nufotkinau ir kita sages puse, manau reiktu filco dar po oda kai kuriose vietose paklijuoti, kad nebutu tokiu nelygumu...
kaip ir pirmoje žinutėje sakiau, taip ir dabar-priekinė pusė tikrai viskas tvarkinga visgi akys manęs neapgavo,svarbiausia siūnant pataikyti į viduriuką juostelės ir nesutraukti manau ir kitos sutažistės man pritartų
o nugarėlę panašiai ir aš darau,jei labai plona odelė tai dvigubą sluoksnį dedu,arba tik veltinį,odelėje as kai priklijuoju dar kartą apžiūriu ar nėra kokio krasčiuko atsiklijavusio.na kartais apsiūnu,bet tą retai darau...
o nugarėlę panašiai ir aš darau,jei labai plona odelė tai dvigubą sluoksnį dedu,arba tik veltinį,odelėje as kai priklijuoju dar kartą apžiūriu ar nėra kokio krasčiuko atsiklijavusio.na kartais apsiūnu,bet tą retai darau...
zymanau aciu labai
QUOTE(Mamule13 @ 2012 03 29, 13:02)
as ikeliu didele foto, gal rasit ka blogo ...
man tai labai grazi sage, saulute tokia , kaip tik pavasariui
QUOTE(Kristalė* @ 2012 03 29, 16:45)
man tai labai grazi sage, saulute tokia , kaip tik pavasariui
mintis butent tokia ir buvo, sage kuriasocijuotusi su saule, siluma, atejusiu pavasariu...
malonu girdeti, kad pavyko, aciu
QUOTE(Mamule13 @ 2012 03 29, 13:02)
as ikeliu didele foto, gal rasit ka blogo labai noretusi suzinoti...
kritikuokit, issakykit kas negerai, MAN TAI LABAI SVARBU
kritikuokit, issakykit kas negerai, MAN TAI LABAI SVARBU
Nuostabi sagė, nuotaikinga
Sveikos visu darbeliai tiesiog pasakiski... na ka uzsisakius pora darbeliu ir as uzsimaniau pabandyti.. Laukiu jau juosteliu karoliuku pilnos spintos... Dar klausimukas kokius siulus naudojat? Ir ant ko klijuojat pagrindini karoliuka?
Atsiprasau uz klausimus is karto mergaites..
QUOTE(angelaite24 @ 2012 04 07, 11:35)
Sveikos visu darbeliai tiesiog pasakiski... na ka uzsisakius pora darbeliu ir as uzsimaniau pabandyti.. Laukiu jau juosteliu karoliuku pilnos spintos... Dar klausimukas kokius siulus naudojat? Ir ant ko klijuojat pagrindini karoliuka?
Kai siuvau, tai naudojau tiesiog ploną valą, berots 0,10mm. Pagrindinis karoliukas, jeigu jis be skylutės, klijuojamas ant filco; jeigu su skylute, tuomet apsiuvamas sutažo juostelėmis.
Auffrite kaip razuuuu
O jau grožis ir kruopštumas superinis. Laba labai gražu
QUOTE(Auffrite @ 2012 04 10, 18:36)
O aš rodaus ilgai darytą komplektą"Nefertitė".
Ilgai, bet manau vertas to laiko Nuostabiai atrodo