Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 23, 09:59)
mano 4IUI buvo sėkmingas  smile.gif , tik kad jis buvo po LP

Nu as taip ir galvoju, kad 4 IUI pats sekmingiausias daugumai 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 11:15)
*Sian vakare pas S ir klausysiuos nuosprendzio. Galima sakyti, kad nuo siandien 20.30 prasides mano kryziu keliai pas klecka.
**Nu labai sveikinu su sprendimu padaryti 4IUI  4u.gif

*Pranesk ka gydytija pasakys 4u.gif
**Dar galvoju, vyras nori kad daryciau, o as nelabai, juk ne jam o man reikia daryti procedura ir vaistus kimst, jis sau laimingai aluti gers, o as vaistus pompuosiu i save doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(zuzla @ 2011 09 23, 11:27)
aš nesidariau ir kol kas nesiruošiu, nes vyro spermograma gera, todėl nemanau, kad IUI tikslinga.. na nebent padaryti dėl to, kad padaryti.. mūsų "stažas" trys metai, vienas nesivystantis, pradedu savo kelią..
močiutei į klausimą "kada gi?" kai pasakiau, kad nu negalim, ji - o tai kaip čia taip būna? unsure.gif juk tipo - pist pist ir yra turi būt... nu taip, kaip čia taip - vaikų negalim susilaukti, kas per neteisybė blink.gif ir dar pinigus už tai reikia mokėti... ech, sugadinom mes gamtą verysad.gif

Tavo mociute nevienintele nesupranta kaip gali nesigauti pastoti, man toks klausimas visad iskyla "Kodel negaliu pastoti? Juk kai kurioms net ikist nereikia o jau nescia" verysad.gif
Na nieko kada nors visos turesim vaikuciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 10:31)
iki siol mano nestumai baigiasi biochemine stadija. Kruopa tik prisitvirtina prie gimdos, implantuojasi ir cia pat iskrenta. Jau du kartus taip buvo per pastaruosius 3 menesius. O is esmes musu problema - vyro sperma. Bet kaip ir pataisem ji... truputeli...

O tu gimdos nuotrauka darei? gal nepratekami kiausintakiai? Arba gimda uzsilenkusi. jeigu uzsilenkusi, tai po namu darbu tau reikia ant pilvo gultis, o ne kojas kelti.

taip skaičiau 4u.gif

nieko nedariau, sakau, tik pradedu kelią.. susirenku šio ciklo hormonus, profilaktinius tyrimus ir žygiuosiu pas specą.. bet kiek žinau, graži ta mano gimda g.gif pastojus buvau, reiškia kaip minimum vienas kiaušintakis pratekamas g.gif nu žiūrėsim..

Maidenan, tu kaip vadovėlių specė biggrin.gif gal žinai, jei sperma ilgai netirštėja, tai gerai ar blogai, ar pofik?
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 09 22, 20:42)
vos nepamiršau bigsmile.gif
siunčiu besispardančius virusiukus  wub.gif  wub.gif  wub.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Griebiu ir aš porą biggrin.gif kai jau ledai pralaužti, tuoj pabirs visoms žirniukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 23, 10:36)
juk ne jam o man reikia daryti procedura ir vaistus kimst, jis sau laimingai aluti gers, o as vaistus pompuosiu i save doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na nieko kada nors visos turesim vaikuciu mirksiukas.gif

nu dar kartelį 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 22, 23:43)
Klausiu nes su MB padarem isvadas kad 4 IUI buna daugumai sekmingiausia, o dabar jis uzsigeide, kad darytume 4 IUI. wub.gif

Ir man atrodo teisingas sprendimas daryt 4 IUI drinks_cheers.gif o dėl tų vaistų... jau tiek prikišta jų, kad dar vienas kartas į tą ar į tą pusę tikrai nei daugiau, nei mažiau nebepakenks mirksiukas.gif o jei jau vyriukas nori, tai pirmyn biggrin.gif "muzik skazal, baba zdielala" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 23, 10:36)
Nu as taip ir galvoju, kad 4 IUI pats sekmingiausias daugumai 4u.gif
*Pranesk ka gydytija pasakys 4u.gif
**Dar galvoju, vyras nori kad daryciau, o as nelabai, juk ne jam o man reikia daryti procedura ir vaistus kimst, jis sau laimingai aluti gers, o as vaistus pompuosiu i save doh.gif  doh.gif  doh.gif

nu nu nu.... prasideda... vaika tai tau nesioti... kaip bebutu.. tokia jau musu dalia..

QUOTE(zuzla @ 2011 09 23, 10:37)
taip skaičiau 4u.gif

nieko nedariau, sakau, tik pradedu kelią.. susirenku šio ciklo hormonus, profilaktinius tyrimus ir žygiuosiu pas specą.. bet kiek žinau, graži ta mano gimda g.gif pastojus buvau, reiškia kaip minimum vienas kiaušintakis pratekamas g.gif nu žiūrėsim..

Maidenan, tu kaip vadovėlių specė biggrin.gif gal žinai, jei sperma ilgai netirštėja, tai gerai ar blogai, ar pofik?

o kas ivyko kaip pastojai? nesivystsntis?

Pagal mane tai pofik ka ji ten tirsteja.. Svarbiausia kiekis ir judrumas...
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 23, 11:42)
Ir man atrodo teisingas sprendimas daryt 4 IUI drinks_cheers.gif o dėl tų vaistų... jau tiek prikišta jų, kad dar vienas kartas į tą ar į tą pusę tikrai nei daugiau, nei mažiau nebepakenks  mirksiukas.gif o jei jau vyriukas nori, tai pirmyn  biggrin.gif "muzik skazal, baba zdielala" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Pagalvosiu as dar del to 4 IUI, pradzioj mmm reik sulaukt o ju ne kvapo unsure.gif Tikiuosi per savaitgali atsiras nes jei ne, tai gal reik kazkokiu vaistu, kad atsirastu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 23, 10:47)
Pagalvosiu as dar del to 4 IUI, pradzioj mmm reik sulaukt o ju ne kvapo unsure.gif Tikiuosi per savaitgali atsiras nes jei ne, tai gal reik kazkokiu vaistu, kad atsirastu g.gif

Nereieks, atsiras ir taip. I karsta vonia atsigulk ir atsiras. Zodziu, pakelk sau spaudima.
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 23, 10:42)
"muzik skazal, baba zdielala" lotuliukas.gif

hihihi.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 10:45)
o kas ivyko kaip pastojai? nesivystsntis?

Pagal mane tai pofik ka ji ten tirsteja.. Svarbiausia kiekis ir judrumas...

jo, sustojo vystytis 4 ar 6 sav (kas kaip skaičiuoja), nu ir po savaitės persileidimas... čia buvo pirmais metais.. nesisekė metus pastoti, nusiunčiau vyrą spermogramai, nes jam tik vienas tyrimas, o man n+k.. spermograma buvo labai gerai (kaip pasakė), ir kažkaip po mėnesio pastojau.. bet jau buvo suplanuota 2 sav pažintinė kelionė, tai gavau 4 skrydžius, streso, nuovargio ir pan.. galvojau, kad tai įtakojo, bet dabar, kai po to jau 2 metai nepastoju, reiškia problema kitur..

mmmhh g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 23, 09:47)

Drovute, idomus tavo vyro mastymas, kartu ir tavo, juk jus labai norit vaikelio, tai gal atsisakykit abu rukymo bei alkoholio, gal D neduoda, nes jus nei kiek nesiaukojat, as suprantu, kad galima galvoti, kad pas girtuoklius van kiek vaiku gimsta(nors ir geria ruko), bet jei nesigauna pas jus ir yra neaiskios kilmes nevaisingumas, tai gal del visko kaltas buten rukymas ir alkoholis???? Mano vyras irgi labai megsta alu, bet atsisake, jau beveik metus negeria, tik labai labai retai, gal mano zodziai atrodo tau tusti, bet atsiseskit su vyru ir bent pagalvokit... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 11:49)
Nereieks, atsiras ir taip. I karsta vonia atsigulk ir atsiras. Zodziu, pakelk sau spaudima.

Tai kad jis pas mane ir taip 140/90 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 09 23, 09:51)
Drovute, idomus tavo vyro mastymas, kartu ir tavo, juk jus labai norit vaikelio, tai gal atsisakykit abu rukymo bei alkoholio, gal D neduoda, nes jus nei kiek nesiaukojat, as suprantu, kad galima galvoti, kad pas girtuoklius van kiek vaiku gimsta(nors ir geria ruko), bet jei nesigauna pas jus ir yra neaiskios kilmes nevaisingumas, tai gal del visko kaltas buten rukymas ir alkoholis???? Mano vyras irgi labai megsta alu, bet atsisake, jau beveik metus negeria, tik labai labai retai, gal mano zodziai atrodo tau tusti, bet atsiseskit su vyru ir bent pagalvokit... wub.gif

Šiaip į svetimus ginčus nesikišu, nu bet čia tau jau išvis ... bash.gif nelabai supratau, prie ko čia Drovutė ir rūkymas taipgi gėrimas? lyg nieko ni neminėjo, tik apie mėnesinių iššsaukimą pasakė? g.gif o be to, ką reiškia "nesiaukojat"? 3 IUI ir milijonas tyrimų tai čia kas? aggressive.gif o jau apie tuos visokius a-la "Dievas neduoda", tai eik sau fool.gif nes galima tada kiekvienai iš mūsų pritaikyt tokią nesąmonę, ir pradėkim save plakt, savo kaltės ieškot, frustruot, mirt iš liūdesio ir beviltiškumo, kokios čia mes kažkokios netokios ir kaip čia mus baudžia... gal hne šitom mergaitėm reiktų tokius bobučių plepalus rašyt doh.gif nepyk, bet sunervinai doh.gif
Atsakyti