QUOTE(Rudde @ 2011 09 22, 20:20)
Zinot, prisipazinsiu - siandien ryte, pasimatavus BT neistveriau ir apsysinau NT. Tiesiog su BT dar niekada nebuvo taip, kad 10DPO ji nukristu zemai zemai, o paskui iskart vel uzkiltu ir laikytusi tris dienas, visuomet apie 10DPO pradedavo nuosekliai leistis...
Fotkinau su telefonu, apsvietimas levas, todel matosi blogiau, nei realybeje
bet gal iziuresit mano pirmaji gyvenime vaiduokli
Tai va, kuri jungiasi prie manes?
VaJezau!!!!! ACIU ACIU ACIU TAU LABAI!!!!! Nu PAGALIAU!!!!! Zliumbsiu tuoj!!!!!!! Mazut, tik laikyk pilvuka siltai, nepersildyk tik... Jezau, kokia laime... Buciuoju, pagaliau tu
Pirma!!!!!!!!
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 22, 20:29)
po maidenanos nuotykiu su NT vaiduokliais as jais jau nebetikiu
vaiduokliauja vaiduokliauja o memes ateina kaip niekur nieko....is vis as jau pradedu galvot,kad tas IUI tik pinigu plovimas.Efektyvumas .....geriau patylesiu....kazkam laaabai naudinga,kad mes pinigines injekcijas inesinetume..naudojamasi kazkieno nelaime ir tiek....
as turiu isnesiojimo problemu. Bet mano vaiduokliai tikri, mano nestumai tiesiog labai anksti baigiasi, man reikia tyrimu ir gydymo. Todel as nesu rodiklis. Comprende?! A? O
Ruddei viskas bus gerai! Antspaudas.
QUOTE(Rudde @ 2011 09 22, 20:48)
Zinai, kuo mano sitas ciklas kitoks? Tuo, kad pries IUI nusprendziau, kad jei ka turesiu dar visa gyvenima grauztis, kaip viskas yra blogai ir galbut tik sias dvi savaites, kurias galesiu praleisti tikedamasi stebuklo. Ir as pati sau pazadejau, kad dvi savaites nei minutei nesuabejosiu, kad esu ne viena, o jei ateis mmm - tada ir pasiparinsiu. Kai isejau po IUI, lijo lietus ir vaziuodama namo sustojau prie Katedros - uzdegti zvakutes. Isejus i lauka, vis dar lijo, bet buvo islindusi ir saule. Uzlipau ant plytutes ir eilini karta sugalvojus ta vieninteli nora tris kartus apsisukau. Vaziuodama namo pamaciau vaivorykste, nevalingai atejo mintis, kad mano dukrytes vardas galetu buti Vaiva. Pačia net juokas nuo tos minties apėmė
Taip, sita mano IUI "techniskai" buvo labiausiai nevykus - tik vienas folikulas, ovuliaves dar pries IUI, beje, atesimenat, kaip MV kaldroj sperma veze?
Ir taip, kiekviena karta per sitas dvi savaites, kai pagalvodavau, kad gal nepavyko, primindavau sau, kad pazadejau tiketi iki galo. Ir tikejau. Ir zinau, kad dabar turiu pasirinkima - abejoti, ieskoti, kas negerai, nervintis arba TIKETI. Ir renkuosi tiketi, nes pirma karta gyvenime testas parode kazka daugiau nei viena pagali, o juk jei nepavyks, paverkti visuomet spesiu.
Tyliai tyliai sedek ir lauk. Buckis. Apkabimu - pagaliau Tu padarei Tai
Dabar pabirsime kaip is gausybes rago
Virusuok mus kuo dazniau, nepamirsk, prasau, kai iskeliausi i nestuku skyreli
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.