Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas, toms, kurios neabejingos šiam menui.

Labai grazus darbelis,saunuole Jus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma.j @ 2013 01 16, 11:32)
Labai grazus darbelis,saunuole Jus! 4u.gif

aciu labai... Visos besistengiancios cia pas mus saunuoles! wub.gif

QUOTE(Lona @ 2013 01 17, 19:53)
Kaip jus padarot tuos sukinius - ziedlapius, gal kokia schema yra?

Klijuoju bangele po bangeles..... nemoku paaiskint smile.gif kiekviena bangele atskiros kelios juosteles klijuojamos ant virsaus jau esamos bangeles ir prisiuvamas karoliukas.. tada vel kita juostele ant virsaus ir t.t.... nelabai kokia is manes mokytoja blush2.gif
Atsakyti
Ateinu ir as pasirodyti su savo darbeliu smile.gif

user posted image
Atsakyti
rodausi ir aš : pakabukas
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasc @ 2013 01 18, 15:48)
rodausi ir aš : pakabukas

kaip grazu kaip grazu kaip grazu! bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, labai gražūs visų darbeliai. Seniai žavėjausi sutažu, seilę pavarvindavau, bet pati pabandyti išdrįsau tik prieš savaitę. Mano pirmi bandymai. blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Riveta @ 2013 01 18, 12:11)

Klijuoju bangele po bangeles..... nemoku paaiskint smile.gif kiekviena bangele atskiros kelios juosteles klijuojamos ant virsaus jau esamos bangeles ir prisiuvamas karoliukas.. tada vel kita juostele ant virsaus ir t.t.... nelabai kokia is manes mokytoja  blush2.gif

Mane taip pat žavi toks bangelių sukimasis jūsų kūriniuose smile.gif Taip pat bandau išmokti to. Tai kaip supratau čia reikia karpytis gabaliukus atskirus, ne iš tos pačios juostos, kuria apsukate centrą? Jei darysite artimiausiu laiku, nufotografuokite tą vietą kur ką reikia prijungti blush2.gif Atsiprašau dėl tokių prašymų, bet jei kada būtų laiko... būtų ačiū labai 4u.gif O iki tol gal dar pavyks perprasti tą techniką smile.gif
Atsakyti
Dzenete smagu kad papildei sutazisciu gretas 4u.gif
Ocia mano darbelis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2013 01 27, 13:13)
Mane taip pat žavi toks bangelių sukimasis jūsų kūriniuose  smile.gif  Taip pat bandau išmokti to. Tai kaip supratau čia reikia karpytis gabaliukus atskirus, ne iš tos pačios juostos, kuria apsukate centrą? Jei darysite artimiausiu laiku, nufotografuokite tą vietą kur ką reikia prijungti  blush2.gif  Atsiprašau dėl tokių prašymų, bet jei kada būtų laiko... būtų ačiū labai  4u.gif  O iki tol gal dar pavyks perprasti tą techniką  smile.gif

taip bangeles is gabaliuku ir kai tik vel toki darbeli darysiu - fotografuosiu ir idesiu cia nuotraukyciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Riveta @ 2013 01 27, 17:01)
taip bangeles is gabaliuku ir kai tik vel toki darbeli darysiu - fotografuosiu ir idesiu cia nuotraukyciu wink.gif

Oi kaip būtų šaunu thumbup.gif Lauksiu labai, nes kadangi dar tik pradedu tai neaiškumų daug, bet kokia vaizdinė medžiaga labai padėtų. Nors iš kitos pusės - ši technika nėra sudėtinga, manau pavyksta visoms iš pirmo karto, bet va sudėtingesnius niuansus verta pasimokyti iš profesionalių ax.gif Tad labai lauksiu jūsų nuotraukų, o kai išdrįsiu, įkelsiu parodyti kaip man sekasi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(varune @ 2013 01 27, 15:26)
Dzenete smagu kad papildei sutazisciu gretas 4u.gif
Ocia mano darbelis

Čia jau aukštasis pilotažas smile.gif nerealu. Aš dar sagėmis apsiribosiu kol kas.
Atsakyti
Labas, bandau pasirodyti su nauja apyranke biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Auskarai :
user posted image
Dar vieni biggrin.gif
user posted image
Antra gyvenime siuta apyranke biggrin.gif
user posted image
Atsakyti