCG 183
HCG 183
QUOTE(musyte @ 2011 09 23, 11:55)
as tikrai nenorejau izeisti, dabar blogai jauciuosi, tikrai nereikejo issakineti savo nuomuones, nes kiekviena mergyte turi savaja ir kiekvienoj seimoj savaip mastoma, tiesiog as ant tiek noriu vaikelio, kad atsisakaiu visko imanoma kas galetu kenkti, aisku kaip mergytes sako gali gyventi sveikai, bet vistiek kai kuriems nepavyksta, bet juk gal butent mums pavyktu, as girebiuosi siaudo, labai meldziuosi, kiekviena diena snekuosi su D, gal mano mastymas ir kaip bobutes, bet nezinau kaip kitaip galvot, nes labai sunku...Aisku kiekvienos mergytes ir tikejimas kitoks, poziuris i viska, todel nuomuones ir nesutapo, nenorejau Drovutes pjauti, tik patarti(gal ir ne i tema)...
Klausyk, nesijausk blogai, psakei, išsiaiškinom, ir viskas . bet aš asmeniškai manau, kad ir tau pačiai kenkia tas požiūris "Dievas duodda-neduoda", nes jis niekiap nepadeda nusiteikt pozityviai ir kažką konstruktyvaus nuveikti dėl to svarbiausio tikslo . aš, pavyzdžiui, nerūkau, beveik negeriu, vyras nerūko, išgeria per progas saikingai, aš jau n metų užsiiminėju joga, vyras sportuoja savo aktyvius sportus, santykiai harminingi ir puikūs, finansiškai situacija stabili, profesine prasme abu save esam realizavę ir sėkmingai kopiam į priekį, ir ką? ir nėra vaikų. jei pradėčiau save graužt, galvodama, ką blogo šiam ar praeitam gyvenime pridirbau, būtų tik dar blogiau . nesakau, kad nereikia, taip sakant, suvest su sąžine sąskaitų, bet užsiciklinti ant tos minties jokiu būdu negalima. nuo to ne tik fizinę, bet ir dvasinę sveikatą sugadinsi. nežinau, kaip jūs, bet aš asmeniškia labiausiai esu pavargus nuo kitų žmonių, nesusdūrusių su šita problema, a-la tai raikšmingų pasvarstymų būtent šitokia tema " neverti-neduoda- ne kiekvienam.." ir t.t. nors čia norėtųsi konstruktyvaus palaikymo ir atjautos. o šiaip viskas , tu pasakei, aš paskiau, susitaikom
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 23, 12:46)
Klausyk, nesijausk blogai, psakei, išsiaiškinom, ir viskas . bet aš asmeniškai manau, kad ir tau pačiai kenkia tas požiūris "Dievas duodda-neduoda", nes jis niekiap nepadeda nusiteikt pozityviai ir kažką konstruktyvaus nuveikti dėl to svarbiausio tikslo . aš, pavyzdžiui, nerūkau, beveik negeriu, vyras nerūko, išgeria per progas saikingai, aš jau n metų užsiiminėju joga, vyras sportuoja savo aktyvius sportus, santykiai harminingi ir puikūs, finansiškai situacija stabili, profesine prasme abu save esam realizavę ir sėkmingai kopiam į priekį, ir ką? ir nėra vaikų. jei pradėčiau save graužt, galvodama, ką blogo šiam ar praeitam gyvenime pridirbau, būtų tik dar blogiau . nesakau, kad nereikia, taip sakant, suvest su sąžine sąskaitų, bet užsiciklinti ant tos minties jokiu būdu negalima. nuo to ne tik fizinę, bet ir dvasinę sveikatą sugadinsi. nežinau, kaip jūs, bet aš asmeniškia labiausiai esu pavargus nuo kitų žmonių, nesusdūrusių su šita problema, a-la tai raikšmingų pasvarstymų būtent šitokia tema " neverti-neduoda- ne kiekvienam.." ir t.t. nors čia norėtųsi konstruktyvaus palaikymo ir atjautos. o šiaip viskas , tu pasakei, aš paskiau, susitaikom
Papildyta:
QUOTE(Rudde @ 2011 09 23, 12:41)
uhu tyliai tyliai
QUOTE(Rudde @ 2011 09 23, 12:41)
VA-JĖ-ZAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! taigi čia grynas negaliu patikėt sveikinu kuo nuošidžiausiai mergaitės, ir mūsų kaimą pagaliau atėjo į derlingasis ruduo net ašarą nubraukiau...
QUOTE(Rudde @ 2011 09 23, 14:41)
Valioooooooo!!!!!!!! SVEIKINU!!!!!
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 13:23)
tai kad gyvenimo sąlygos nepasikeitė, bet pakartosim ir jam tyrimą prieš einant pas specą
kai nesikartoja, tai ko ten ieškot? jei toks pirmas kartas, tai bet kuris gydytojas parodytų, maža kas ten nusisijungė
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
kaip fainiai
aš tada drąsiai raudoninu ir viskas geltona spalva baigiesi, nieko nežinau dabar tik likusia grupė tik raudoninsiu
kaip fainiai
aš tada drąsiai raudoninu ir viskas geltona spalva baigiesi, nieko nežinau dabar tik likusia grupė tik raudoninsiu