Malonu,kad patiko;)
Grazu.Ar cia sagė?
ačiū Leja_, Auffrite
čia pakabukas ir pirmą kartą - tik pakabukas, o ne daugiafunkcis daikčiukas
čia pakabukas ir pirmą kartą - tik pakabukas, o ne daugiafunkcis daikčiukas
Grožių prisižiūrėjau nerealių..
Norėjau paklausti, kiek maždaug juostelės darbeliui susinaudoja (kad netyčia nenusipirkčiau ar neatsikirpčiau permažai) ?
Norėjau paklausti, kiek maždaug juostelės darbeliui susinaudoja (kad netyčia nenusipirkčiau ar neatsikirpčiau permažai) ?
QUOTE(rinarita @ 2012 02 02, 18:40)
Grožių prisižiūrėjau nerealių..
Sitai mano sagei reikejo gal siek tiek maziau nei 2 m.O jei didesniam darbui tai tikrai nemazai susinaudoja.
sveikos, nesenai suzinojau apie sita technika, nu ir sakes kaip grazu, gal galetumet kuri pamokyt , papasakot is kur pacios ismokot ir kur susipirkt medziagas gaminimui, ir kokiu reikia, man taip grazu
QUOTE(inaja @ 2012 02 10, 16:39)
sveikos, nesenai suzinojau apie sita technika, nu ir sakes kaip grazu, gal galetumet kuri pamokyt , papasakot is kur pacios ismokot ir kur susipirkt medziagas gaminimui, ir kokiu reikia, man taip grazu
Istikruju nereali technika! Pati ilgai grozejausi ir nesiryzau bandyti, bet galiausiai pasiskaiciau auksarankiu temelese ir isbandziau. Paieskojus yra nemazai informacijos sia tema. As pirkau medziagas Vilniuje prie Hales turgaus. Ten didelis pasirinkimas yvairiu karoliuku ir kitu reikalingu medziagu. Darbas atliekamas taip: pasirenkamas plokscias akmenukas klijuojamas prie medziageles (flico) ir apsiuvamas juostelemis ir karoliukais. pirkau specialu siula, toki kaip valas, su juo patogiau, nors galima ir siaip tvirtu plonu siulu siuti). Darbelis kruopstumo ir kantrybes reikalauja, bet tiktrai labai malonus uzsiemimas. Cia mano antras darbelis.
Pasimokymui ir paaiškinimui kur ką susipirkti pirmiausia reikėtų žinoti, iš kokio miesto esate Šiaip tikrai nemažai informacijos yra internete, ypač lietuvių kalba. Aišku, yra keletas skirtingų technikų, bet jas pasirinkti galima tik bandant
QUOTE(Rasc @ 2012 02 12, 19:21)
Pasimokymui ir paaiškinimui kur ką susipirkti pirmiausia reikėtų žinoti, iš kokio miesto esate Šiaip tikrai nemažai informacijos yra internete, ypač lietuvių kalba. Aišku, yra keletas skirtingų technikų, bet jas pasirinkti galima tik bandant
O kokios tos kelios technikos? Aš kiek žinau siuvi ir viskas...
na matot - galima ir tą siuvimą skirtingai atlikti. Vieni viską klijuoja prie filco ar dar ko ir apsiuvinėja, kiti apsiuva karoliuką jį perverdami siūlu ir aptempdami, kiti pirma susisiuva juosteles... Va tokius dalykus geriausia ir parodyti besimokančiam žmogui akis į akį, nes paaiškinti dažnai būna sunku...