Pasigirsiu
Nauja apyranke
Prie senos auskarai
Va kaip visas komplektas atrodo:
QUOTE(zizliuke @ 2013 02 01, 10:45)
Simbail, nueik i auksarankes.lt ten rasi viska, kaip ka jungt, nuo ko pradet ir pan. Man labai pagelbejo pradet. Ieskok temuciu kur parasyta sutazas. Ten ir nuorodu rasi ir siaip daug info.
Nuo šio puslapiuko ir pradėjau,tik dar visko neištyrinėjau, teks dar paskaitinėti :-)
QUOTE(simbail @ 2013 02 03, 22:17)
Nuo šio puslapiuko ir pradėjau,tik dar visko neištyrinėjau, teks dar paskaitinėti :-)
jei rasi konkreciai apie bangeles, tai nesikuklink ir parasyk kurioj temoj, nes apie bangeles kaip ka ir po ko neradau, o perskaiciau beveik viska.
o gal zinot kur internete rast kaip ten tas sutazo juosteles pint galima?
oi as irgi jau pakereta sios technikos
Pagaliau atsirado laiko prisėsti prie šios veiklos. Tai kelis darbelius padariau. Na pakolkas tik sagės, karimčiau bijau dar imtis.
zalia labai grazi
Laba diena , ieškau kompanjonės, prekiauti kovo 28-30d Šiauliuose. Užsisakiau vietą su palapine. Man vienai per daug vietos, nes neturiu tiek prekių, ir būtų malonu mokęsčius pasidalinti pusiau
Laba diena. Atleiskit, kad taip įsiveržiu į jūsų temą, bet man skubiai reikia informacijos, kokiose parduotuvėse jūs Vilniuje perkate priemones savo grožybėms (virveles, akmenukus ir pan.). Esmė tame, kad skubiai išvažiuoju aplankyti giminaitės į užsienį,o ji daro tokius darbelius ir skundžiasi kaip ten viskas labai brangu. Tai noriu dovanų nuvežti, o laiko skaityti jūsu temukes nėra, kaip ir siųstis internetu. labai prašau pagelbėkite
Aš ne vilnietė, bet jei žinai bent vieną parduotuve kurioje prekiaujama siūlais, audiniais tai tokioje tikrai turėtum rasti ir sutažo reikmenų
QUOTE(angelous @ 2013 03 10, 12:51)
Laba diena. Atleiskit, kad taip įsiveržiu į jūsų temą, bet man skubiai reikia informacijos, kokiose parduotuvėse jūs Vilniuje perkate priemones savo grožybėms (virveles, akmenukus ir pan.). Esmė tame, kad skubiai išvažiuoju aplankyti giminaitės į užsienį,o ji daro tokius darbelius ir skundžiasi kaip ten viskas labai brangu. Tai noriu dovanų nuvežti, o laiko skaityti jūsu temukes nėra, kaip ir siųstis internetu. labai prašau pagelbėkite
va sita "Veriniams" isikurusi Vilniuje
PC Mada IIa
Viršuliškių g. 40, Vilnius
Tel. 8-645-04849