Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(nengute @ 2011 09 20, 20:49)
Į lauknešėlį dėsim viską, kas išvardinta eilėraštyje, bet neturiu ir jau nėra laiko nusipirkti Landsbergio "Obuolių pasakas". Gal kuri turit? Būčiau labai dėkinga.  4u.gif  4u.gif

Radau. Iš čia galima parsisiųsti mirksiukas.gif
Obuolių pasakos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 20 rugsėjo 2011 - 19:01
QUOTE(nengute @ 2011 09 20, 19:49)
Į lauknešėlį dėsim viską, kas išvardinta eilėraštyje, bet neturiu ir jau nėra laiko nusipirkti Landsbergio "Obuolių pasakas". Gal kuri turit? Būčiau labai dėkinga.  4u.gif  4u.gif

Įdomi mintis. Man patiko. thumbup.gif
Šaunuolė
Atsakyti

Lutute
Ir dar labai noriu paprašyti pirmokių. Gal kuri dirbate su Lakštute? Labai reikia disko su dainelėmis, bet ne karaoke 1 klasei. Jeigu atsiųstumėte man į paštą: jovitele25@turizmas.lt būčiau laaabai laiminga 4u.gif
Sveika, jei iki rytdienos negausi, bandysiu atsišst, mokykloje turiu, jei tik kompas leis:)smile.gifsmile.gif būtinai atsiųsiu
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 20, 19:12)
Man jau ramu thumbup.gif
Aš jau prasivedžiau pirmąjį tėvų susirinkimą. Taikiau "Geros pradžios" metodus ( Step by step metodika). Susipažinimui panaudojau "Interviu" metodą. Po to demonstravau pateiktį "I kl. programa ir vertinimo sistema". Vėliau demonstravau movie maker paruoštas vaikų nuotraukas iš zuikių mokyklėlės ir porą naujų akimirkų  iš pirmos klasės. Pristačiau savo klasės elektroninę svetainę ir pasiūliau aktyvesniems tėveliams pabūti šiais metais korespondentais. T.y. keli tėveliai mielai sutiko fotografuoti mokyklines šventes, o porą mamų- bus žurnalistėmis, redaktorėmis ( jos tas šventes aprašys).
susirinkimo pabaigoje išdalinau atmintines pirmokų tėvams. 4u.gif
Medžiagą, kurią naudojau susirinkimo metu įdedu į paštą. smile.gif

O tuos 10 zingsniu kaip tapti gerais tevais tai tiesiog padalinai kaip ir atmintines, ar rodei ir skaitei??

Labai fainos skaidres apie saugu eisma mirksiukas.gif Butinai panaudosiu thumbup.gif

O failas Taisykles ir ribos neatsidaro verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 20 rugsėjo 2011 - 19:27
QUOTE(simba3 @ 2011 09 20, 20:21)
O tuos 10 zingsniu kaip tapti gerais tevais tai tiesiog padalinai kaip ir atmintines, ar rodei ir skaitei??

Labai fainos skaidres apie saugu eisma mirksiukas.gif Butinai panaudosiu thumbup.gif

O failas Taisykles ir ribos neatsidaro verysad.gif

Turiu atskirą stendą tėveliams su naudingais pedagoginiais ir psichologiniais patarimais. Tai ten buvau pakabinusi tuos 10 žingsnelių. Ir dar padalinau tėvams kaip atmintines.

dar kartą persiunčiau taisykles ir ribas. Dabar turėtų atsidaryti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 20, 20:50)
Turiu atskirą stendą tėveliams su naudingais pedagoginiais ir psichologiniais patarimais. Tai ten buvau pakabinusi tuos 10 žingsnelių. Ir dar padalinau tėvams kaip atmintines.

dar kartą persiunčiau taisykles ir ribas. Dabar turėtų atsidaryti drinks_cheers.gif

Atsidare dabar thumbup.gif

O kas ten per INTERVIU susipazinimui?? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 20 rugsėjo 2011 - 19:55
QUOTE(staben @ 2011 09 20, 20:19)
Lutute
Ir dar labai noriu paprašyti pirmokių. Gal kuri dirbate su Lakštute? Labai reikia disko su dainelėmis, bet ne karaoke 1 klasei. Jeigu atsiųstumėte man į paštą: jovitele25@turizmas.lt būčiau laaabai laiminga 4u.gif
Sveika, jei iki rytdienos negausi, bandysiu atsišst, mokykloje turiu, jei tik kompas leis:)smile.gifsmile.gif būtinai atsiųsiu

Staben, labai lauksiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(simba3 @ 2011 09 20, 20:54)
O kas ten per INTERVIU susipazinimui?? ax.gif

Šios veiklos metu visi dalyviai pasiskirsto poromis. Tą padaryti labai paprasta: galima pasirinkti šalia sėdintį asmenį. Lentoje užrašomi bendri visoms poroms klausimai, pvz.:
1. Koks jūsų vardas?
2. Kokioje darbovietėje dirbate?
3. Pristatykite savo šeimą.
4. Ką mėgstate veikti laisvalaikiu?
5. Koks jūsų horoskopo ženklas?
Klausimai paruošiami ant lapukų, kurie iš anksto padalinami tėvams. Apklausai skiriamos 5 minutės, kurios metu poroje esantys žmonės apklausia vienas kitą, užsirašo gautą info lapukuose ir laikui pasibaigus pristato savo porininką. Smagu ir intriguoja, kai interviu metode dalyvauja pati mokytoja. thumbup.gif
Atsakyti
UOTE(nengute @ 2011 09 20, 20:49)
Į lauknešėlį dėsim viską, kas išvardinta eilėraštyje, bet neturiu ir jau nėra laiko nusipirkti Landsbergio "Obuolių pasakas". Gal kuri turit? Būčiau labai dėkinga. 4u.gif 4u.gif

ar pavyko parsisiųsti Obuolių pasakas? jei ne parašyk savo emeilą atsiųsiu, nes turiu visas, nenoriu siųst paštan, nes daug vietos užima

Mintis labai gera, mes panašiai darėm pernai, vaikams patiko:0..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 20 rugsėjo 2011 - 20:04
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 20, 21:02)
Staben, labai lauksiu 4u.gif
Papildyta:

Šios veiklos metu visi dalyviai pasiskirsto poromis. Tą padaryti labai paprasta: galima pasirinkti šalia sėdintį asmenį. Lentoje užrašomi bendri visoms poroms klausimai, pvz.:
1. Koks jūsų vardas?
2. Kokioje darbovietėje dirbate?
3. Pristatykite savo šeimą.
4. Ką mėgstate veikti laisvalaikiu?
5. Koks jūsų horoskopo ženklas?
Klausimai paruošiami ant lapukų, kurie iš anksto padalinami tėvams. Apklausai skiriamos 5 minutės, kurios metu poroje esantys žmonės apklausia vienas kitą, užsirašo gautą info lapukuose ir laikui pasibaigus pristato savo porininką. Smagu ir intriguoja, kai interviu metode dalyvauja pati mokytoja. thumbup.gif

Aciu tau labai. O tai klausimai ant lapuku ir lentoje tokie patys?? ax.gif Atsiprasau, kad tiek klausineju.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2011 09 20, 21:10)
Aciu tau labai. O tai klausimai ant lapuku ir lentoje tokie patys?? ax.gif Atsiprasau, kad tiek klausineju.

Taip tokie patys. Dažniausiai aš juos įrašydavau į susirinkimo darbotvarkę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 09 20, 17:25)
Labas,

prašau pagalbos. Gal galite nuskanuoti ir įkelti į paštą 2 kl. "Riešuto" pirmą ir antrą testus? Mokykla yra užsakiusi, bet dar negavom. Tai vėlesnius tikiuosi gauti iš bibliotekos, dabar prašau pirmų dviejų. AČIŪ>

Testų neturiu, bet turiu pratybų sąsiuvinius nusiskanavusi.
Atsakyti
QUOTE(smilga99 @ 2011 09 20, 18:34)
Mes tai pildom savaitės veiklą. Po to kasdien įrašom tik pamokos temą.

Ar savaitės veikloje rašote gebėjimus kiekvienai pamokai? Jei taip, tai lietuvių, turint 7 pamokas, 7 gebėjimai rašomi?
Atsakyti