nu klausykit įkišiu jau ir aš čia savo trigrašį
per visą dieną susidariau įspūdį, kad jeigu išsiuvinėjai n kartų matytą paveikslą - sėdėk tamsoj ir nebandyk rodytis, nes jau kažkam nusibodo... kodėl žmogus negali siuvinėti paveikslo, nors ir n kartų matyto, bet jeigu tau jis labai patiko? Pasakysiu iš savo patirties - broliui metriko norėjau kažko originalaus, dar nematyto... perėjau per Gallery visus albumus, ką turiu kontaktuose, išnarsčiau osinkoj daugybę temų su tuo susijusiu, ir ką... ogi su mama vis tiek iš daugybės issirinkom daug kartų matytą kūdikį su meškiuku... ir ne dėl to kad akiratis siauras, ar "visi turi tai ir aš noriu", nu bet nelipo kiti ir viskas
Dėl kritikos - visada smagu išgirsti ne tik pagyrimus savo darbam, bet ir kritikos, nes čia ir esu tam, kad mokinčiausi iš klaidų ir tobulėčiau, o nestovėčiau vietoj... bet kritika vien už tai, kad mūsų skoniai nesutampa??? nu jau juokinga daros... galima pasakyti, kad darbelis ne mano skonio, arba dizaino nekomentuoti, apsiriboti tik atlikimu... nu bet taip kategoriškai teigti, kad darbas negražus, negalima, ne vienai jis negražus, bet ne vienai ir gražus
dėl dizainų - žinau tik keletą pavadinimų, ir paprastai kai ieškau schemų į pavadinimus net neužmetu akies... kam man to, pamatau gražų paveikslą ir man to užtenka. Mano hobis apsiriboja vien tik siuvinėjimu, o ne domėjimusi visos teorijos, kas tik su tuo susiję, man patinka siuvinėti, bet manęs nedomina tokie dalykai kaip siuvinėjimo istorija, garsiausi autoriai ir pan... ir nemanau, kad dėl to turiu susilaukti kritikos kodėl nesidomiu tuo
čia pasakiau tik savo nuomonę atsakant į šią diskusiją, kaip ir kiekviena pasisakiau bendrai apie temos reikalus, ir neturėdama nieko asmeniškai galvoje
siūlau būti kartu kritiškoms, bet ir mokėti apsieiti be konfliktų.. jau gana kad visas SM forumas kur tik benueisi ten piktų žmonių pilna, siekiančių tik susipykti ar įgelti... pasistenkim, kad mūsų tema būtų kitokia, kad ne tik taip dažnai šiandien minimos naujokės nebijotų ateiti, bet kad ir pačioms nesinorėtų apleisti šios temos