Labai grazus darbelis,saunuole Jus!
QUOTE(vilma.j @ 2013 01 16, 11:32)
Labai grazus darbelis,saunuole Jus!
aciu labai... Visos besistengiancios cia pas mus saunuoles!
QUOTE(Lona @ 2013 01 17, 19:53)
Kaip jus padarot tuos sukinius - ziedlapius, gal kokia schema yra?
Klijuoju bangele po bangeles..... nemoku paaiskint kiekviena bangele atskiros kelios juosteles klijuojamos ant virsaus jau esamos bangeles ir prisiuvamas karoliukas.. tada vel kita juostele ant virsaus ir t.t.... nelabai kokia is manes mokytoja
QUOTE(Rasc @ 2013 01 18, 15:48)
kaip grazu kaip grazu kaip grazu!
Sveikos, labai gražūs visų darbeliai. Seniai žavėjausi sutažu, seilę pavarvindavau, bet pati pabandyti išdrįsau tik prieš savaitę. Mano pirmi bandymai.
QUOTE(Riveta @ 2013 01 18, 12:11)
Klijuoju bangele po bangeles..... nemoku paaiskint kiekviena bangele atskiros kelios juosteles klijuojamos ant virsaus jau esamos bangeles ir prisiuvamas karoliukas.. tada vel kita juostele ant virsaus ir t.t.... nelabai kokia is manes mokytoja
Mane taip pat žavi toks bangelių sukimasis jūsų kūriniuose Taip pat bandau išmokti to. Tai kaip supratau čia reikia karpytis gabaliukus atskirus, ne iš tos pačios juostos, kuria apsukate centrą? Jei darysite artimiausiu laiku, nufotografuokite tą vietą kur ką reikia prijungti Atsiprašau dėl tokių prašymų, bet jei kada būtų laiko... būtų ačiū labai O iki tol gal dar pavyks perprasti tą techniką
QUOTE(simbail @ 2013 01 27, 13:13)
Mane taip pat žavi toks bangelių sukimasis jūsų kūriniuose Taip pat bandau išmokti to. Tai kaip supratau čia reikia karpytis gabaliukus atskirus, ne iš tos pačios juostos, kuria apsukate centrą? Jei darysite artimiausiu laiku, nufotografuokite tą vietą kur ką reikia prijungti Atsiprašau dėl tokių prašymų, bet jei kada būtų laiko... būtų ačiū labai O iki tol gal dar pavyks perprasti tą techniką
taip bangeles is gabaliuku ir kai tik vel toki darbeli darysiu - fotografuosiu ir idesiu cia nuotraukyciu
QUOTE(Riveta @ 2013 01 27, 17:01)
taip bangeles is gabaliuku ir kai tik vel toki darbeli darysiu - fotografuosiu ir idesiu cia nuotraukyciu
Oi kaip būtų šaunu Lauksiu labai, nes kadangi dar tik pradedu tai neaiškumų daug, bet kokia vaizdinė medžiaga labai padėtų. Nors iš kitos pusės - ši technika nėra sudėtinga, manau pavyksta visoms iš pirmo karto, bet va sudėtingesnius niuansus verta pasimokyti iš profesionalių Tad labai lauksiu jūsų nuotraukų, o kai išdrįsiu, įkelsiu parodyti kaip man sekasi.
QUOTE(varune @ 2013 01 27, 15:26)
Čia jau aukštasis pilotažas nerealu. Aš dar sagėmis apsiribosiu kol kas.