[quote=Rudde,2011 09 22, 20:20]
Zinot, prisipazinsiu - siandien ryte, pasimatavus BT neistveriau ir apsysinau NT. Tiesiog su BT dar niekada nebuvo taip, kad 10DPO ji nukristu zemai zemai, o paskui iskart vel uzkiltu ir laikytusi tris dienas, visuomet apie 10DPO pradedavo nuosekliai leistis...
Fotkinau su telefonu, apsvietimas levas, todel matosi blogiau, nei realybeje bet gal iziuresit mano pirmaji gyvenime vaiduokli
matau ir aš , nu pagaliau gal ir mus aplankys sėkmė po tokio ilgo laiko, tai ką laukiam tavo skaičiukų
Rudde, patyliukais sveikinu
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 22, 21:55)
Jurgiuk, vyras pakomentavo, kad sis yra geras, bet labai silpnas. Geriau, kai tribulus terresteris turi 1000 arba daugiau miligramu. O sis turi tik 83. Reikia ziureti i sudeti.
gal galėtum paprašyti vyro kad parodytu kokius geriausiai pirkti ir įmestum nuoroda, nes kai nueini ten tai ir nežinai ka imti buvo 3 variantai
dziugu kad gal jau kazkam pasiseks bent jau as NT testais visai nebetikiu. dar ir sian turiu du testukus su labai gerai iziurima antra juostele, o kas is to? as netikiu, geriausias bus irodymas jei priduosi krauja.
QUOTE(agiute @ 2011 09 22, 21:42)
imu imu ir aš
QUOTE(Drovute @ 2011 09 23, 00:43)
Klausiu nes su MB padarem isvadas kad 4 IUI buna daugumai sekmingiausia, o dabar jis uzsigeide, kad darytume 4 IUI.
mano 4IUI buvo sėkmingas , tik kad jis buvo po LP
QUOTE(Rudde @ 2011 09 23, 06:11)
Aciu, mieloji.. As irgi i testa pasiziuriu bent kas 15 min Siandien antra juostele truputi ryskesne, nei vakar. Nejaugi svajones pildosi?..
nu jei šiandien jau ryškesni tai čia gi SUPER , oj kaip laukiam, jau parašiau raudona spalva kaž kieno nika raudonint
QUOTE(agiute @ 2011 09 22, 21:42)
siunčiu besispardančius virusiukus
ai ir aš vieną pavogsiu
jei į temą, tai aš čia ne į temą, IUI daryti nesiruošiu, bet mergaičių išgyvenimai man labai artimi, todėl paskaitau
QUOTE(REVO @ 2011 09 21, 18:52)
AAAAAAPCYYYYYYYY ANT JUSU VISU:
Siu namu akcija: visoms po dvynukus
Ruduo vis dar derliaus metas, todel susikimbam uz ranku ir visos i nestukiu skyreli
Siu namu akcija: visoms po dvynukus
Ruduo vis dar derliaus metas, todel susikimbam uz ranku ir visos i nestukiu skyreli
imu imu imu
Papildyta:
QUOTE(Rudde @ 2011 09 23, 05:11)
Aciu, mieloji.. As irgi i testa pasiziuriu bent kas 15 min Siandien antra juostele truputi ryskesne, nei vakar. Nejaugi svajones pildosi?..
pagaliau
QUOTE(Drovute @ 2011 09 23, 00:43)
Klausiu nes su MB padarem isvadas kad 4 IUI buna daugumai sekmingiausia, o dabar jis uzsigeide, kad darytume 4 IUI.
O kas bus ryt vakare?
Sian vakare pas S ir klausysiuos nuosprendzio. Galima sakyti, kad nuo siandien 20.30 prasides mano kryziu keliai pas klecka. O kas bus ryt vakare?
Nu labai sveikinu su sprendimu padaryti 4IUI
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 23, 08:08)
gal galėtum paprašyti vyro kad parodytu kokius geriausiai pirkti ir įmestum nuoroda, nes kai nueini ten tai ir nežinai ka imti buvo 3 variantai
http://www.tribestan.lt/main.php/id/601/lang/1 sitie geri. Kaip vyras paaiskino, sudetyje turi buti 1000 ir daugiau mg to tribulus terresteris. Pagal si rodykli ir rinktis.QUOTE(spinsa @ 2011 09 23, 08:08)
dziugu kad gal jau kazkam pasiseks bent jau as NT testais visai nebetikiu. dar ir sian turiu du testukus su labai gerai iziurima antra juostele, o kas is to? as netikiu, geriausias bus irodymas jei priduosi krauja.
spinsa, as turiu 10 testuku su antrom juostelem. bet kas is to, jeigu negaliu isnesioti... QUOTE(zuzla @ 2011 09 23, 09:06)
ai ir aš vieną pavogsiu
jei į temą, tai aš čia ne į temą, IUI daryti nesiruošiu, bet mergaičių išgyvenimai man labai artimi, todėl paskaitau
i tema, i tema... O kodel nebedarysi IUI?jei į temą, tai aš čia ne į temą, IUI daryti nesiruošiu, bet mergaičių išgyvenimai man labai artimi, todėl paskaitau
Rudde, a krauja jau pridavei? Kada zinosim rezultatus? Kaip gerai, kad ryskeja
QUOTE(Rudde @ 2011 09 22, 19:48)
Ir zinau, kad dabar turiu pasirinkima - abejoti, ieskoti, kas negerai, nervintis arba TIKETI. Ir renkuosi tiketi, nes pirma karta gyvenime testas parode kazka daugiau nei viena pagali, o juk jei nepavyks, paverkti visuomet spesiu.
ŠAUNUOLĖ super požiūris viskas bus tikrai gerai
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 10:15)
nuo siandien 20.30 prasides mano kryziu keliai pas klecka.
i tema, i tema... O kodel nebedarysi IUI?
i tema, i tema... O kodel nebedarysi IUI?
o kas iki šiol buvo?
aš nesidariau ir kol kas nesiruošiu, nes vyro spermograma gera, todėl nemanau, kad IUI tikslinga.. na nebent padaryti dėl to, kad padaryti.. mūsų "stažas" trys metai, vienas nesivystantis, pradedu savo kelią..
močiutei į klausimą "kada gi?" kai pasakiau, kad nu negalim, ji - o tai kaip čia taip būna? juk tipo - pist pist ir yra turi būt... nu taip, kaip čia taip - vaikų negalim susilaukti, kas per neteisybė ir dar pinigus už tai reikia mokėti... ech, sugadinom mes gamtą
QUOTE(zuzla @ 2011 09 23, 10:27)
o kas iki šiol buvo?
aš nesidariau ir kol kas nesiruošiu, nes vyro spermograma gera, todėl nemanau, kad IUI tikslinga.. na nebent padaryti dėl to, kad padaryti.. mūsų "stažas" trys metai, vienas nesivystantis, pradedu savo kelią..
močiutei į klausimą "kada gi?" kai pasakiau, kad nu negalim, ji - o tai kaip čia taip būna? juk tipo - pist pist ir yra turi būt... nu taip, kaip čia taip - vaikų negalim susilaukti, kas per neteisybė ir dar pinigus už tai reikia mokėti... ech, sugadinom mes gamtą
iki siol mano nestumai baigiasi biochemine stadija. Kruopa tik prisitvirtina prie gimdos, implantuojasi ir cia pat iskrenta. Jau du kartus taip buvo per pastaruosius 3 menesius. O is esmes musu problema - vyro sperma. Bet kaip ir pataisem ji... truputeli...
O tu gimdos nuotrauka darei? gal nepratekami kiausintakiai? Arba gimda uzsilenkusi. jeigu uzsilenkusi, tai po namu darbu tau reikia ant pilvo gultis, o ne kojas kelti.