laba
kiek grozybiu cia
pati atradau ir pamaciau si mena nesenai lejos fb puslapy turiu,is jos ir pamaciau
pati siuo metu nelabai laiko turiu ismeginti si mena-bet tikrai ismeginsiu nerealus darbai
ai gal zinai kur Vilniuje prekiauja reikmenimis? Noriu siandien nuvaziuoti, tik nlb laiko turiu ieskoti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 12 17, 11:05)
laba
kiek grozybiu cia
pati atradau ir pamaciau si mena nesenai lejos fb puslapy turiu,is jos ir pamaciau
pati siuo metu nelabai laiko turiu ismeginti si mena-bet tikrai ismeginsiu nerealus darbai
kiek grozybiu cia
sekmes kuryboje
QUOTE(butybe @ 2011 12 17, 12:21)
ai gal zinai kur Vilniuje prekiauja reikmenimis? Noriu siandien nuvaziuoti, tik nlb laiko turiu ieskoti
oj apie vilniu pagelbeti nieko negaliu..
QUOTE(butybe @ 2011 12 17, 13:21)
Pylimo g-vėje tarp "Lietuvos" ir IKI, Viršuliškėse Mados II aukšte, prie Menų gimnazijos stotelės rankdarbių parduotuvėje, "Ibrahime". O karoliukai-akmenukai "JŪratės akmenėliuose", Silvercity".... tikriausiai galima tęsti sąrašą, bet pirmosios į galvą šovę vietos tokios.
QUOTE(Shusha @ 2011 12 17, 17:58)
Pylimo g-vėje tarp "Lietuvos" ir IKI, Viršuliškėse Mados II aukšte, prie Menų gimnazijos stotelės rankdarbių parduotuvėje, "Ibrahime". O karoliukai-akmenukai "JŪratės akmenėliuose", Silvercity".... tikriausiai galima tęsti sąrašą, bet pirmosios į galvą šovę vietos tokios.
Aciu, buvau jau Ibrahime ir prisipirkau viokiu geriu bandau verti. Tik va klijais gerais nepasirupinau, siula irgi paprasta nugriebiau. Isivaizduoju kad reik stipresnio, kad neisirtu viskas netycia. Iskilo vienas klausimelis. Pvz spiesus darbai devint tepasi. Ar yra kazkoks budas juos valyti?
Ateinu su darbeliu. Padariau pagal uzsakoves pageidavimus Nuotraukos kokybe nelabai
Cia geresnes kokybes, tik vien pakabukas
Cia geresnes kokybes, tik vien pakabukas
Labai uzburianti technika. Naktim negalejau uzmigt kol nepabaigiau Ir kai pradedi, niekaip negali uzbaigt, nes vis dar norisi kokia eile suregzti. Pasirodau su pirmu darbeliu. Cia sage silko skarai susegti (kurios dar nespejau istapyti )
[URL=http://www.radikal.ru][/URL
[URL=http://www.radikal.ru][/URL
Sveikutes, su sventem visas. Labai jau pamirus temele. O man taip smagu pasidare zaisti su virvelem ir karoliukais Siuo metu darbuojuos prie vienos apyrankes ir svarstau kaip geriau butu uzsegima padaryti. Gal kas pasidalintumet mintimis kokie patogiausi uzsegimai placioms apyrankems?
QUOTE(butybe @ 2011 12 27, 10:04)
Sveikutes, su sventem visas. Labai jau pamirus temele. O man taip smagu pasidare zaisti su virvelem ir karoliukais Siuo metu darbuojuos prie vienos apyrankes ir svarstau kaip geriau butu uzsegima padaryti. Gal kas pasidalintumet mintimis kokie patogiausi uzsegimai placioms apyrankems?
Mano manymu plačiom apyrankėm štai toks užsegimas labiausiai tinka. Bent man jis pasiteisino
Aciu Taniuta, pasidomesiu parduotuvej
Gera meditacija,prisigaminau kai leliaus laukiau, dariau apyranke ir auskarus, rankos dar vis dreba siuvant,stengiuosi,kad abi puses butu be odos apdailai,pvz.siulu galus prideginu ir labai gerai.
Gaila,kad fotografuoti nelabai sekasi
Cia dariausi i iskilmes, gal cia net ne sutazas
niekaip nepabaigiu
Gaila,kad fotografuoti nelabai sekasi
Cia dariausi i iskilmes, gal cia net ne sutazas
niekaip nepabaigiu