Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas, toms, kurios neabejingos šiam menui.

Merginos, as pas jus su tokiu gana kvailu klausimu blush-anim-cl.gif2 susidomejau sutazu, noreciua lb pabandyti, tik man idomu pasidare, jus tuos rastus pagal kokias schemas isgaunat, paciot gal paispaisot ant popieriaus kaip norit kad gautus ar siaip pasiemusios i rankas fantazuojat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2013 05 05, 19:31)
Merginos, as pas jus su tokiu gana kvailu klausimu blush-anim-cl.gif2 susidomejau sutazu, noreciua lb pabandyti, tik man idomu pasidare, jus tuos rastus pagal kokias schemas isgaunat, paciot gal paispaisot ant popieriaus kaip norit kad gautus ar siaip pasiemusios i rankas fantazuojat? smile.gif

Visi jūsų išvardinti atsakymai teisingi smile.gif) Kažką savo kuri, kažkokį akcentą pamatai, tai įkomponuoji į savo sutažinį darbuką. Fantazija beribė smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

bandau ir aš nagus aštrinti prie šito grožio. Žiūrėjau žiūrėjau ir neatsilaikiau... Bet kol kas sunkokai sekasi, raitosi tos juostelės, nenori centro laikytis. O kai į blogąją pusę pažiūriu išvis graudu pasidaro. Kai ką rimtesnio sunarpliosiu būtinai rodysiu ir klausiu jūsų patarimų.
Atsakyti
O kokia kolekcija graži thumbup.gif
Atsakyti
rodausi ir as pirmaji savo darbeli blush2.gif (tik foto tokia "ant greicio" biggrin.gif )
user posted image
turiu kelis klausimelius, tikiuosi pagalbos 4u.gif
*kabasonus klijuojat prie filco ar juosteles klijuojat prie kabasono? as bandziau ir taip ir taip... bet man kazkaip vistiek jis nelabai graziai nori laikytis...apyrankes foto aplink didiji kabasona akivaizdziai matosi doh.gif
**papuosalu kitoje puseje klijuojat oda? ja tiesiog priklijuojat o gal kazkaip graziai imanoma apsiuti...? as klijavau, bet atrodo ne itin dailiai mano manymu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2013 05 21, 18:07)
rodausi ir as pirmaji savo darbeli  blush2.gif  (tik foto tokia "ant greicio"  biggrin.gif )

Čia tikrai pirmi darbai? Man labai labai gražu ir tvarkinga. Mano pirmasis toli gražu...
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 05 21, 21:25)
Čia tikrai pirmi darbai? Man labai labai gražu ir tvarkinga. Mano pirmasis toli gražu...

aciu blush2.gif taip, tikrai pirmi wub.gif
Atsakyti
Temai atgaivinti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos. Registruojuosi su savo pirmais bandymais.

Pats pirmasis, su milijonu klaidų user posted image

Dovanėlė sau user posted image

Komplektukas user posted image

Bus komplektas smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 25 liepos 2013 - 13:23
aš čia su tokiu klausimėliu pas jus, :4u: :geda2:
kaip išsirink juosteles perkant internetu, nepačiupinėjus?
Pamėginau dirbti su 2 mm, juostelės tokios tvirtos, nesipukuoja,gražiai gula. Esu pirkus šiek tiek storesnes,bet tokios slydžios,neina su pirštais nulaikyti,kad tvirtai gultu.
Kokios kokio gamintojo geriausios jums? :ax:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isia: 29 rugpjūčio 2013 - 16:50
Jei mano atsakymas pades, tai as siuvu tik su PEGA juostelemis, jos kokybiskos.
http://www.veriniams...53a0e75aa103bd3
Papildyta:
Senokai buvau ir as cia nosi ikisus, visos savo sedevrus rodo, na ir as su savo vienu is paskutiniu darbu smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Leja koks grozis, kaip apyrankės antra puse atrodo, parodykit
taip dailiai padaryta
Atsakyti