QUOTE(Dzerse @ 2014 10 26, 18:36)
Tobulėti yra kur... juostelėse norėtūsi lygumo ir neužvertumo bet vistiek gražu žiūrėt į tokį sumanymą
Senai aš ką buvau įkėlus, tad manasis siuvinys
Gražūs darbeliai
Eina sau, kokie grožiai. Vsio, pakliuvau. Tikrai neliksiu neišbandžius šio meno... Bet vis dar žiūriu į jūsiškius darbelius ir seilę varvinu ant padalkų
Kur dingo visos darbštuolytės? Aš taip įsibėgėjus buvau, kad Kalėdoms visiems dovanų prigaminau. Pademonstruosiu, kai aptvarkysiu nuotraukas. O Jums turiu klausimėlį: kur perkate klijus ir kokia kaina?
QUOTE(wilmusia @ 2015 01 25, 20:26)
kur perkate klijus ir kokia kaina?
Pirkau Kasiuluose. Tik pakuotę reikia lupti prie pardavėjos ir vietoj tikrinti. Nes kokia 3 ar 4 buvo gera, kitos uždžiūvusios.
labai neįprastos wilmusios sagės. bent jau aš pirmąkart tokias pamačiau - simetriškos, bet per visas bangeles, vingelius atrodo kaip asimetriškos. grožybės kaip iš jūros dugno ištrauktos! labai gražu
Pagaminau pirmą segę . Išardžiau kelis karolius ir panaudojau kabašonui ir karokiukams . Atsiprašau už nekokybišką nuotrauką , natūroj atrodo geriau , nors siuvimo technika tokia , kokia stichiškai išėjo . Reikia daug dirbt , būtų gerai pasimokyt , gal kas Vilniuje galėtumėt ?
Patarkit , ar reikia visa plotą apačioje paklijuot , ar tik maždaug , kur didysai "akmuo" ? Ir kokie klijai geriausiai tinka ir kiek jie džiūna ? Ačiū
Patarkit , ar reikia visa plotą apačioje paklijuot , ar tik maždaug , kur didysai "akmuo" ? Ir kokie klijai geriausiai tinka ir kiek jie džiūna ? Ačiū