Didelis aciu visoms
Auffrite, as suzaveta man apskritai sutazas yra kazkas nerealaus,tik niekaip neprisispiriu jo isbandyti.
Auffrite, labai grazus isskirtinis darbelis!
Auffrite-tikrai gražu
na parodysiu ir aš paskutinį didžiausią užsakymą
....................
na parodysiu ir aš paskutinį didžiausią užsakymą
....................
! | Nuotrauka pašalinta dėl per didelio formato. Dėkite ne didesnes nei 500-600 pixelių nuotraukas. |
moderatorė irmulia
zymanau nuostabus komplektukas
Zymanau is koto verciantis papuosalas
as vis audziu minti vienam verinukui nu gal kada pribres
as vis audziu minti vienam verinukui nu gal kada pribres
sveikutes
kokie grazus jusu darbeliai.... labai susidomejau ir as, ketinu pradeti gaminti sau ir savo artimiesiems, tikiuosi pavyks Begu perskitysiu visa jusu pirmaja tema
kokie grazus jusu darbeliai.... labai susidomejau ir as, ketinu pradeti gaminti sau ir savo artimiesiems, tikiuosi pavyks Begu perskitysiu visa jusu pirmaja tema
QUOTE(zymanau @ 2012 03 07, 14:03)
iš perliuko senai pirkausi,bet tikrai nusivyliau,tai nebuvo geros kokybės
o aš šiaip kaune perkuosi arba redoj siuvimo reiklmenų parduotuvėj arba raudondvario plente.o jei internetu tai geros iš viskas vėriniams
o aš šiaip kaune perkuosi arba redoj siuvimo reiklmenų parduotuvėj arba raudondvario plente.o jei internetu tai geros iš viskas vėriniams
O kur konkrečiai raudondvario plente ieškoti juostelių?
Aš iki šiol gaminausi papuošalus wire-wrap technika, o ėmiau ir susigundžiau sutažu. Pirmas blynas buvo tikra kankynė. Pasirodo, kad ir juosteles nusipirkau labai skystas, sintetines, per minkštas - nepatiko su jom dirbti, ir jokio plano schemos neturėjau, improvizavau be jokios patirties, teko ir praardyti nemažai, ir numesti susinervinus ir vėl paimti. Bet pabaigiau iki "nešiotino" varianto - kitaip gi būtų gaila įdėto darbo ir laiko.
Rezultatas
Dabar jau lyg ir mokėčiau suplanuoti žingsniuką į priekį, dirbti kokybiškiau ir t.t. - bet reikia dėkingesnių darbui juostelių
Shyna o man atrodo visai geras pabandymas,nera ko noreti,jog vos tik paemusi juosteles viskas puikiai susiraitytu.Ir kita puse auskariuko gera.As ir dabar bandau deti sutaža ir kitoje puseje auskaro,storoki gaunasi bet geriau nei veltinis.Man tavo darbelis grazus,tad linkeciau nemesti o toliau bandyti jei tik yra noras.
Antras bandymas iš tų pačių juostelių. Dizaino elementai pamatyti Dori papuošaluose, tai visai nesididžiuoju kompozicija, tiesiog ranką palavinau.
Na tai kur tų gerų juostelių galima gauti, a
Na tai kur tų gerų juostelių galima gauti, a
labas rytas... ilgai stebejau tema, man be proto grazus sutazo darbeliai tad pameginau ir as.....
o juosteles naudojau PEGA, skaiciau kad jos lygtai geresnes.. su kitokiom neteko meginti.
o juosteles naudojau PEGA, skaiciau kad jos lygtai geresnes.. su kitokiom neteko meginti.
Mano naujausias komplektukas
Shot at 2012-05-09
[/quote]
Shot at 2012-05-09
[/quote]