Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas, toms, kurios neabejingos šiam menui.

QUOTE(Ingusia31 @ 2011 11 01, 16:58)

centrinis plokscias akmuo kaip ir sagiu gamyboje tvirtinas klijais ant filco ir tada siuvimas eina prie jo prisiuvantpirmas juosteles. bet ei deciau tik karoliuka? ar uztektu ji tiesiogprisiuti prie juostleiu ir jomis apgaubti? ar butinai reikalingas darbo centas su stabiliu centru klijuotu prie pagrindo-filco?

kaip suprantu geriausiai juosteles 2,5 mm svenlnios silkines ir minkstesnes kazkokios? kaune uzskaiciau kad pasimatymo II aukste, redoje dar kazkur buna....

koki siula naudojate? paprasta siuvimo pagal spalva ar silikoni bespalvi skirta karoliuku siuvimui?

Jei centrinis akmuo didokas, aš jį priklijuoju ant filco, kad stabiliau būtų. Tada prisiuvu juosteles. O jei karoliukas nedidelis, užtenka ir apgaubti juostelėmis, klijuoti nebūtina. Juosteles aš naugoju 3 mm storio, man tokios geriausios, perku iš www.vėriniams.lt ar www.gemland.lt.
Siuvu juosteles su siūlu, kai kurios kitos mergaitės žinau kad siuva ir su valu, bet man su siūlu smagiau.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolanna @ 2011 11 02, 11:55)
Jei centrinis akmuo didokas, aš jį priklijuoju ant filco, kad stabiliau būtų. Tada prisiuvu juosteles. O jei karoliukas nedidelis, užtenka ir apgaubti juostelėmis, klijuoti nebūtina. Juosteles aš naugoju 3 mm storio, man tokios geriausios, perku iš www.vėriniams.lt ar www.gemland.lt.
Siuvu juosteles su siūlu, kai kurios kitos mergaitės žinau kad siuva ir su valu, bet man su siūlu smagiau.

user posted image

labai jums aciu aciuks.gif
Atsakyti
kad temutė nenukeliautų toli ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2011 11 14, 12:37)

Zymanau, labai gražu thumbup.gif
Aš vis galvoju, pati pabandyti nedrįstu: visas dirbinys yra daromas lygus, paskui sujungus galus jis gražiai išlinksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2011 11 14, 11:37)
user posted image

na labai dailu. smile.gif
Atsakyti
ačiu mergaitės 4u.gif
rutkelyte-aš kai darau vėrinius juo iš karto siunu su ilinkimu-na derinu kad būtų linkis,o apyrankei tai pati islinksta smile.gif
o čia gintaro komplektukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Na pasirodysiu ir as smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Leja_ @ 2011 11 14, 13:09)
Na pasirodysiu ir as smile.gif

akmuo labai gražus thumbup.gif o jame atsispindi vaizdai? jis pats nėra toks "raštuotas"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutkelyte @ 2011 11 14, 12:27)
akmuo labai gražus  thumbup.gif  o jame atsispindi vaizdai? jis pats nėra toks "raštuotas"?  g.gif

nea jis tik pustytas, o vaiztai tai medziu sakos atsispinti akmeni, kurios buvo aplinkui.
Atsakyti
QUOTE(Leja_ @ 2011 11 14, 13:38)
nea jis tik pustytas, o vaiztai tai medziu sakos atsispinti akmeni, kurios buvo aplinkui.

labai vykusiai nuotrauka padaryta, vieta prinkta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutkelyte @ 2011 11 14, 12:43)
labai vykusiai nuotrauka padaryta, vieta prinkta  thumbup.gif

aciu, stengiuosi. blush2.gif
Atsakyti
Zymanau, Leja_ labai gražu! wub.gif Sagytė nuostabi, ir tas gintarinis labai labai wub.gif
Atsakyti