Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Sela:) @ 2011 09 20, 18:19)
Ir kas cia blogo.  g.gif Pati irgi rasai,kad Vervaco siuvinejai. Tai greitai dabar ismesk blink.gif

Pakalbėkim po 5 metų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2011 09 20, 19:19)
Ir kas cia blogo.  g.gif Pati irgi rasai,kad Vervaco siuvinejai. Tai greitai dabar ismesk blink.gif
O ka reiskia pasakymas "yra begalė kitų - naujų, įdomių, gražių, savotiškų", Tai kiekviena ir renkames butent tokius. Kas vienai grazu, nebutinai turi ir kitoms patikti.Arba, jei man nepatinka tos Mirabiles, tai kodel as tureciau jas siuvinet?

apie vervaco siaip neturiu jokiu pretenziju,nes vervaco yra vervaco ,ju darbeliai ne vienam neatsibos ,ir as nieko pries juos matyti n kartu biggrin.gif ir batukai,kojytes,bucinukai,vaikiukai ,idealus darbelis vaikams ,kudykiams ax.gif

o ir schemu ju netaip lengvai gausi unsure.gif jos neplaukioja taip paprastai po interneta,kaip kitu dizainu.kurios paplatinamos,ir keliauja schema per desimtis ranku.o dar ziurek kad ir su raktu butu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 20 rugsėjo 2011 - 17:30
Pumpureli, bet ir po penkeriu metu ateis jaunos siuvinetojos ir joms bus labai grazu Vervaco. Ar tai blogai? Ar tada as turesiu sakyt, kad jus nesiuvinekit, nes man jau nusibodo?
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 09 20, 18:07)
kodel negali buti mazesne,ne nuotrauku albuma rodome ,man i osinka malonu uzeit,nes palaikoma tvarka,o cia kas kaip nori ,taip daro.ir supersadovnike,visi paveiksleliai ,schemos dedamos mazais formatais.anksciau uzeidavau i sia tema ,pirmame psl viskas subtiliai pateikta.o cia turbut rekordus musam ,kas ides didziausia paveiksleli.siaip visos gerai primatom.cia turbut busiu tuoj,ta kuri pastoviai kimba.

dėl paveikslėlių dydžių visiškai nesutinku schmoll.gif tokios tvarkos reikėtų, jeigu taip kaip ir osinkoj čia būtų kalnai nuotraukų, tada tikrai užnervintų sukti pelės ratuką. O dabar, kai yra tik kelios nuotraukos, o kartais ir nė vienos puslapyje, tai nematau problemos, priešingai, prisidėsiu prie tų pasisakymų, kurios teigia, kad nepatogu kiekvieną atidarinėti. O mūsų keliamų paveikslėlių dydžiai yra labai normalūs, net pačių mažiausių ekranų neištampo, ir puslapio ilgis dėl to tik labai nedaug pailgėja...
nors... čia tik mano nuomonė, bet aš čia ne šeimininkė taigi taikausi prie daugumos 4u.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 09 20, 18:19)
O nemanai, kad jei žinotum dizainus patikusių paveikslų, surastum kalną kitų dar labiau patiksiančių?

schmoll.gif
vien tik dėl to, kad niekur gyvenime nesirenku vien tik pagal "firmos" vardą. Net sakyčiau priešingai - jeigu būčiau įsimylėjusi tik tam tikrus dizainus, tai kitų net nežiūrėčiau, ir praleisčiau pro akis gausybę gražių paveikslų. Man nėra taip, kad viskas vieno ar kito dizaino paveiksliukai patinka: tiek Nimue man patinka tik keletas paveiksliukų, visi kiti ne prie širdies, tiek Dimensions tik kelis paveiksliukus esu mačius, kuriuos kažkada norėčiau pasikabinti sau ant sienos, galų gale ir tų Mirabilijų vos pora yra kurių pati sau norėčiau... visuose dizainuose yra gražių, bet nėra nė vieno dizaino, kad vienareikšmiškai patiktų visi ar bent jau dauguma jo paveikslų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2011 09 20, 18:31)
Pumpureli, bet ir po penkeriu metu ateis jaunos siuvinetojos ir joms bus labai grazu Vervaco. Ar tai blogai? Ar tada as turesiu sakyt, kad jus nesiuvinekit, nes man jau nusibodo?

Na bet jūs ir keistos smile.gif Ar aš sakau - nesiuvinėkit Vervaco? Prašau pacituoti mane taip sakančią! Aš esu pratylėjusi daug metų matydama forume vis tą patį ir tą patį paveiksliuką dedamą ir kitų giriamą. Ir iš tiesų nematau VISIŠKAI NIEKO BLOGO, jei kad ir kiekviena siuvinėtoja turės po tą patį paveiksliuką, turiu ir aš vieną vervaco ir net neketinu jo mesti. Aš sakau vienintelį dalyką - neneikite įvairovės, neapsiribokite savęs ir būkite atviros naujiems dalykams - dalis jų gali jums netgi patikti! Negi taip sunku tai išgirsti ir nustoti tuščiai ginčytis?
Atsakyti
Labutis, labai gražūs jūsų darbeliai ir procesai. wub.gif

Tik trumpam šiandien dingau su keletu siuvinėtojų kavos išgerti, o jau nauja tema. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 09 20, 19:19)
Pirkau viską atskirai, karoliukai visi Mill Hill, pirkau iš JAV, bet mačiau, kad daug karoliukų yra ir kasiuluose dabar. Nėra ko jų bijoti. Knisalynės daug, tas tiesa, bet man buvo visai ir įdomu (tegul ir kartais nusibosdavo baisiai). Aš siuvinėjau su permatomu nailoniniu siūlu, dėl to nesimato, kaip jie pritvirtinti. O kur juos kabinti - schemose pažymėta. Kaip kryžiukai pažymėti, taip ir karoliukai - skirtingais simboliais skirtingai spalvai.
O nemanai, kad jei žinotum dizainus patikusių paveikslų, surastum kalną kitų dar labiau patiksiančių?

Uodegyte - galima sumažinti iki tavo reikalaujamo dydžio. Bet: 1) ar tu šio forumo savaininkė? 2) reikia eiti specialiai į mažinimo programą ir mažinti, tada dėti į talpinimo vietą ten, kur jau yra įdėtas lygiai ta pati nuotrauka, tik vos didesnė, ir to, atsiprašau, bet tingisi daryti, 3) sąžiningai laukiau, kol TU sukursi temą, tai ko nesukūrei? 4) Jei man dar leis, išimsiu tą sumautą nuotrauką, nes man mano nuotraukos svarbios tik mano pačios puslapyje, o tegul tavo komentarai būna svarbūs čia.
Neleidžia ištrinti nuotraukos.

viskas nebeisiu cia ,ar negalima pasisakyti,po velniu ne mano tema,ir kuo toliau .... doh.gif schemu paieskoje kone save atiduodu,dar padeku nesulaukiu ,pati rasau prasom ,viskas anksciau subtiliai nuotraukas idedavo,dabar arkliniu cia prireike doh.gif vsio,mano laikas cia baigesi.

kazkodel padeti kiekvienai niekada netingejau g.gif o laiko neturejau ,nes kazkam schemu ieskojau,prasau merginos pasireikskit ,nebetrugdysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 20 rugsėjo 2011 - 17:53
As ir Vervaco paminejau visai atsitiktinai. Jei nepatinka galiu pasakyti kitaip. Jei kuri po penkeriu metu prasys "Kavos mergaites" arba besiskleidzianciu roziu schemos, sakysiu nesiuvinek, nes man jau nusibodo. Tai ir kalbam apie tai, kad jei vienom jau nusibodo, dar nereiskia, kad kitos neturi siuvineti. biggrin.gif Tegu siuvineja kas ka nori ir deda cia nuotraukas, manes tai neerzina. Gi visos pradejom nuo tu paciu paveikslu.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 09 20, 17:48)
viskas nebeisiu cia ,ar negalima pasisakyti,po velniu ne mano tema,ir kuo toliau .... doh.gif schemu paieskoje kone save atiduodu,dar padeku nesulaukiu ,pati rasau prasom ,viskas anksciau subtiliai nuotraukas idedavo,dabar arkliniu cia prireike  doh.gif vsio,mano laikas cia baigesi.
kazkodel padeti kiekvienai niekada netingejau  g.gif  o laiko neturejau ,nes kazkam schemu ieskojau,prasau merginos pasireikskit ,nebetrugdysiu  4u.gif

Kažkaip jau pastebėjau, kad daugelis iš čia į aną forumą perbėgo. Ten kažkaip kitaip viskas organizuota. Kiekviena narė turi savo temą su baigtais darbeliais bei procesais. Jei kelios siuvinėja vieną ir tą patį darbelį- tai jungiasi bendram procesui.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 09 20, 18:42)
Na bet  jūs ir keistos smile.gif Ar aš sakau - nesiuvinėkit Vervaco? Prašau pacituoti mane taip sakančią! Aš esu pratylėjusi daug metų matydama forume vis tą patį ir tą patį paveiksliuką dedamą ir kitų giriamą. Ir iš tiesų nematau VISIŠKAI NIEKO BLOGO, jei kad ir kiekviena siuvinėtoja turės po tą patį paveiksliuką, turiu ir aš vieną vervaco ir net neketinu jo mesti. Aš sakau vienintelį dalyką - neneikite įvairovės, neapsiribokite savęs ir būkite atviros naujiems dalykams - dalis jų gali jums netgi patikti! Negi taip sunku tai išgirsti ir nustoti tuščiai ginčytis?

Man metus tik siuvinėjančiai VISKAS NAUJA ax.gif Ir tai, kas kitom jau visiška seniena. Jokiu būdu neneigiu įvairovės. Tikrai smagu matyti net ir tuos darbelius, kurie man pačiai gal ir nepatinka. Džiaugiuosi, visų siuvinėtojų darbeliais, ypač dideliais, už tai galiu NUOŠIRDŽIAI pagirti, net jei niekada nesirinkčiau būtent tokio motyvo. Jei darbas kruopštus, dėtos pastangos, lenkiu galvą ir tikrai nematau jokio reikalo paminėti, kad dizainas ne mano skonio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 09 20, 18:48)
anksciau subtiliai nuotraukas idedavo,dabar arkliniu cia prireike  doh.gif

No comment whatsoever... šiuo konkrečiu klausimu.

O bendrai - taigi visos žino: tu šaunuolė visapusiška! thumbup.gif Neširsk 4u.gif Daugeliui esi pridalinusi kalnus schemų ir padėjusi visaip kaip, ir schemų paieškoje tvarką įvedusi, nes ta tema - tavo: tu padedi, tu ir taisykles nustatai. Nusiramink ir visas kitas temas tu ir kurk, tik lankykis čia ir toliau bei platink siuvinėjimo džiaugsmą! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2011 09 20, 19:51)
As ir Vervaco paminejau visai atsitiktinai. Jei nepatinka galiu pasakyti kitaip. Jei kuri po penkeriu metu prasys "Kavos mergaites" arba besiskleidzianciu roziu schemos, sakysiu nesiuvinek, nes man jau nusibodo. Tai ir kalbam apie tai, kad jei vienom jau nusibodo, dar nereiskia, kad kitos neturi siuvineti. biggrin.gif Tegu siuvineja kas ka nori ir deda cia nuotraukas, manes tai neerzina. Gi visos pradejom nuo tu paciu paveikslu.

drinks_cheers.gif
Tik dabar atidžiai paskaičius ir grįžus į praeitą temą, supratau, kokia čia diskusija užvirė doh.gif
Nesuprantu aš jūsų. Tiek puslapių reikia rašyti, kad atsibodo, reikia naujovių. Juk šitas forumas skirtas rodyti išsiuvinėtus darbus, pasitarti. Ir kas čia blogo, kad matom vis tuos pačius? g.gif Rinkdamasi siuvinėjimui darbą, nesirenku konkrečios firmos ar nežiūriu į jo naujumą. Man svarbu, kad patiktų, būtų įdomu siuvinėt. Man... Ne kam nors kitam... Juk aš siuvinėju... O jei čia užeinam ir pasirodom savo darbą, tai tik pasidžiaugti reikia. Kitaip mūsų forumas bus nespalvingas, be nuotraukų, nes bijosim rodyti savo darbus, nes jau daug kartų matyta ar kažkas jau siuvinėjo unsure.gif
Vertinkim darbo atlikimą, įrėminimą, pateikimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 20 rugsėjo 2011 - 18:03