ta dovana adatos draugei,tai super o cia mano proceselis,jei dar kas prisimena
Uploaded with ImageShack.us
Laura81r na grazus procesiukas.... kiek jau laiko siuvineji si darbeli?
QUOTE(kla @ 2011 09 26, 19:31)
Na o as atnesu pasirodyti draugei (Jolita ) siuvineta paveiksliuka. Nimue dizainas, man labai patinka Nimue, tikiuosi draugei taip pat. Taigi Jusu tesismui Nimue Mamm Gozh:
Manau dovana adatos draugei tikrai bus įvertinta
QUOTE(Džeinė @ 2011 09 26, 20:45)
aš siuvinėjau DMC siūlais, ir ten taip blogai jie atrinkti(žurnale), kad teko improvizuot, ir tulpes iš akies siuvinėt, savo rinktom spalvom
Gražios ir Tavosios tulpelės. Kur dingus buvai? Gal ką gražaus išsiuvinėjai?
QUOTE(Laura81r @ 2011 09 26, 21:14)
Puikus, rimtas darbas bus.
QUOTE(elzeda @ 2011 09 26, 19:18)
tai kad nedingus paskaitau dažnai, tik nerašau
o dabar savo HAED'ą siuvinėju, greitu laiku pasirodysiu su viena baigta eile
QUOTE(kla @ 2011 09 26, 18:31)
Na o as atnesu pasirodyti draugei (Jolita ) siuvineta paveiksliuka. Nimue dizainas, man labai patinka Nimue, tikiuosi draugei taip pat. Taigi Jusu tesismui Nimue Mamm Gozh:
kaip fainiai, nematytas dar visai
QUOTE(Laura81r @ 2011 09 26, 21:14)
puikus procesas aisku prisimenam
QUOTE(Višniukė @ 2011 09 25, 22:13)
Na stai ir dar vienas pabaigtukas
Vau koks kosmiškas darbelis, super
QUOTE(kla @ 2011 09 26, 18:31)
Man labai patiktų
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2011 09 26, 21:27)
Stai dar vienas mano darbelis
Ale, pupsiukeli, daug darbelių užsislėpus turi. Ir kuo toliau, tuo dailesnių
QUOTE(Džeinė @ 2011 09 26, 21:34)
tai kad nedingus paskaitau dažnai, tik nerašau
Šaunuolė, labai lauksiu tos baigtos eilės. Aš Tavojo ir dar nepamenu kieno rožinio katino HAEDų įkvėpta žiūrinėju dizainus jų oficialiam puslapyje, morališkai ruošiuosi dideliam darbui. Jau atsirinkau keletą dizainų, bet jaučiu dar porą savaitėlių užtruksiu, kol viską peržiūrėsiu. Mačiau daug grožybių, bet kai kurių autorių dizainai man pasirodė švelniai tariant kraupūs-vampyrai karstuose, baisokos kaukolės, mergina prie rankos besisiuvanti nėrinius... Galvoju, kažin ar kas tokius siuvinėja
QUOTE(elzeda @ 2011 09 26, 20:42)
Šaunuolė, labai lauksiu tos baigtos eilės. Aš Tavojo ir dar nepamenu kieno rožinio katino HAEDų įkvėpta žiūrinėju dizainus jų oficialiam puslapyje, morališkai ruošiuosi dideliam darbui. Jau atsirinkau keletą dizainų, bet jaučiu dar porą savaitėlių užtruksiu, kol viską peržiūrėsiu. Mačiau daug grožybių, bet kai kurių autorių dizainai man pasirodė švelniai tariant kraupūs-vampyrai karstuose, baisokos kaukolės, mergina prie rankos besisiuvanti nėrinius... Galvoju, kažin ar kas tokius siuvinėja
tokiu žiauriu neteko matyt siuvinėjamu
o aš dėl savo pasakos daugiau kaip metus laukiau ir ruošiausi morališkai ir visaip kitaip , o kai po metu noras nedingo jo siuvinėt, tai vadinas nebus užmestas, ir aš ji pabaigsiu, kada nors
QUOTE(sobieska @ 2011 09 26, 23:53)
Aš taip kamputy prisiglausiu, nes tarp tokių grandžių kaip JŪS, man nėra kas veikt ...taip nedrąsiai...mano pirmoji adatinė įeis į istoriją
Gražu ir kruopštu