Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas, toms, kurios neabejingos šiam menui.

QUOTE(Riveta @ 2012 12 10, 16:59)
kol kas labiausiai didziuojuos siuo darbeliu... smile.gif

Oho wub.gif Labai gražu wub.gif wub.gif Juostelės taip lygiai gula wub.gif
Atsakyti
labai gražūs visų darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
labas

sutažu susidomėjau gal prieš kelis metus, labai užsikabliavau, darydavau seges, toli nepasistūmėjau, nes man pagrinde patinka segės ir apyrankės, auskarų daryt nemoku ir neturiu tam įrankių, tai nedarau, o didesnių darbų nesiryžau kol kas, nes tam reik laiko, o su leliuku kol kas laiko nelabai yra...
artėjant Kalėdom vėl ėmiausi daryt seges dovanų, tai ir parodyt daug neturiu ką blush2.gif nes viskas dažniausiai išdovanota būna. dabar vieną darbuką darau pusseserei dovanų, kai pabaigsiu pasirodysiu, tik maniškiai darbai dažniausiai nusižiūrėti iš kažkur blush2.gif pačiai sumąstyt dar trūksta fantazijos...

norėjau paklaust, kur tiksliai randasi ta pardė kaune, raudondvario pl.?
ir dar domina kaip ir kokius užsegimus dedat ant apyrankių?
Atsakyti
nufotkinau, ką radau papuošalų dėžutėj, kai kurie susigulėjo, tai sorry:
šitas neseniai darytas, Kalėdom dovanų, ale ateinantiem gyvatės metams
user posted image

čia mėgstamiausia mano segė
user posted image

šita panaši į pirmąją, tik raitymas į kitą pusę ir juostelė skysta, tai nelabai vykusi man rodos ax.gif

user posted image

dar keli senesni darbai
user posted image

user posted image

o šitą dabar dar dabaiginėju
user posted image

siūnu paprasta adata, paprastu siūlu (gal reiks specialaus įsigyt), žodžiu tikra savamokslė. Kas lieąia technikas, tai aš turbut miksuoju, kaip man patogiau... būtų gerai, jei kas daugiau dirbantis įvertintų...
Atsakyti
zizliuke, as manau svarbiausia geri norai, pastangos.. o tavo darbeliai man atrodo tikrai unikalus wub.gif as gugleje sitiek kartu ieskojau ikvepimo.. bet tokiu tikrai nemaciau wub.gif

Apyrankei uzsegimus visokius naudoju.. visokiausius. dabar meginsiu daryti ant metalinio pagrindo smile.gif
Atsakyti
man ta paskutine labai idomi ir originali smile.gif
Atsakyti
Labai grazus darbeliai wub.gif . As kaupiuosi pradet siam mokslui. Prisiziurejau internete groziu, nusipirkau si bei ta ko reikia sutazui, nusipirkau net knyga siandien biggrin.gif O siaip mano hobis, jei tik vaikai leidzia karoliukai ax.gif
Atsakyti
Sveikos sutažo mėgėjos, noriu pradėti mokytis sutažo, bet nežinau, kur galėčiau įsigyti juostelių, kad būtų kokybiškos ir pakankamai plati spalvų paletė. Gal galite ką patarti, pasiūlyti? Gal geriau, jei tai būtų internetinė parduotuvė ax.gif
O jau kokių grožių čia prisižiūrėjau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tutte @ 2013 01 15, 10:08)
Sveikos sutažo mėgėjos, noriu pradėti mokytis sutažo, bet nežinau, kur galėčiau įsigyti juostelių, kad būtų kokybiškos ir pakankamai plati spalvų paletė. Gal galite ką patarti, pasiūlyti? Gal geriau, jei tai būtų internetinė parduotuvė  ax.gif
O jau kokių grožių čia prisižiūrėjau  bigsmile.gif

http://veriniams.lt/ nemažas pasirinkimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2012 12 11, 17:44)
Labai grazus darbeliai wub.gif . As kaupiuosi pradet siam mokslui. Prisiziurejau internete groziu, nusipirkau si bei ta ko reikia sutazui, nusipirkau net knyga siandien biggrin.gif  O siaip mano hobis, jei tik vaikai leidzia karoliukai ax.gif

o kokia knyga pirkot?
Papildyta:
QUOTE(Riveta @ 2012 12 10, 16:59)
kol kas labiausiai didziuojuos siuo darbeliu... smile.gif

user posted image

laaaaaaabai grazu, o kur pirkot sitokia auksines spalvos juostele? blush2.gif
Atsakyti
Ačiū cindy, reikės apsilankyti ir užsisakyti smile.gif dar norėjau pasiteirauti dėl pačių juostelių, nes jų, kiek žinau, yra medvilninių ir iš viskozės. Su kuriomis geriau pradėti mokytis? Ar labai pešiojasi siūlas iš viskozės?
P.S. yra nauja knyga apie sutažą, tik neatsimenu autorės ir tikslaus pavadinimo smile.gif man ją kalėdų senis atnešė ax.gif yra daug patarimų, bet vis viena dar smagiau išklausyti daugiau nuomonių, nes tiek yra nemažai darančių labai gražių papuošalų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inaja @ 2013 01 15, 15:01)
laaaaaaabai grazu, o kur pirkot sitokia auksines spalvos juostele? blush2.gif

Aciu smile.gif veriniams.lt pirkau visas priemones siam groziui.. padariau ir antra dubli ax.gif
https://fbcdn-sphoto...743223881_n.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 sausio 2013 - 13:23