Įkraunama...
Įkraunama...

Montessori ugdymo metodas

QUOTE(Bonifacija @ 2012 09 06, 19:32)
tai koks yra montesori ir paprastos pradines mokyklos skirtumas?

del programos ejimo i prieki ? jokiomsakau ten kur mes einam daugiaukalbu yra,vokieciu nuo pirmos 5 kart per savaite,anglu nuo 2 2 kart per savaite,lietuviu reik vytis,bet ir tai spejam su visais thumbup.gif daug dirbam cool.gif mirksiukas.gif o del pacio mokymo tai nezinau tiksliai,darzelio patalpos,daug kas palieka vaikus iki vakaro,laisve tokia sakyciau vaikam,namie sake visai nieko nedaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2012 09 06, 20:28)
del programos ejimo i prieki ? jokiomsakau ten kur mes einam daugiaukalbu yra,vokieciu nuo pirmos 5 kart per savaite,anglu nuo 2 2 kart per savaite,lietuviu reik vytis,bet ir tai spejam su visais thumbup.gif daug dirbam cool.gif  mirksiukas.gif o del pacio mokymo tai nezinau tiksliai,darzelio patalpos,daug kas palieka vaikus iki vakaro,laisve tokia sakyciau vaikam,namie sake visai nieko nedaro ax.gif

siaip nelabai tuomet suprantu skirtumo tarp montessori ir paprastos pradines. ne konkreciai, kad montesori eina i prieki, mane domina skirtumai apskritai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2012 09 06, 21:33)
siaip nelabai tuomet suprantu skirtumo tarp montessori ir paprastos pradines. ne konkreciai, kad montesori eina i prieki, mane domina skirtumai apskritai.  4u.gif

nu as tiksliai negaliu pasakyti del pacio mokymo,reiktu pasidometi gal,bet jei pratybos,vadoveliai tokie pat tai kazki koks skirtumas gali buti g.gif nebent destymas pats,pamokos pravedimas...reik mokytojos paklaust pazystamos g.gif
Atsakyti
as nesu susidurus, bet mano galva, tai esme ir butu medziagos pateikimas, destymas, atmosfera klasese ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2012 09 06, 20:13)
o koks darzelis ciurlionio g? gal galima daugiau info?

cia pradine mokykla yra:
http://www.montessor...?...=3&Itemid=5

montesorio asociacija taip pat skelbia, kad jie turi pradine:
http://www.montesori...t/istaigos.html

Jovaro g. ir yra šalia Čiurlionio. Mano žiniomis tai ten šiuo metu yra tik darželis. Kitos įstaigos, nurodytos Vilniuje, kiek matau, yra tik darželiai. Įrašyta, kad yra pradinė toje pačioje Jovaro g. tačiau, mano žiniomis, tai pasenusi info. Pataisykite, jei taip nėra smile.gif Ieškojau šią vasarą info. Radau nete straipsnius, kad ten beliko tik darželis. Pačiame jų tinklalapyje irgi neradau nieko apie tai, kad būtų mokomi pradinukai - viskas apie darželinukus ir priešmokyklinukus.
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2012 09 07, 10:31)
Pataisykite, jei taip nėra  smile.gif

as pati kadangi per atstuma ieskojau ir domejausi tik darzeliu tai tik info is interneto zinau. 4u.gif

Amzina studente, gal jus papasakosit tuos skirtumas tarp normalios ir montessori mokyklos?

Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2012 09 07, 11:30)
as nesu susidurus, bet mano galva, tai esme ir butu medziagos pateikimas, destymas, atmosfera klasese ir pan. smile.gif

drinks_cheers.gif bet as pasidomesiu pas pacia mokytoja pazystama,nes paciai idomu dabar biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas domejotes - kokie pagrindiniai skirtumai lyginant pradinuku mokymo sistemas ( lyginant Montessori ir paprasta sistema)? Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti