QUOTE(Sela:) @ 2011 09 20, 17:19)
Ir kas cia blogo.
Pati irgi rasai,kad Vervaco siuvinejai. Tai greitai dabar ismesk
O ka reiskia pasakymas "yra begalė kitų - naujų, įdomių, gražių, savotiškų", Tai kiekviena ir renkames butent tokius.
Kas vienai grazu, nebutinai turi ir kitoms patikti.Arba, jei man nepatinka tos Mirabiles, tai kodel as tureciau jas siuvinet?
Skaiciau skaiciau,prisicitavau...bet istryniau... aptingau
Yra auksine taisykle
Del skonio NESIGINCIJAMA Koks tas skonis bebutu jau kiekvienos reikalas,jei man kasnors nepatinka as tiesiog tolerantiskai patyliu.Pvz pumpurelio tos virtuvines pirstines man baisios,nu ir ka - pasilieku savo skoni sau,kam cia kitoms nuotaikas gadint.
Del tu mirabiliu irg sutinku,nepatinka man jos ir kas cia tokio
Papildyta:
QUOTE(Sela:) @ 2011 09 20, 17:51)
As ir Vervaco paminejau visai atsitiktinai. Jei nepatinka galiu pasakyti kitaip. Jei kuri po penkeriu metu prasys "Kavos mergaites" arba besiskleidzianciu roziu schemos, sakysiu nesiuvinek, nes man jau nusibodo. Tai ir kalbam apie tai, kad jei vienom jau nusibodo, dar nereiskia, kad kitos neturi siuvineti.
Tegu siuvineja kas ka nori ir deda cia nuotraukas, manes tai neerzina. Gi visos pradejom nuo tu paciu paveikslu.
pritariu
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 09 20, 18:01)
O bendrai - taigi visos žino: tu šaunuolė visapusiška! Neširsk
Daugeliui esi pridalinusi kalnus schemų ir padėjusi visaip kaip, ir schemų paieškoje tvarką įvedusi, nes ta tema - tavo: tu padedi, tu ir taisykles nustatai. Nusiramink ir visas kitas temas tu ir kurk, tik lankykis čia ir toliau bei platink siuvinėjimo džiaugsmą!
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 20, 18:02)
Nesuprantu aš jūsų. Tiek puslapių reikia rašyti, kad atsibodo, reikia naujovių. Juk šitas forumas skirtas rodyti išsiuvinėtus darbus, pasitarti. Ir kas čia blogo, kad matom vis tuos pačius?
Rinkdamasi siuvinėjimui darbą, nesirenku konkrečios firmos ar nežiūriu į jo naujumą. Man svarbu, kad patiktų, būtų įdomu siuvinėt. Man... Ne kam nors kitam... Juk aš siuvinėju... O jei čia užeinam ir pasirodom savo darbą, tai tik pasidžiaugti reikia. Kitaip mūsų forumas bus nespalvingas, be nuotraukų, nes bijosim rodyti savo darbus, nes jau daug kartų matyta ar kažkas jau siuvinėjo
Vertinkim darbo atlikimą, įrėminimą, pateikimą
pritariu kiekvienam zodziui
Iseinu pasiimti remeliu