Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas, toms, kurios neabejingos šiam menui.

QUOTE(Rasc @ 2012 02 12, 19:21)
Pasimokymui ir paaiškinimui kur ką susipirkti pirmiausia reikėtų žinoti, iš kokio miesto esate  4u.gif Šiaip tikrai nemažai informacijos yra internete, ypač lietuvių kalba. Aišku, yra keletas skirtingų technikų, bet jas pasirinkti galima tik bandant wink.gif

is vilniaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inaja: 28 vasario 2012 - 16:19
Mergaites o kokia kaina yra sutaž šniurelio mazdaug, gal žinote Klaipedoje kur ju yra ar bet kokioje parduotuveje? smile.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles 4u.gif
Patarkite kur musu Lietuveleje isigyti geru, kokybisku sutazo juosteliu? Is kur perkate jus? Is anksto dekoju uz ats 4u.gif
Atsakyti
Invincible
Man labai patinka sutažo justelės iš perliukas.lt tokios tikrai kokybiškos, neirsta, o kai ten nėra galimybės nusipirkt tai Šiauliuose bulvare yra audinių parduotuvė, tik, kad ten nežinau ar kokybiškos, bet neveržiant su adata tai gražiai gaunas 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomutia: 03 kovo 2012 - 10:22
QUOTE(Tomutia @ 2012 03 03, 12:21)
Invincible
Man labai patinka sutažo justelės iš perliukas.lt tokios tikrai kokybiškos, neirsta, o kai ten nėra galimybės nusipirkt tai Šiauliuose bulvare yra audinių parduotuvė, tik, kad ten nežinau ar kokybiškos, bet neveržiant su adata tai gražiai gaunas  4u.gif  smile.gif

iš perliuko senai pirkausi,bet tikrai nusivyliau,tai nebuvo geros kokybės schmoll.gif
o aš šiaip kaune perkuosi arba redoj siuvimo reiklmenų parduotuvėj arba raudondvario plente.o jei internetu tai geros iš viskas vėriniams wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2012 03 01, 17:00)
Sveikos darbstuoles  4u.gif
Patarkite kur musu Lietuveleje isigyti geru, kokybisku sutazo juosteliu? Is kur perkate jus? Is anksto dekoju uz ats  4u.gif

Viisada reikia pirkti PEGA cekiskas juosteles tada tos ir bus kokybiskos,o jeigu zymanau pirkai pigesnes tai ir nereikia tiketis nieko. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auffrite: 07 kovo 2012 - 15:05
QUOTE(zymanau @ 2012 03 07, 15:03)
iš perliuko senai pirkausi,bet tikrai nusivyliau,tai nebuvo geros kokybės schmoll.gif
o aš šiaip kaune perkuosi arba redoj siuvimo reiklmenų parduotuvėj arba raudondvario plente.o jei internetu tai geros iš viskas vėriniams wink.gif

Na nežinau, pirkau ne internetu tai man geros pasitaikė smile.gif
Nors negaliu ginčytis kas vienam gerai atrodo kitam galbūt ne mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auffrite @ 2012 03 07, 17:04)
Viisada reikia pirkti PEGA cekiskas juosteles tada tos ir bus kokybiskos,o jeigu zymanau pirkai pigesnes tai ir nereikia tiketis nieko. schmoll.gif

aš nesakiau kad pirkau pigesnes ir nesakiau kokios fimos smile.gif vėriniams ir yra pega firmos,taip pat redoje tas pats ir pega,o raudondvario plente dar geresnės nei pegos,kurios visai nesipešioja ir nesipukuoja,nes jau ne pirmi metai su sutažu dirbu ir gerai žinau kur ir kurios yra geros mirksiukas.gif man svarbu,kad nebutų jokio pukelio,ko dėja apie pega ne visada galiu pasakyti smile.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz ats. Gaila,as ne is Kauno,tai bandysiu is -Viskas veriniams- siustis. Tikiuosi nenusivilsiu.
Atsakyti
sveikos, labai puikus, grazus jusu papuosaliukai... pries kelias dienas pradejau dometis ir as sutazu.... skaitinejau, skaitinejau.... ir nutariau pabandyti... stai mano pirmas bandymas, sage
user posted image
gal galetumet pakomentuot, patart ka nors ar paaiskint ka ne taip darau... labai buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamule13 @ 2012 03 29, 01:47)

gaila,kad sagės foto mažiukė,bet kiek ižiūriu,neturiu prie ko prisikabinti ir tuo labaiu jei tai pirmas darbelis 4u.gif biseriukai tvarkingi vienodi,juostelės ir siūtos kiek matau be patraukimų-na super viskas 4u.gif
Atsakyti
as ikeliu didele foto, gal rasit ka blogo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai noretusi suzinoti...
user posted image
kritikuokit, issakykit kas negerai, MAN TAI LABAI SVARBU smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti