Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas, toms, kurios neabejingos šiam menui.

Labai grazus jusu darbai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 02 gegužės 2014 - 16:11
Noriu prisijungti prie visų sutažo mylėtojų smile.gif
Pamačiau ir įsimylėjau, iš pirmo žvilgsnio kaip sakant smile.gif)
Matosi prastai įtemptas siūlas, dar buvo šiokių tokių nesklandumų, bet pirmą blyną štai parodau smile.gif

Gal žinot kokių puslapių kur būtų galima technikos pasimokinti? Kartais duriu adatą, ir galvoju ar taip darosi, ar matysis siūlas, sunku vien iš pavyzdžių mokintis doh.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Pirmas darbukas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 16 gegužės 2014 - 19:16
QUOTE(DarkMind @ 2014 05 15, 22:36)
Noriu prisijungti prie visų sutažo mylėtojų smile.gif
Pamačiau ir įsimylėjau, iš pirmo žvilgsnio kaip sakant smile.gif)
Matosi prastai įtemptas siūlas, dar buvo šiokių tokių nesklandumų, bet pirmą blyną štai parodau smile.gif

Gal žinot kokių puslapių kur būtų galima technikos pasimokinti? Kartais duriu adatą, ir galvoju ar taip darosi, ar matysis siūlas, sunku vien iš pavyzdžių mokintis  doh.gif
user posted image

Auksarankiu formume lb daug naudingos info su pvz. Tik man juokinga, kai ten buvo parodyta sage ir po to ja ar jos versijas pas dauguma sutazisciu FB ar intere buvo galima rast.
Atsakyti
Sveikos. Seniai jau rodžiausi.
Tai vat, naujas mano pavinguriavimas - komplektas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2014 05 19, 19:38)
Auksarankiu formume lb daug naudingos info su pvz. Tik man juokinga, kai ten buvo parodyta sage ir po to ja ar jos versijas pas dauguma sutazisciu FB ar intere buvo galima rast.

Nereikia net tu pamoku kopiju rasti belekiek atkartotu, uztenak siaip paviesinti koki savo suraityta darba, tikrai randi pas kitas lengviausiu keliu nueita ir atkartota... verysad.gif gaila kad nesinori susiuti savo sugalvota siuvini doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja_ @ 2014 06 02, 22:17)
Nereikia net tu pamoku kopiju rasti belekiek atkartotu, uztenak siaip paviesinti koki savo suraityta darba, tikrai randi pas kitas lengviausiu keliu nueita ir atkartota...  verysad.gif  gaila kad nesinori susiuti savo sugalvota siuvini  doh.gif

Va va!
Atsakyti
QUOTE(Leja_ @ 2011 09 21, 20:48)
Kadangi ana tema kazkaip sugebejau uzbaigti, tai ir atidariau nauja  blush2.gif

tai savo zinute perkeliu i nauja tema, nes ana tikrai jau nueisi i gala smile.gif
Rodausi ka moku ir laukiu is kitu iman pavizdi, negi nieka nieko nesiuva? smile.gif

user posted image

Labai gražus pakabukas smile.gif
Atsakyti

VASAROS ŠOKIAI

user posted image
Atsakyti
Aruna, labai gražus ir subtilus darbelis.

O štai ir mano savaitgalio dirbinys
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesaule: 29 birželio 2014 - 18:37
o štai čia -paprastučiai mano

user posted image
Atsakyti

KAKAVA
Jaspis, sutažo jusotelės, biseris

user posted image

Atsakyti