QUOTE(-JPG- @ 2012 05 15, 00:11)
Dėl asocialių šeimų vaikučių tai ir aš girdėjau, kad jų ten ne vienas ir ne du, gaila vaikiukų , bet ir problemų dėl jų būna visokių, ir dėl elgesio ir dėl higienos
Na baikit, kad salia bendrabuciai, nereiskia kad visi vaikai darzeli lanko butent is ju, lankom si darzeli taip pat pas aukletojas Zita ir Elena, viskas labai puiku, ypac Elena, superine aukletoja, vaikai pagrinde is Medelyno, nes ten i darzeli pakliuti kazkaip itartinai sunku, musu grupeje, gal 1 ar 2 vaikiukai kuriu seimu kazkiek sunkesne gyvenimo padetis, bet jie toli grazu neasocialus. Siais metais prades lankyti ir mano mazoji ir be jokiu dvejoniu atiduosim ja i "SIgutes" rankas.
P.S. mane pries lankant si darzeli taip pat gasdino, kad asocialus vaikai ir t.t. Nepamirskit, tokios seimos pirmenybe turi rasytis i bet kuri darzeli, tad 1-2 vaikai is tokiu seimu bus bet kuriame darzelyje. O higienos grieztai laikomasi visur. Na o del elgesio, galeciau gincytis, mano nuomone elgesio sutrikimai vaikams pasireiskia toli grazu ne del seimos biudzeto ar socialumo. Tai kad teveliai turitingi, dar nereiskia, kad ju vaikas negali tureti elgesio sutrikimu ir atvirksciai.