Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Rudde @ 2011 09 22, 22:29)
Aciu, mergaites, kad tikite kartu. Turi buti gerai, butinai butinai  wub.gif

šaunuolė, kad taip mąstai 4u.gif , ir bus gerai, ryt lauksim tavo skaičiukų, kurie neabejoju bus virš 100 wub.gif
Atsakyti
Rudde nu galu gale bigsmile.gif nu nors kazkas man vilti grazins thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labai labai lauksim dideliu HcG skaiciuku!!Turi gi kazkas pramusti ledus,o tada kaip pasipils mazyliai pas visas kaip is gausybes rago biggrin.gif
Atsakyti
vos nepamiršau bigsmile.gif

siunčiu besispardančius virusiukus wub.gif wub.gif wub.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 22, 15:29)

Jurgiuk, vyras pakomentavo, kad sis yra geras, bet labai silpnas. Geriau, kai tribulus terresteris turi 1000 arba daugiau miligramu. O sis turi tik 83. Reikia ziureti i sudeti.
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 09 22, 21:42)
vos nepamiršau bigsmile.gif
siunčiu besispardančius virusiukus  wub.gif  wub.gif  wub.gif  2.gif  2.gif  2.gif  :

Imu viena 4u.gif

Labanakt visoms, ryt ilgai dirbsiu, bet jei jau labai knietes nagai, gal istaikius proga prisijungsiu per mobilu pranesti naujienu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 22, 20:20)
Zinot, prisipazinsiu - siandien ryte, pasimatavus BT neistveriau ir apsysinau NT. Tiesiog su BT dar niekada nebuvo taip, kad 10DPO ji nukristu zemai zemai, o paskui iskart vel uzkiltu ir laikytusi tris dienas, visuomet apie 10DPO pradedavo nuosekliai leistis...

Fotkinau su telefonu, apsvietimas levas, todel matosi blogiau, nei realybeje  blush2.gif  bet gal iziuresit mano pirmaji gyvenime vaiduokli wub.gif
Tai va, kuri jungiasi prie manes?  biggrin.gif
VaJezau!!!!! ACIU ACIU ACIU TAU LABAI!!!!! Nu PAGALIAU!!!!! Zliumbsiu tuoj!!!!!!! Mazut, tik laikyk pilvuka siltai, nepersildyk tik... Jezau, kokia laime... Buciuoju, pagaliau tu Pirma!!!!!!!!

QUOTE(jurmarta @ 2011 09 22, 20:29)
po maidenanos nuotykiu su NT vaiduokliais as jais jau nebetikiu schmoll.gif vaiduokliauja vaiduokliauja o memes ateina kaip niekur nieko....is vis as jau pradedu galvot,kad tas IUI tik pinigu plovimas.Efektyvumas .....geriau patylesiu....kazkam laaabai naudinga,kad mes pinigines injekcijas inesinetume..naudojamasi kazkieno nelaime ir tiek....
as turiu isnesiojimo problemu. Bet mano vaiduokliai tikri, mano nestumai tiesiog labai anksti baigiasi, man reikia tyrimu ir gydymo. Todel as nesu rodiklis. Comprende?! A? O Ruddei viskas bus gerai! Antspaudas.

QUOTE(Rudde @ 2011 09 22, 20:48)
Zinai, kuo mano sitas ciklas kitoks? Tuo, kad pries IUI nusprendziau, kad jei ka turesiu dar visa gyvenima grauztis, kaip viskas yra blogai ir galbut tik sias dvi savaites, kurias galesiu praleisti tikedamasi stebuklo. Ir as pati sau pazadejau, kad dvi savaites nei minutei nesuabejosiu, kad esu ne viena, o jei ateis mmm - tada ir pasiparinsiu. Kai isejau po IUI, lijo lietus ir vaziuodama namo sustojau prie Katedros - uzdegti zvakutes. Isejus i lauka, vis dar lijo, bet buvo islindusi ir saule. Uzlipau ant plytutes ir eilini karta sugalvojus ta vieninteli nora tris kartus apsisukau. Vaziuodama namo pamaciau vaivorykste, nevalingai atejo mintis, kad mano dukrytes vardas galetu buti Vaiva. Pačia net juokas nuo tos minties apėmė  blush2.gif

Taip, sita mano IUI "techniskai" buvo labiausiai nevykus - tik vienas folikulas, ovuliaves dar pries IUI, beje, atesimenat, kaip MV kaldroj sperma veze?  lotuliukas.gif  Ir taip, kiekviena karta per sitas dvi savaites, kai pagalvodavau, kad gal nepavyko, primindavau sau, kad pazadejau tiketi iki galo. Ir tikejau. Ir zinau, kad dabar turiu pasirinkima - abejoti, ieskoti, kas negerai, nervintis arba TIKETI. Ir renkuosi tiketi, nes pirma karta gyvenime testas parode kazka daugiau nei viena pagali, o juk jei nepavyks, paverkti visuomet spesiu.

Tyliai tyliai sedek ir lauk. Buckis. Apkabimu - pagaliau Tu padarei Tai smile.gif Dabar pabirsime kaip is gausybes rago biggrin.gif Virusuok mus kuo dazniau, nepamirsk, prasau, kai iskeliausi i nestuku skyreli ax.gif
Atsakyti
Maidenan o kelinta tau buvo sita IUI?
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 22, 22:40)
Maidenan o kelinta tau buvo sita IUI?

Antra nuo vasario. Pries ruseji ir po vasario tai buvo isvykimai, polipai, histero, gimdos nuotrauka.... Plius 2 spermogramos. Nelabai daug visko. Idomumas prasides ryt vakare.
Papildyta:
QUOTE(Rudde @ 2011 09 22, 20:20)
Fotkinau su telefonu, apsvietimas levas, todel matosi blogiau, nei realybeje  blush2.gif  bet gal iziuresit mano pirmaji gyvenime vaiduokli wub.gif

user posted image

Negaliu atsiziureti.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 01:37)
Antra nuo vasario. Pries ruseji ir po vasario  tai buvo isvykimai, polipai, histero, gimdos nuotrauka.... Plius 2 spermogramos. Nelabai daug visko. Idomumas prasides ryt vakare.

Klausiu nes su MB padarem isvadas kad 4 IUI buna daugumai sekmingiausia, o dabar jis uzsigeide, kad darytume 4 IUI. wub.gif

O kas bus ryt vakare? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 00:41)

Negaliu atsiziureti....  ax.gif

Aciu, mieloji.. As irgi i testa pasiziuriu bent kas 15 min doh.gif Siandien antra juostele truputi ryskesne, nei vakar. Nejaugi svajones pildosi?.. blush2.gif

Sekmes tau siandien vakare pas gydytoja, kad rastumete kelia, kuris butu sekmingas sprendziant problemas 4u.gif

QUOTE(Drovute @ 2011 09 23, 00:43)
Klausiu nes su MB padarem isvadas kad 4 IUI buna daugumai sekmingiausia, o dabar jis uzsigeide, kad darytume 4 IUI. wub.gif

thumbup.gif Tik asmeniskai taves prasau tiketi, kad tai bus TAS kartas ir nei sykio tuo nesuabejoti. Laikysiu kumstukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 22, 19:20)
Zinot, prisipazinsiu - siandien ryte, pasimatavus BT neistveriau ir apsysinau NT. Tiesiog su BT dar niekada nebuvo taip, kad 10DPO ji nukristu zemai zemai, o paskui iskart vel uzkiltu ir laikytusi tris dienas, visuomet apie 10DPO pradedavo nuosekliai leistis...

user posted image

O cia kadangi dar turejau viena OT, sugalvojau patikrinti teorija, kad kai buna nestumas, OT irgi buna teigiamas. Tai cia manau jau tikrai matysit biggrin.gif

user posted image

Tai va, kuri jungiasi prie manes?  biggrin.gif

džiugu, matyti tokius NT rezultatus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti