Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas, toms, kurios neabejingos šiam menui.

Didelis aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Auffrite, as suzaveta wub.gif man apskritai sutazas yra kazkas nerealaus,tik niekaip neprisispiriu jo isbandyti.
Atsakyti
Auffrite, labai grazus isskirtinis darbelis! wub.gif
Atsakyti
Auffrite-tikrai gražu 4u.gif
na parodysiu ir aš paskutinį didžiausią užsakymą smile.gif

....................

! 
Nuotrauka pašalinta dėl per didelio formato. Dėkite ne didesnes nei 500-600 pixelių nuotraukas.

moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 gegužės 2012 - 06:46
zymanau nuostabus komplektukas wub.gif
Atsakyti
Zymanau is koto verciantis papuosalas thumbup.gif
as vis audziu minti vienam verinukui doh.gif nu gal kada pribres tongue.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
kokie grazus jusu darbeliai.... wub.gif labai susidomejau ir as, ketinu pradeti gaminti sau ir savo artimiesiems, tikiuosi pavyks smile.gif Begu perskitysiu visa jusu pirmaja tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2012 03 07, 14:03)
iš perliuko senai pirkausi,bet tikrai nusivyliau,tai nebuvo geros kokybės schmoll.gif
o aš šiaip kaune perkuosi arba redoj siuvimo reiklmenų parduotuvėj arba raudondvario plente.o jei internetu tai geros iš viskas vėriniams wink.gif

O kur konkrečiai raudondvario plente ieškoti juostelių?

Aš iki šiol gaminausi papuošalus wire-wrap technika, o ėmiau ir susigundžiau sutažu. Pirmas blynas buvo tikra kankynė. Pasirodo, kad ir juosteles nusipirkau labai skystas, sintetines, per minkštas - nepatiko su jom dirbti, ir jokio plano schemos neturėjau, improvizavau be jokios patirties, teko ir praardyti nemažai, ir numesti susinervinus ir vėl paimti. Bet pabaigiau iki "nešiotino" varianto - kitaip gi būtų gaila įdėto darbo ir laiko.

Rezultatas

user posted image

Dabar jau lyg ir mokėčiau suplanuoti žingsniuką į priekį, dirbti kokybiškiau ir t.t. - bet reikia dėkingesnių darbui juostelių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shyna: 16 balandžio 2012 - 15:24
Shyna o man atrodo visai geras pabandymas,nera ko noreti,jog vos tik paemusi juosteles viskas puikiai susiraitytu.Ir kita puse auskariuko gera.As ir dabar bandau deti sutaža ir kitoje puseje auskaro,storoki gaunasi bet geriau nei veltinis.Man tavo darbelis grazus,tad linkeciau nemesti o toliau bandyti jei tik yra noras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auffrite: 17 balandžio 2012 - 13:38
Antras bandymas iš tų pačių juostelių. Dizaino elementai pamatyti Dori papuošaluose, tai visai nesididžiuoju kompozicija, tiesiog ranką palavinau.

user posted image

Na tai kur tų gerų juostelių galima gauti, a g.gif
Atsakyti
labas rytas... ilgai stebejau tema, man be proto grazus sutazo darbeliai ax.gif tad pameginau ir as.....

user posted image

o juosteles naudojau PEGA, skaiciau kad jos lygtai geresnes.. su kitokiom neteko meginti.
Atsakyti
Mano naujausias komplektukas

user posted image
Shot at 2012-05-09

user posted image[/quote]
Atsakyti