QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 23, 09:59)
mano 4IUI buvo sėkmingas , tik kad jis buvo po LP
Nu as taip ir galvoju, kad 4 IUI pats sekmingiausias daugumai
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 11:15)
*Sian vakare pas S ir klausysiuos nuosprendzio. Galima sakyti, kad nuo siandien 20.30 prasides mano kryziu keliai pas klecka.
**Nu labai sveikinu su sprendimu padaryti 4IUI
**Nu labai sveikinu su sprendimu padaryti 4IUI
*Pranesk ka gydytija pasakys
**Dar galvoju, vyras nori kad daryciau, o as nelabai, juk ne jam o man reikia daryti procedura ir vaistus kimst, jis sau laimingai aluti gers, o as vaistus pompuosiu i save
QUOTE(zuzla @ 2011 09 23, 11:27)
aš nesidariau ir kol kas nesiruošiu, nes vyro spermograma gera, todėl nemanau, kad IUI tikslinga.. na nebent padaryti dėl to, kad padaryti.. mūsų "stažas" trys metai, vienas nesivystantis, pradedu savo kelią..
močiutei į klausimą "kada gi?" kai pasakiau, kad nu negalim, ji - o tai kaip čia taip būna? juk tipo - pist pist ir yra turi būt... nu taip, kaip čia taip - vaikų negalim susilaukti, kas per neteisybė ir dar pinigus už tai reikia mokėti... ech, sugadinom mes gamtą
močiutei į klausimą "kada gi?" kai pasakiau, kad nu negalim, ji - o tai kaip čia taip būna? juk tipo - pist pist ir yra turi būt... nu taip, kaip čia taip - vaikų negalim susilaukti, kas per neteisybė ir dar pinigus už tai reikia mokėti... ech, sugadinom mes gamtą
Tavo mociute nevienintele nesupranta kaip gali nesigauti pastoti, man toks klausimas visad iskyla "Kodel negaliu pastoti? Juk kai kurioms net ikist nereikia o jau nescia"
Na nieko kada nors visos turesim vaikuciu