Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas, toms, kurios neabejingos šiam menui.

kokie mieli.... wub.gif
Atsakyti
Laba diena,

Na ką, nuo tokių grožių akys tik raibsta, šaunuolės 4u.gif 4u.gif
Susidomėjau ir aš, bet iškilo klausimas, Jūs juosteles siūnat ar klijuojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2012 08 21, 15:03)
Susidomėjau ir aš, bet iškilo klausimas, Jūs juosteles siūnat ar klijuojat? g.gif

jos ir siuvamos ir klijuojamos smile.gif aplink kabasona klijuojamos, karoliukus siuvam smile.gif bent as taip darau 4u.gif
Atsakyti
O su kuo siūnat? Nes nusipirkau kažkokią ale "žilką" sutažui, bet kad patempus jinai man nutrūksta vis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2012 08 21, 15:17)
O su kuo siūnat? Nes nusipirkau kažkokią ale "žilką" sutažui, bet kad patempus jinai man nutrūksta vis  doh.gif

as naudoju tokius http://www.veriniams...bc3c9ec5fff64b8, netrukineja tikrai smile.gif
Atsakyti
O aš turiu panašų ritinėlį, tik pas mane 50m. Bet trūkinėja g.gif Reiks tokį pabandyt mirksiukas.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2012 08 21, 14:17)
O su kuo siūnat? Nes nusipirkau kažkokią ale "žilką" sutažui, bet kad patempus jinai man nutrūksta vis  doh.gif

Žinau aš tą žilką, puikiai ji laiko, nereikia tik jos tempti per jėgą ir laikys smile.gif
Atsakyti
Bet patempti visvien reikia, nes kai siūni pastoviai atsipalaidavę būna ir nesusijungia 2 juostelės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2012 08 22, 08:23)
Bet patempti visvien reikia, nes kai siūni pastoviai atsipalaidavę būna ir nesusijungia 2 juostelės  blush2.gif

o tai koks cia tas siulas kad net suverzt negali kaip reikiant? juk reikia saugiai uztvirtinti karoliuka, visa papauosala.. kas tada is jo bus jeigu laisvai paliksim g.gif
Atsakyti
Tai va ir sakau, jei jį patempi, jis nutrūksta
Atsakyti
Nežinau kaip jūs veržiat, bet man retai kada nutrūksta biggrin.gif O tikrai nepalieku atlaisvinto smile.gif
Atsakyti
Tai sakau kad turbūt prastos kokybės nusipirkau
Atsakyti