QUOTE(lutute1 @ 2011 09 21, 14:59)
Pradedu nuo garsinės analizės : lentoje nupiešiu voratinklį, vorą ir voratinklio viduryje patupdau naująją raidę. Po to vaikai dirbdami grupėse atsakinėja į paprastus, žaismingus klausimus skirtus žodžio garsinei analizei atlikti ir tokiu būdu "išvaduoja" raidę nuo alkano voro. Vaikų atsakymus rašau į voratinklio gijas spausdintinėmis raidėmis. Tokiu būdu dar ir skaitome. O tada pereiname prie raidės rašymo mokymosi. Kelaiujame į pratybas.
Kokios uzduotys grupese? Po kiek vaiku, ar nesigauna surmulys didelis? O jhei labai daug neskaitanciu? kaip organizuoji darba grupese?
Mergaitės, labai reikia pagalbos. Kažkuri iš jūsų kažkurioj senesnėj temoj buvot parašiusi programos pavadinimą, su kuria galima išsaugoti video iš youtube's (tik ne save2pc), lygtai kažkokia kita, žinau, kad aš ją ir naudojau, buvo viskas ok, bet dabar mano senas kompiuteris "numirė", o naujam neturiu tos programėlės ir neatsimenu jos pavadinimo, kad parsisiųsčiau . Bandžiau per mozila naršyklę, atsisiunčia, bet ant senesių windows'ų mokykloje visai neatsidaro . Gal galite padėti?
QUOTE(simba3 @ 2011 09 21, 14:44)
Del uzbaigimo darbo namuose. Paprasau uzbaigti, bet jei neuzbaigia kol kas nieko nesakau. Ryt tevu susirinkimas, per ji planuoju paduot lapelius, tegu paraso ar sutinka ar ne, kad butu skiriami namu darbai (na ne tai, kad n.d, bet tiesiog uzbaigti ko nespejom).
Pasirasyk prasyma pati, o tevai po juo pasirasys. Bent as jau taip darau metai is metu. Kas nesutinka - tas ir nesiraso. Viename lape vienas bandras prasymas.
Turinyje rasau: Sutinku, kad mano vaikas namuose pabaigtu klaseje pradeta darba, uzduotis. (neivardiju NAMU DARBAS)
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 21, 16:24)
Mergaitės, labai reikia pagalbos. Kažkuri iš jūsų kažkurioj senesnėj temoj buvot parašiusi programos pavadinimą, su kuria galima išsaugoti video iš youtube's (tik ne save2pc), lygtai kažkokia kita, žinau, kad aš ją ir naudojau, buvo viskas ok, bet dabar mano senas kompiuteris "numirė", o naujam neturiu tos programėlės ir neatsimenu jos pavadinimo, kad parsisiųsčiau . Bandžiau per mozila naršyklę, atsisiunčia, bet ant senesių windows'ų mokykloje visai neatsidaro . Gal galite padėti?
Aš naudojuosi šiuo puslapiu. Nukopijuoju nuorodą youtube's, įmetu šio http://www.vidtomp3.com/ puslapio apačioje, paspaudžiu Download, palaukiu kol konvertuosis (išmeta tokią mėlyną juostelę ir rodo procentus). Kai konvertuojasi , išmeta langą, išsisaugai kompiuteryje ir atsisiunčia MP3 failu
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 21, 16:33)
Aš naudojuosi šiuo puslapiu. Nukopijuoju nuorodą youtube's, įmetu šio http://www.vidtomp3.com/ puslapio apačioje, paspaudžiu Download, palaukiu kol konvertuosis (išmeta tokią mėlyną juostelę ir rodo procentus). Kai konvertuojasi , išmeta langą, išsisaugai kompiuteryje ir atsisiunčia MP3 failu
Bet man reikia ne tik muzikos mp3 formatu, bet ir vaizdo
QUOTE(linius @ 2011 09 21, 16:38)
Kaip vadinasi daina, kr yra priedainis "Zemej Lietuvos azuolai zaliuos"? Gal kuri turite? Pa6te lyg nemaciau...
Tikrai buvo.
QUOTE(b.s @ 2011 09 21, 14:29)
Sveikos, jei dar sveikos po darbų. Norėčiau klausti pirmokių - ar spėjate pamokoje atlikti ką suplanavusios? Aš jau . Nu nieko nespėju. Atsilieku pagal programą visą savaitę Kaip jum? Ar namie vaikai užbaiginėja pradėtas atlikti užduotis? Norėčiau jūsų komentarų ir patarimų Apie padalomas užduotis - nėra nei kalbos
Nekankink maziuku ir pati ramiau i tai ziurek - isibegesit po trupuciuka, pradzia visad nelengva, ypac jei daug silpnoku vaiku. Tiesiog paziurek kas ta pamoka svarbiausia- ka butinai reikia ismokyt ar pakartot ir atlikit tai, o visa kita palikit arba tik daugiau spejantiems duok atlikt. Tikrai nebutina viska spet padaryt, kas yra vadovelyje ir pratybose... O jei labai norisi spet daugiau, aptarkit ir atlikit didesne dali uzduociu zodziu ar ant lentos po kelis vaikus is karto kviesk.
Del uzduociu namuose uzbaigimo, tai reikia vaikams vis primint, kad pabaigtu viena ar kita uzduotele, bei teveliu per susirinkima ispet, kad tai nera namu darbai, o tiesiog reikia pratint vaikucius pabaigt pradetus darbus iki galo. Tik neliepk visu iki galo atlikt, jei daug ko nespejot - tevelius isgasdinsi .
Papildyta:
QUOTE(linius @ 2011 09 21, 16:38)
Kaip vadinasi daina, kr yra priedainis "Zemej Lietuvos azuolai zaliuos"? Gal kuri turite? Pa6te lyg nemaciau...
http://www.slas.lt/06/390/
Knygelę apie diktantus bandysiu skenuot, tik namie neturiu skenerio, tai reiks darbe kažkaip bandyt, 67 pslp.
taigi pacioj pradzioj apie pradinuku e dienyna.Skiltyje "Vertinimas pamokoje".Vienas is pirmuju sakiniu
[/quote]
Ačiū Jau radom tik nieko nelaimėjom...
[/quote]
Ačiū Jau radom tik nieko nelaimėjom...