Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Įrėminau šiandien zyliukes ir Nimue paukštę.

Na zylutės, ohoho, kiek darbo ir kruopštumo reikėjo smile.gif SUPER smile.gif
Atsakyti
Little Angel- kur pirkai savo zylučių rinkinį? Ieškau vieno rinkinuko, bet nesugalvoju, kur čia saugiau ir lengviau užsakinėt g.gif
Gal ir kitos bandė Dimensions siųstis- gal patarsit kur geriau. P.S. e-bay bandžiau registruotis, bet paypal nepriėmė nes neturiu kreditinės.
Atsakyti
aš per ebay aukcioną pirkau... Šitas rinkinys ir dar vienas su siuntimu man apie 100litų kainavo... Paypal turiu, tai paprasčiau
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 09 22, 19:59)
Little Angel- kur pirkai savo zylučių rinkinį? Ieškau vieno rinkinuko, bet nesugalvoju, kur čia saugiau ir lengviau užsakinėt  g.gif
Gal ir kitos bandė Dimensions siųstis- gal patarsit kur geriau. P.S. e-bay bandžiau registruotis, bet paypal nepriėmė nes neturiu kreditinės.

A6 per ebajų pirkau savo gaidelį, tai jis pats kainavo 5 dolerius bigsmile.gif Siuntimas irgi apie tiek. Pasidaryk gi kreditinę ir bus viskas paprasta. O Meškiukų DImension pirkau tai jau Lietuvoje, per erankdarbius, tai kainavo gerooookai brangiau, na, bet be jokių kreditinių ir atėjo per 3 dienas.
Atsakyti
sveiki, nu kaip reikia katino (tokio tupinčio ilgu kaklu, žodžiu kad ant megstinio priekio siuvinėt, pailgo katino:)) siuvinėto kryželiu schemutės...gal kas turite. labai dėkinga būsiu:ax:
Atsakyti
QUOTE(vasaruolė @ 2011 09 23, 10:46)
sveiki, nu kaip reikia katino (tokio tupinčio ilgu kaklu, žodžiu kad ant megstinio priekio siuvinėt, pailgo katino:)) siuvinėto kryželiu schemutės...gal kas turite. labai dėkinga  būsiu:ax:

Tai žinok geriau gal pasieškok mezgimų temoje, ra temutė būtent apie išmegztus paveikslus, nes jeigu imsi siuvinėjimo kryžiuku schemą, tai neįsivaizduoju, kokio dydžio turėtų būti megztinis g.gif
Atsakyti
[quote=Little angel,2011 09 21, 23:04]
Įrėminau šiandien zyliukes ir Nimue paukštę.

Be galo grazus darbeliai 4u.gif unsure.gif grazumelis
Atsakyti
Labas vakaras. Merginos, kur rėmina darbus Panevėžyje ? smile.gif
Atsakyti
Stai dar vienas mano darbelis..... 4u.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 23 rugsėjo 2011 - 19:39
Neseniai maiviaus, kad nebeždžioniauju ir rinkdamasi ką siuvinėt į kitas nesidairau, nu bet kuo toliau, tuo labiau man reik Little angel paukštelių doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labukas merginos, noreciau Jusu pagalbos. Duktereciai labai patinka aviukas sonas, tai noreciau kazka issiuvineti, taciau panarsiusi po interneta radau vos kelias schemas. Gal yra mokanciu elgtis siuvinejimo programa, na ta, kur ikeli bet koki paveiksleli, o ta programa viska subraizo ir padaro schemute ax.gif Buciau labai dekinga, jei kas galetu man pagaminti schemute 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nepriekaistinga: 23 rugsėjo 2011 - 21:16
QUOTE(rasiux- @ 2011 09 23, 21:25)
Neseniai maiviaus, kad nebeždžioniauju ir rinkdamasi ką siuvinėt į kitas nesidairau, nu bet kuo toliau, tuo labiau man reik Little angel paukštelių  doh.gif  biggrin.gif

hihihi.gif o aš jau senai Virėją nusibeždžioniavau,tik vis nesiryžtų pradėti cool.gif
Papildyta:
QUOTE(nepriekaistinga @ 2011 09 23, 22:16)
Labukas merginos, noreciau Jusu pagalbos. Duktereciai labai patinka aviukas sonas

Man atrodo,kad paieškų temoje buvo kažkokia schema įkelta 4u.gif
Atsakyti