Įkraunama...
Įkraunama...

Montessori ugdymo metodas

QUOTE(Pavargusi @ 2008 05 06, 21:32)
O namuose, rutulux, užsiimate su vaikais kaip nors "montessoriškai"? (jei aiškiai paklausiau  blush2.gif )

Aiškiai. aiškiai smile.gif, deja namie neužsiimam, nes veiklos jie turi ir taip. Kartais mažasis pasišauna išplaut indus, bet tokio amžiaus vaikai iš bet kurio darželio mėgsta su vandeniu žaist.
Atsakyti
aš 100proc. už MONTESSORI mirksiukas.gif
Atsakyti
Montesori - tik pavadinimas , svarbu kas per žmonės veda užsiėmimus, bei kokia grupė. Siūlau pasidomėti ir kitomis mokyklėlėmis. Mes Kaune vedėme į įvairius užsiėmimus, labai patiko, galėjome rinktis iš kelių programų (plačiau www.nuc.projektas.lt). Pačios veiklos organizuojamos remiantis pedagogo patirtimi, įtraukiant įvairių metodikų gerasias savybes. Todėl nesižavėkime pavadinimais, o žiūrėkime turinį.... cool.gif
Atsakyti
o kur rast Siauliuose toki darzeli g.gif gal galit i AZ jei kas zinot 4u.gif
Atsakyti
Beje, radau kur Vilniuje galima nusipirkti M.Montessori didaktinių priemonių ir, palyginus su kainomis kiek kitur ieškojau - čia kol kas pigiausiai mirksiukas.gif

Čia Karoliniškėse, "Saturnas" buvęs, o dabar ten IKI ax.gif
Atsakyti
Gaila, kad temukė tokia aptuštėjusi. Aš kuo toliau tuo labiau norėčiau kitamet savo sūnutį leistį į tokį darželį rolleyes.gif Dar neieškojau info kiek jie kainuoja Kaune, bet labai norėčiau sužinoti, kiek kainuoja daržiukas 4u.gif Ir labai norėtusi sužinoti ar jis privatus ar ir yra daržiukų tiesiog su tokiom grupėm ax.gif Kokie jie?
Kaip sekasi vaikučiams lankantiems ir toliau šiuos daržiukus:4u:
Atsakyti
Na mano vaikas lanko si darzeli jau treti metai ir esame patenkinti. Svarbiausia, kad jis nori eiti. O uz darzeli mokam kaip ir kituose apie 150 lt. tai nera privatus darzeliai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskis @ 2008 09 12, 18:15)
Na mano vaikas lanko si darzeli jau treti metai ir esame patenkinti. Svarbiausia, kad jis nori eiti. O uz darzeli mokam kaip ir kituose apie 150 lt. tai nera privatus darzeliai.  smile.gif

Dėkui o šiančiuose lankote ax.gif aš bandysiu nulėkti į savanorius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 09 13, 23:23)
Dėkui o šiančiuose lankote ax.gif aš bandysiu nulėkti į savanorius ax.gif

Taip ten!!! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunda @ 2004 05 07, 08:11)
Nieko gero is to Valdorfo metodo... sad.gif Gailiuosi, kad vaiko nevedziau i paprasta grupe.  Bet visi trukumai isryskejo paskutiniais metais, kai jau nebuvo kaip pervesti i kita grupe. Vaiku amzius grupeje skirtingas, tad aukletojos daugiau demesio skiria patiems maziausiams. 

tarp kitko Norvegijoje visuose darzeliuose vaiku amzius skirtingas. cia net grupiu nera. ir niekas nesiskundzia. juk ir visuomeneje skirtingo amziaus zmones. gal del to cia vyresni vaikai domisi maziukais, moka ir nori su jais bendrauti, pasirupinti jais. o maziukai priprate buti vyresniu draugijoje.
Papildyta:
QUOTE(Pavargusi @ 2008 07 30, 13:24)
Beje, radau kur Vilniuje galima nusipirkti M.Montessori didaktinių priemonių ir, palyginus su kainomis kiek kitur ieškojau - čia kol kas pigiausiai  mirksiukas.gif

Čia Karoliniškėse, "Saturnas" buvęs, o dabar ten IKI  ax.gif

esu maciusi buvusio Vaiku pasaulio paskutiniame aukste. pries pusantru metu.
Atsakyti
QUOTE(Hacone @ 2008 09 28, 16:45)
tarp kitko  Norvegijoje visuose darzeliuose vaiku amzius skirtingas. cia net grupiu nera. ir niekas nesiskundzia. juk ir visuomeneje skirtingo amziaus zmones. gal del to cia vyresni vaikai domisi maziukais, moka ir nori su jais bendrauti, pasirupinti jais. o maziukai priprate buti vyresniu draugijoje.

Dažnokai būnu Norvegijoje, ir vistiek kiekvieną kartą labai stebiuosi kaip vyresni vaikai moka elgtis su mažesniais..negaliu atsistebėt.. bigsmile.gif

Atsiprašau už OFF TOPIC ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskis @ 2008 09 16, 20:49)
Taip ten!!! ax.gif

bigsmile.gif Saunu nu niekaip neapsisprendziu blush2.gif Zadu vesti tik kitu metu rudeni, tai manau nebus tokios eiles g.gif
Atsakyti