Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas, toms, kurios neabejingos šiam menui.

Aš rivolį klijuoju ant odos. Odą naudoju minkštą. tas iškilias nėra labai didelis, tiesiog tenkapalaikyti pirštais prispaustą odą kiek ilgiau..
Tokios grandinėlės dar asmeniškai nenaudojau, bet yra artimuose planuose.

Ačiū už koplimentus 4u.gif
Atsakyti
Va mano planuose ji jau irgi senokai, bet nesugalvoju kaip ja pritvirtint.
Atsakyti
Aš bandysiu siūti per tarpelius.
Atsakyti
Bet ten ner uz kur uzsikabinti.
Atsakyti
hm, kai išbandysiu būtinai pasidalinsiu rezultatais... 4u.gif
Atsakyti
As db irgi uzsikabliavau ismeginti biggrin.gif Jei dantistas nenukautuos, tai siandien.
Atsakyti
QUOTE(Rasc @ 2014 01 29, 18:33)
Aš rivolį klijuoju ant odos. Odą naudoju minkštą. tas iškilias nėra labai didelis, tiesiog tenkapalaikyti pirštais prispaustą odą kiek ilgiau..
Tokios grandinėlės dar asmeniškai nenaudojau, bet yra artimuose planuose.

Ačiū už koplimentus 4u.gif

O kur perkat minkštą odą? Aš nusipirkau, bet ji ten turbūt baldinė, nes tokia kietoka, pirštus paskausta, kai reikia prisiūti nugarėlę. Kažkada pirkau veriniams.lt, tai minkštutė, plona, bet ten mažais gabaliukais labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 01 30, 16:08)
O kur perkat minkštą odą? Aš nusipirkau, bet ji ten turbūt baldinė, nes tokia kietoka, pirštus paskausta, kai reikia prisiūti nugarėlę. Kažkada pirkau veriniams.lt, tai minkštutė, plona, bet ten mažais gabaliukais labai g.gif

As tai senus rankinukus naudoju smile.gif Bet noreciau ir kitokiu spalvu, nes db turiu ruda, raudona ir pilka, tai mastau reiks pro padevetus prasinest.
Atsakyti
odelę naudoju skirtą drabužiams siūti. arba storesnė jei būna galima paskusti iš pūkuotosios pusės.
Atsakyti
Kol dukrytė žiūrėjo "Bembį", mamytė padirbėjo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Grazu. Bet man labiau patiko tie tavo kur prie zguto violetiniai. smile.gif)
Atsakyti
Ačiū Lona biggrin.gif
Atsakyti