Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas, toms, kurios neabejingos šiam menui.

laba ax.gif

kiek grozybiu cia bigsmile.gif
pati atradau ir pamaciau si mena nesenai blush2.gif lejos fb puslapy turiu,is jos ir pamaciau bigsmile.gif 4u.gif wub.gif
pati siuo metu nelabai laiko turiu ismeginti si mena-bet tikrai ismeginsiu rolleyes.gif wub.gif nerealus darbai wub.gif
Atsakyti
ai gal zinai kur Vilniuje prekiauja reikmenimis? Noriu siandien nuvaziuoti, tik nlb laiko turiu ieskoti
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 12 17, 11:05)
laba ax.gif

kiek grozybiu cia bigsmile.gif
pati atradau ir pamaciau si mena nesenai blush2.gif lejos fb puslapy turiu,is jos ir pamaciau bigsmile.gif  4u.gif  wub.gif
pati siuo metu nelabai laiko turiu ismeginti si mena-bet tikrai ismeginsiu rolleyes.gif  wub.gif nerealus darbai wub.gif

sekmes kuryboje smile.gif

QUOTE(butybe @ 2011 12 17, 12:21)
ai gal zinai kur Vilniuje prekiauja reikmenimis? Noriu siandien nuvaziuoti, tik nlb laiko turiu ieskoti

oj apie vilniu pagelbeti nieko negaliu..
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2011 12 17, 13:21)

Pylimo g-vėje tarp "Lietuvos" ir IKI, Viršuliškėse Mados II aukšte, prie Menų gimnazijos stotelės rankdarbių parduotuvėje, "Ibrahime". O karoliukai-akmenukai "JŪratės akmenėliuose", Silvercity".... tikriausiai galima tęsti sąrašą, bet pirmosios į galvą šovę vietos tokios.
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2011 12 17, 17:58)
Pylimo g-vėje tarp "Lietuvos" ir IKI, Viršuliškėse Mados II aukšte, prie Menų gimnazijos stotelės rankdarbių parduotuvėje, "Ibrahime". O karoliukai-akmenukai  "JŪratės akmenėliuose", Silvercity".... tikriausiai galima tęsti sąrašą, bet pirmosios į galvą šovę vietos tokios.

Aciu, buvau jau Ibrahime ir prisipirkau viokiu geriu smile.gif bandau verti. Tik va klijais gerais nepasirupinau, siula irgi paprasta nugriebiau. Isivaizduoju kad reik stipresnio, kad neisirtu viskas netycia. Iskilo vienas klausimelis. Pvz spiesus darbai devint tepasi. Ar yra kazkoks budas juos valyti?
Atsakyti
Ateinu su darbeliu. Padariau pagal uzsakoves pageidavimus ax.gif Nuotraukos kokybe nelabai blush2.gif

user posted image

Cia geresnes kokybes, tik vien pakabukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enigm@: 17 gruodžio 2011 - 19:40
QUOTE(butybe @ 2011 12 17, 20:44)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labai uzburianti technika. Naktim negalejau uzmigt kol nepabaigiau lotuliukas.gif Ir kai pradedi, niekaip negali uzbaigt, nes vis dar norisi kokia eile suregzti. Pasirodau su pirmu darbeliu. Cia sage silko skarai susegti (kurios dar nespejau istapyti smile.gif )

[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL
Atsakyti
Sveikutes, su sventem visas. Labai jau pamirus temele. O man taip smagu pasidare zaisti su virvelem ir karoliukais smile.gif Siuo metu darbuojuos prie vienos apyrankes ir svarstau kaip geriau butu uzsegima padaryti. Gal kas pasidalintumet mintimis kokie patogiausi uzsegimai placioms apyrankems?
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2011 12 27, 10:04)
Sveikutes, su sventem visas. Labai jau pamirus temele. O man taip smagu pasidare zaisti su virvelem ir karoliukais smile.gif Siuo metu darbuojuos prie vienos apyrankes ir svarstau kaip geriau butu uzsegima padaryti. Gal kas pasidalintumet mintimis kokie patogiausi uzsegimai placioms apyrankems?

Mano manymu plačiom apyrankėm štai toks užsegimas labiausiai tinka. Bent man jis pasiteisino ax.gif
user posted image
Atsakyti
Aciu Taniuta, pasidomesiu parduotuvej 4u.gif
Atsakyti
Gera meditacija,prisigaminau kai leliaus laukiau, dariau apyranke ir auskarus, rankos dar vis dreba siuvant,stengiuosi,kad abi puses butu be odos apdailai,pvz.siulu galus prideginu ir labai gerai.
user posted image
Gaila,kad fotografuoti nelabai sekasi wub.gif
Cia dariausi i iskilmes, gal cia net ne sutazas g.gif
user posted image
niekaip nepabaigiu
user posted image
Atsakyti