Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas, toms, kurios neabejingos šiam menui.

Vakarykstis gimdymas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2013 11 18, 19:47)
Vakarykstis gimdymas smile.gif
Sėkmingas!
Atsakyti
Mano pirmas bandymas smile.gif Pasiziurejus i kitu darbelius, atrodo,kad nesunku suraizgyt,bet pasirodo , kad ne smile.gif Pabandymui pirkau pacias pigiausias juosteles,tai vargo turejau smile.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos smile.gif Gal žinote kur rasti Klaipėdoje sutažo reikmenų ? t.y. juostelių, akmenėlių, klijų ir t.t. Labaiii reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(@usteja @ 2013 11 21, 13:55)
sveikos  smile.gif  Gal žinote kur rasti Klaipėdoje sutažo reikmenų ? t.y. juostelių, akmenėlių, klijų ir t.t. Labaiii reikia unsure.gif

Siustis internetu pvz is veriniams.lt
Atsakyti
Po pertraukos - apyrankė
user posted image
Atsakyti
mamytes, gal zinote o kur klaipedoje butu galima nusipirkti to pagrindo flico???ant tos medziagytes kur klijuojama arba kai reikia paslepti visus nelygumus jei kas galite patarkite per az aciu labai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesaule @ 2013 11 25, 15:02)
Po pertraukos - apyrankė
user posted image

Puikus darbas smile.gif
Atsakyti
Na ir tylu pas jus temutėje-kur mergaitės dingę g.gif
user posted image
Atsakyti
zymanau - labai gražu. Priminei kad ir aš turiu dar nerodytų darbų.
user posted image
user posted image
Atsakyti
As iki nauju dirbau dirbau, siuvau, net fotkint nespejau, o db aptingau... Stovi pradeta apyranke, reiks prisiverst pabaigt...Ir kitai jau ideju turiu tik tingiu. Siaubas! Viesai prisipazinau tikiusi ikvepimas pareis namo...
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2014 01 08, 12:20)
As iki nauju dirbau dirbau, siuvau, net fotkint nespejau, o db aptingau... Stovi pradeta apyranke, reiks prisiverst pabaigt...Ir kitai jau ideju turiu tik tingiu. Siaubas! Viesai prisipazinau tikiusi ikvepimas pareis namo...

pareis pareis ikvepimas-jis zinok ir mane daznai palieka,bet susiimu ir pirmyn wink.gif
va sitas pakabukas-sage ir ilgai lauke savo eiles-pradejau ir numeciau,kol prisiruosiau pabaigti wink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zymanau: 08 sausio 2014 - 10:38