Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 22, 18:25)
[color=yellow]Ateina vyriskis pas seksopatologa ir sako:

nu Maidenana super anekdotas thumbup.gif
prisizvengiau, vos nuo kedes nenukritau lotuliukas.gif

QUOTE(Rudde @ 2011 09 22, 20:48)
Zinai, kuo mano sitas ciklas kitoks? Tuo, kad pries IUI nusprendziau, kad jei ka turesiu dar visa gyvenima grauztis, kaip viskas yra blogai ir galbut tik sias dvi savaites, kurias galesiu praleisti tikedamasi stebuklo. Ir as pati sau pazadejau, kad dvi savaites nei minutei nesuabejosiu, kad esu ne viena, o jei ateis mmm - tada ir pasiparinsiu. Kai isejau po IUI, lijo lietus ir vaziuodama namo sustojau prie Katedros - uzdegti zvakutes. Isejus i lauka, vis dar lijo, bet buvo islindusi ir saule. Uzlipau ant plytutes ir eilini karta sugalvojus ta vieninteli nora tris kartus apsisukau. Vaziuodama namo pamaciau vaivorykste, nevalingai atejo mintis, kad mano dukrytes vardas galetu buti Vaiva. Pačia net juokas nuo tos minties apėmė   blush2.gif

Taip, sita mano IUI "techniskai" buvo labiausiai nevykus - tik vienas folikulas, ovuliaves dar pries IUI, beje, atesimenat, kaip MV kaldroj sperma veze?  lotuliukas.gif  Ir taip, kiekviena karta per sitas dvi savaites, kai pagalvodavau, kad gal nepavyko, primindavau sau, kad pazadejau tiketi iki galo. Ir tikejau. Ir zinau, kad dabar turiu pasirinkima - abejoti, ieskoti, kas negerai, nervintis arba TIKETI. Ir renkuosi tiketi, nes pirma karta gyvenime testas parode kazka daugiau nei viena pagali, o juk jei nepavyks, paverkti visuomet spesiu.

Rudde nuostabus mastymas drinks_cheers.gif Ir vaiduokli tikrai matau bigsmile.gif Beg kraujuka priduok mirksiukas.gif

QUOTE(Drovute @ 2011 09 23, 00:43)
Klausiu nes su MB padarem isvadas kad 4 IUI buna daugumai sekmingiausia, o dabar jis uzsigeide, kad darytume 4 IUI. wub.gif

Drovute, darykit. Jei tik finansai leis, darykit drinks_cheers.gif Ziurek ir MB nori ir tikisi mirksiukas.gif

QUOTE(musyte @ 2011 09 23, 10:51)
Drovute, idomus tavo vyro mastymas, kartu ir tavo, juk jus labai norit vaikelio, tai gal atsisakykit abu rukymo bei alkoholio, gal D neduoda, nes jus nei kiek nesiaukojat, as suprantu, kad galima galvoti, kad pas girtuoklius van kiek vaiku gimsta(nors ir geria ruko), bet jei nesigauna pas jus ir yra neaiskios kilmes nevaisingumas, tai gal del visko kaltas buten rukymas ir alkoholis???? Mano vyras irgi labai megsta alu, bet atsisake, jau beveik metus negeria, tik labai labai retai, gal mano zodziai atrodo tau tusti, bet atsiseskit su vyru ir bent pagalvokit... wub.gif

nu dabar nesusilaikysiu ir pasakysiu ax.gif
nu gana tarkuot Drovute doh.gif toks vaizdas, kad ji su MB tik geria, ruko ir daugiau nieko nedaro doh.gif na tikrai nera taip smile.gif
beje, tai kiekvienos seimos vidaus reikalas, ir jei zmogus kazkada kazka pasipasakojo, tai nereikia jos kiekviena karta uz tai zulinti 4u.gif
kruva poru nei geria, nei ruko ir vistiek snipstas. o ir ta gerima visi skirtingai supranta, kai kurie ir kelias taures vyno traktuoja kaip alkoholizma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 23 rugsėjo 2011 - 10:17
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 23, 10:11)
Šiaip į svetimus ginčus nesikišu, nu bet čia tau jau išvis ... bash.gif  nelabai supratau, prie ko čia Drovutė ir rūkymas taipgi gėrimas? lyg nieko ni neminėjo, tik apie mėnesinių iššsaukimą pasakė?  g.gif o be to, ką reiškia "nesiaukojat"? 3 IUI ir milijonas tyrimų tai čia kas?  aggressive.gif o jau apie tuos visokius a-la "Dievas neduoda", tai eik sau  fool.gif nes galima tada kiekvienai iš mūsų pritaikyt tokią nesąmonę, ir pradėkim save plakt, savo kaltės ieškot, frustruot, mirt iš liūdesio ir beviltiškumo, kokios čia mes kažkokios netokios ir kaip čia mus baudžia... gal hne šitom mergaitėm reiktų tokius bobučių plepalus rašyt doh.gif nepyk, bet sunervinai doh.gif

na tikrai nesigincysiu, zinau kodel parasiau del rukymo ir del alkoholio, manau Drovute irgi zino, na matai del Dievo, tai cia kas kaip tiki, nereikia cia nervuotis, juk nezinai del ko cia taip rasiau, Drovute is kitos temeles pazistu ir nenorejau izeisti, tik paskatinti, todel tu nezinodama visos situacijos puoli mane ir viska vadini bobuciu plepalais...
Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2011 09 23, 10:13)
nu Maidenana super anekdotas thumbup.gif
prisizvengiau, vos nuo kedes nenukritau lotuliukas.gif
Rudde nuostabus mastymas drinks_cheers.gif Ir vaiduokli tikrai matau bigsmile.gif Beg kraujuka priduok mirksiukas.gif
Drovute, darykit. Jei tik finansai leis, darykit drinks_cheers.gif Ziurek ir MB nori ir tikisi mirksiukas.gif
nu dabar nesusilaikysiu ir pasakysiu ax.gif
nu gana tarkuot Drovute doh.gif toks vaizdas, kad ji su MB tik geria, ruko ir daugiau nieko nedaro doh.gif na tikrai nera taip smile.gif
beje, tai kiekvienos seimos vidaus reikalas, ir jei zmogus kazkada kazka pasipasakojo, tai nereikia jos kiekviena karta uz tai zulinti 4u.gif
kruva poru nei geria, nei ruko ir vistiek snipstas. o ir ta gerima visi skirtingai supranta, kai kurie ir kelias taures vyno traktuoja kaip alkoholizma mirksiukas.gif

Irene taip tu teisi, tiesiog parasiau tai del to, kad Drovute parase, kad farsiruosis vaistais, o jis aluti gers, tiesiog mano ta pati situacija buvo, irgi as geriau vaistus, o vyras alu, tai biski skaudu buvo, kad jis neatsisako viso to, nes daug kur parasyta, kad alus ir alkoholis vyro turtui kenkia, tikrai nenorejau kistis ir izeist...
Atsakyti
Baigiam diskusijas ir laukiam Ruddes dideliu skiaciuku 4u.gif
kas sekanti NT turi darytis?
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 23, 10:39)
Baigiam diskusijas ir laukiam Ruddes dideliu skiaciuku 4u.gif
kas sekanti NT turi darytis?

Drovute tikrai atsiprasau, nesedesiu daugiau temutej, nes man jau stogas vaziuoja nuo visko...turbut per daug i viska kitaip ziuriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 09 23, 11:30)
Irene taip tu teisi, tiesiog parasiau tai del to, kad Drovute parase, kad farsiruosis vaistais, o jis aluti gers, tiesiog mano ta pati situacija buvo, irgi as geriau vaistus, o vyras alu, tai biski skaudu buvo, kad jis neatsisako viso to, nes daug kur parasyta, kad alus ir alkoholis vyro turtui kenkia, tikrai nenorejau kistis ir izeist...

na maniskis irgi aluti megsta. visokio kitokio alkoholio jis nemegsta ir negeria. pries paskutine IUI, kai alaus jau kuri laika nevartojo ir netgi apmazino rukyma, rezultatai buvau labai blogi doh.gif visi stebejosi, kas atsitiko, nes buvo pati prascaiausia sperma is visu darytu doh.gif
taip kad negali zinoti nuo ko cia viskas priklauso mirksiukas.gif
mano MB ginius sake, kad vyrams labiausiai kenkia alus. visas kitas alkoholis netaip. viskas saikingai aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 09 23, 11:49)
taip kad negali zinoti nuo ko cia viskas priklauso mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
žinau porą, kur n metų kartu, labai pozityvūs, draugiški, geri žmonės, nerūko, geria tik progomis, namą pasistatė, ąžuolą pasodino, o vaikų kaip nėr, taip nėr sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 23 rugsėjo 2011 - 11:00
QUOTE(musyte @ 2011 09 23, 11:40)
Drovute tikrai atsiprasau, nesedesiu daugiau temutej, nes man jau stogas vaziuoja nuo visko...turbut per daug i viska kitaip ziuriu unsure.gif

saulyt, nu nepergyvenk, nereikia mus palikt, čia kiekviena mergyte yra svarbi

jei tikrai dėl rukimo ir alaus gėrimo aš tave 100 proc. palaikau, bet niekam pretenzijos nereiškiu , čia tik mano bendra nuomone
mano MB labai mėgsta pirtelė, bet todėl kad nei aš negaliu eiti dabar, nei jo grikeliams tai ne į naudą tiesiog aš jo paprašiau ir jis nebeina (arba labai labai retai). Kaip supratau tavęs subalamutina fraze "aš geriu vaistus , o jis alų" daugiausia dėl požiūrio į tą visą procesą, nes jei jau norim gerų rezultatų, turim atsisakyti tokių malonumų + palaikyti vienas kita moralinių aspektu

laukiam Lėjos dar NT ir Rudde skaičiukus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 23 rugsėjo 2011 - 11:45
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 23, 11:43)
saulyt, nu nepergyvenk, nereikia mus palikt, čia kiekviena mergyte yra svarbi

jei tikrai dėl rukimo ir alaus gėrimo aš tave 100 proc. palaikau, bet niekam pretenzijos nereiškiu , čia tik mano bendra nuomone
mano MB labai mėgsta pirtelė, bet todėl kad nei aš negaliu eiti dabar, nei jo grikeliams tai ne į naudą tiesiog aš jo paprašiau ir jis nebeina (arba labai labai retai). Kaip supratau tavęs subalamutina fraze "aš geriu vaistus , o jis alų" daugiausia dėl požiūrio į tą visą procesą, nes jei jau norim gerų rezultatų, turim atsisakyti tokių malonumų + palaikyti vienas kita moralinių aspektu
laukiam Lėjos dar NT ir Rudde skaičiukus  thumbup.gif

4u.gif as tikrai nenorejau izeisti, dabar blogai jauciuosi, tikrai nereikejo issakineti savo nuomuones, nes kiekviena mergyte turi savaja ir kiekvienoj seimoj savaip mastoma, tiesiog as ant tiek noriu vaikelio, kad atsisakaiu visko imanoma kas galetu kenkti, aisku kaip mergytes sako gali gyventi sveikai, bet vistiek kai kuriems nepavyksta, bet juk gal butent mums pavyktu, as girebiuosi siaudo, labai meldziuosi, kiekviena diena snekuosi su D, gal mano mastymas ir kaip bobutes, bet nezinau kaip kitaip galvot, nes labai sunku...Aisku kiekvienos mergytes ir tikejimas kitoks, poziuris i viska, todel nuomuones ir nesutapo, nenorejau Drovutes pjauti, tik patarti(gal ir ne i tema)...
Atsakyti
Ej mergytes gal jau baigiam mane aptarineti, nes jauciu tuoj teks temute nauja sukurti pavadinimu "Moralai Drovutei" lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 23, 12:59)
Ej mergytes gal jau baigiam mane aptarineti, nes jauciu tuoj teks temute nauja sukurti pavadinimu "Moralai Drovutei" lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

ausys kaista??? biggrin.gif

kur mūsų Lėja ? pasislepi ir džiaugiesi II
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 23, 14:13)
* ausys kaista???  biggrin.gif 

** kur mūsų Lėja ? pasislepi ir džiaugiesi II

*panasiai biggrin.gif
** turbut tikrai viena dziaugiasi II, o mum nerodo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 09 23, 10:51)
hihihi.gif
jo, sustojo vystytis 4 ar 6 sav (kas kaip skaičiuoja), nu ir po savaitės persileidimas... čia buvo pirmais metais.. nesisekė metus pastoti, nusiunčiau vyrą spermogramai, nes jam tik vienas tyrimas, o man n+k.. spermograma buvo labai gerai (kaip pasakė), ir kažkaip po mėnesio pastojau.. bet jau buvo suplanuota 2 sav pažintinė kelionė, tai gavau 4 skrydžius, streso, nuovargio ir pan.. galvojau, kad tai įtakojo, bet dabar, kai po to jau 2 metai nepastoju, reiškia problema kitur..

mmmhh g.gif
gal sperma suprastejo?
o nesivystymo priezasciu neieskojai?

QUOTE(musyte @ 2011 09 23, 10:51)
Drovute, idomus tavo vyro mastymas, kartu ir tavo, juk jus labai norit vaikelio, tai gal atsisakykit abu rukymo bei alkoholio, gal D neduoda, nes jus nei kiek nesiaukojat, as suprantu, kad galima galvoti, kad pas girtuoklius van kiek vaiku gimsta(nors ir geria ruko), bet jei nesigauna pas jus ir yra neaiskios kilmes nevaisingumas, tai gal del visko kaltas buten rukymas ir alkoholis???? Mano vyras irgi labai megsta alu, bet atsisake, jau beveik metus negeria, tik labai labai retai, gal mano zodziai atrodo tau tusti, bet atsiseskit su vyru ir bent pagalvokit... wub.gif
o jeigu ne rukymas ir alkoholis? tada kas kaltas?

QUOTE(Drovute @ 2011 09 23, 10:53)
Tai kad jis pas mane ir taip 140/90 blush2.gif
tai jeigu jis toks normalus, tai pasidaryk siek tiek aukstesni ir pramus. geriausias vaistas - karsta vonia su raudono sauso vyno taure rankoje. man padeavo visada.

QUOTE(musyte @ 2011 09 23, 11:30)
o as labai dziaugiuosi uz savo vyra, kad bent jau jis gali gerti alu ar vyna, kol as ant vaistu sedziu. as bent jau pauostau. kodel jis turetu kazko malonaus atsisakyti vien todel, kad as negaliu? Tegul jis geria ta skanu aluti, o as pasidziaugsiu uz ji...

QUOTE(Irėnė @ 2011 09 23, 11:49)
na maniskis irgi aluti megsta. visokio kitokio alkoholio jis nemegsta ir negeria. pries  paskutine IUI, kai alaus jau kuri laika nevartojo ir netgi apmazino rukyma, rezultatai buvau labai blogi doh.gif visi stebejosi, kas atsitiko, nes buvo pati prascaiausia sperma is visu darytu doh.gif
cia matyt, organizmas nesuprato ko cia ji kankina. reikejo grazinti i vieta alu ir rukyma ir butu buve viskas gerai biggrin.gif

Rudde - kiek Hcg? Tik davaj nesakyk, kad nedarei.... unsure.gif
Atsakyti