QUOTE(Little angel @ 2011 09 20, 14:40)
Labai graži knygelė, tvarkingai ir kruopščiai atlikta.
Dar patiko meškučių procesai. Smalsu galutinį variantą pamatyt.
Šiandien rytą, kai užbėgau trumpam į temą, pamaniau, kad po darbo bus ką paskaityt - taip ir buvo, nebloga diskusija išsivystė. Tačiau, man liūdna, kad tas didelis paveikslas tiek kritikos sulaukė - čia gi ne kokius auskarus suverti, kad nepatiko išardei ir pervėrei. Na nepatiko, tai nepatiko, gal kam rėmas patiko, gal kam spalvos, aš žaviuosi kantrybe tą ir giriu. Juk negali būt pas visus vienodas skonis, gal kam tas paveikslas pats pačiausias. Aš laikau taktu patylėt jei kas ne taip, o ne drėbt žmogui į akis, kad jo metų darbas š... vertas (atsiprašau). O dėl dizainų įvairovės, sutinku, kad įdomu pamatyti čia nematytų dizainų, tikrai taip plečiasi akiratis, bet nereikia gal taip sureikšminti, juk ne forume kaba mūsų darbeliai, o namuose ant sienos, tai kodėl nesiuvinėt to paties kaip Onutė( ) jei labai patinka. Šis pomėgis toks, kad greit darbelių neprikepsi, daug nuotraukų pas mus nėra, tai aš džiaugiuosi nuotraukomis, kokios jos bebūtų. Juk ir iš jų galima pasimokyti- "hmm, aš taip nedaryčiau". Tiesiog mano nuomone reiktų labiau atsipalaidavus į viską žiūrėti ir gerbti kitų darbą .