QUOTE(Uodegyte @ 2011 09 20, 18:07)
kodel negali buti mazesne,ne nuotrauku albuma rodome ,man i osinka malonu uzeit,nes palaikoma tvarka,o cia kas kaip nori ,taip daro.ir supersadovnike,visi paveiksleliai ,schemos dedamos mazais formatais.anksciau uzeidavau i sia tema ,pirmame psl viskas subtiliai pateikta.o cia turbut rekordus musam ,kas ides didziausia paveiksleli.siaip visos gerai primatom.cia turbut busiu tuoj,ta kuri pastoviai kimba.
dėl paveikslėlių dydžių visiškai nesutinku
tokios tvarkos reikėtų, jeigu taip kaip ir osinkoj čia būtų kalnai nuotraukų, tada tikrai užnervintų sukti pelės ratuką. O dabar, kai yra tik kelios nuotraukos, o kartais ir nė vienos puslapyje, tai nematau problemos, priešingai, prisidėsiu prie tų pasisakymų, kurios teigia, kad nepatogu kiekvieną atidarinėti. O mūsų keliamų paveikslėlių dydžiai yra labai normalūs, net pačių mažiausių ekranų neištampo, ir puslapio ilgis dėl to tik labai nedaug pailgėja...
nors... čia tik mano nuomonė, bet aš čia ne šeimininkė taigi taikausi prie daugumos
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 09 20, 18:19)
O nemanai, kad jei žinotum dizainus patikusių paveikslų, surastum kalną kitų dar labiau patiksiančių?
vien tik dėl to, kad niekur gyvenime nesirenku vien tik pagal "firmos" vardą. Net sakyčiau priešingai - jeigu būčiau įsimylėjusi tik tam tikrus dizainus, tai kitų net nežiūrėčiau, ir praleisčiau pro akis gausybę gražių paveikslų. Man nėra taip, kad viskas vieno ar kito dizaino paveiksliukai patinka: tiek Nimue man patinka tik keletas paveiksliukų, visi kiti ne prie širdies, tiek Dimensions tik kelis paveiksliukus esu mačius, kuriuos kažkada norėčiau pasikabinti sau ant sienos, galų gale ir tų Mirabilijų vos pora yra kurių pati sau norėčiau... visuose dizainuose yra gražių, bet nėra nė vieno dizaino, kad vienareikšmiškai patiktų visi ar bent jau dauguma jo paveikslų