QUOTE(Maidenana @ 2011 09 22, 18:25)
[color=yellow]Ateina vyriskis pas seksopatologa ir sako:
nu Maidenana super anekdotas
prisizvengiau, vos nuo kedes nenukritau
QUOTE(Rudde @ 2011 09 22, 20:48)
Zinai, kuo mano sitas ciklas kitoks? Tuo, kad pries IUI nusprendziau, kad jei ka turesiu dar visa gyvenima grauztis, kaip viskas yra blogai ir galbut tik sias dvi savaites, kurias galesiu praleisti tikedamasi stebuklo. Ir as pati sau pazadejau, kad dvi savaites nei minutei nesuabejosiu, kad esu ne viena, o jei ateis mmm - tada ir pasiparinsiu. Kai isejau po IUI, lijo lietus ir vaziuodama namo sustojau prie Katedros - uzdegti zvakutes. Isejus i lauka, vis dar lijo, bet buvo islindusi ir saule. Uzlipau ant plytutes ir eilini karta sugalvojus ta vieninteli nora tris kartus apsisukau. Vaziuodama namo pamaciau vaivorykste, nevalingai atejo mintis, kad mano dukrytes vardas galetu buti Vaiva. Pačia net juokas nuo tos minties apėmė
Taip, sita mano IUI "techniskai" buvo labiausiai nevykus - tik vienas folikulas, ovuliaves dar pries IUI, beje, atesimenat, kaip MV kaldroj sperma veze? Ir taip, kiekviena karta per sitas dvi savaites, kai pagalvodavau, kad gal nepavyko, primindavau sau, kad pazadejau tiketi iki galo. Ir tikejau. Ir zinau, kad dabar turiu pasirinkima - abejoti, ieskoti, kas negerai, nervintis arba TIKETI. Ir renkuosi tiketi, nes pirma karta gyvenime testas parode kazka daugiau nei viena pagali, o juk jei nepavyks, paverkti visuomet spesiu.
Taip, sita mano IUI "techniskai" buvo labiausiai nevykus - tik vienas folikulas, ovuliaves dar pries IUI, beje, atesimenat, kaip MV kaldroj sperma veze? Ir taip, kiekviena karta per sitas dvi savaites, kai pagalvodavau, kad gal nepavyko, primindavau sau, kad pazadejau tiketi iki galo. Ir tikejau. Ir zinau, kad dabar turiu pasirinkima - abejoti, ieskoti, kas negerai, nervintis arba TIKETI. Ir renkuosi tiketi, nes pirma karta gyvenime testas parode kazka daugiau nei viena pagali, o juk jei nepavyks, paverkti visuomet spesiu.
Rudde nuostabus mastymas Ir vaiduokli tikrai matau Beg kraujuka priduok
QUOTE(Drovute @ 2011 09 23, 00:43)
Klausiu nes su MB padarem isvadas kad 4 IUI buna daugumai sekmingiausia, o dabar jis uzsigeide, kad darytume 4 IUI.
Drovute, darykit. Jei tik finansai leis, darykit Ziurek ir MB nori ir tikisi
QUOTE(musyte @ 2011 09 23, 10:51)
Drovute, idomus tavo vyro mastymas, kartu ir tavo, juk jus labai norit vaikelio, tai gal atsisakykit abu rukymo bei alkoholio, gal D neduoda, nes jus nei kiek nesiaukojat, as suprantu, kad galima galvoti, kad pas girtuoklius van kiek vaiku gimsta(nors ir geria ruko), bet jei nesigauna pas jus ir yra neaiskios kilmes nevaisingumas, tai gal del visko kaltas buten rukymas ir alkoholis???? Mano vyras irgi labai megsta alu, bet atsisake, jau beveik metus negeria, tik labai labai retai, gal mano zodziai atrodo tau tusti, bet atsiseskit su vyru ir bent pagalvokit...
nu dabar nesusilaikysiu ir pasakysiu
nu gana tarkuot Drovute toks vaizdas, kad ji su MB tik geria, ruko ir daugiau nieko nedaro na tikrai nera taip
beje, tai kiekvienos seimos vidaus reikalas, ir jei zmogus kazkada kazka pasipasakojo, tai nereikia jos kiekviena karta uz tai zulinti
kruva poru nei geria, nei ruko ir vistiek snipstas. o ir ta gerima visi skirtingai supranta, kai kurie ir kelias taures vyno traktuoja kaip alkoholizma