Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

[quote=elimak7,2011 09 20, 17:51]
As kazkada buvau nuskenavusi ir i pasta imetusi "Trys vakarai su tevais" kazkas pansaus labai tiko butent oirmoku tevams
Papildyta:

Gal gali įmesti į paštą? Nes lyg ir nerandu biggrin.gif
Atsakyti
Labutis visiems, tokiais tempais bendraujate, kad sunku besuspėti. Pasidalinkite, kaip sekasi vertinti sąsiuviniuose. Ar tikrai jokių simbolių nenaudojate? Pavyzdžiui, savarankiškame matematikos darbe padarė 3 skaičiavimo klaidas. Tai ką rašote? Pasitenk, ar atidžiau skaičiuok... Man atrodo, kad tėvai tokiais vertinimais nebus petenkinti. Mes buvusias vertinimo raideles versime komentarais, bet vaikas žinos, kokią raidelę gavo.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 09 19, 20:25)
planų tėvai nemato. Jiems matosi kiekvienos pamokos tema, klasės darbas, namų darbai. nežinau tik kaip su savaitės ugdoma veikla. Pagelbėkite, kaip pildote  wub.gif

Mes tai pildom savaitės veiklą. Po to kasdien įrašom tik pamokos temą.
Atsakyti
[quote=klaipedike,2011 09 20, 19:10]
[quote=elimak7,2011 09 20, 17:51]
As kazkada buvau nuskenavusi ir i pasta imetusi "Trys vakarai su tevais" kazkas pansaus labai tiko butent oirmoku tevams
Papildyta:

Gal gali įmesti į paštą? Nes lyg ir nerandu biggrin.gif
[/quote]
Man atrodo kazkas buvo pakartojes mano siuntini visai neseniai rolleyes.gif nes as kadangi turiu knyga tai nuskenavau issiunciau ir istryniau is savo kompo blush2.gif jei neatsiras tai bandysiu darbe nuskanuoti ir ikelti per sias dienas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(elimak7 @ 2011 09 20, 19:39)
Man atrodo kazkas buvo pakartojes mano siuntini visai neseniai rolleyes.gif nes as kadangi turiu knyga tai nuskenavau issiunciau ir istryniau is savo kompo blush2.gif jei neatsiras tai bandysiu darbe nuskanuoti ir ikelti per sias dienas mirksiukas.gif

Perziurejau pasta ir as dabar nerandu g.gif tai pasistengsiu ikelti per sia savaite
Atsakyti
QUOTE(smilga99 @ 2011 09 20, 18:34)
Mes tai pildom savaitės veiklą. Po to kasdien įrašom tik pamokos temą.

Na kada kasdien irasot - tai dabar man jau viskas aisku.
Atsakyti
Labas vakaras

Oi kaip aš norėčiau, kad mano mokykla pereitų prie elektroninio dienyno.

QUOTE(elimak7 @ 2011 09 20, 14:17)
As turbut cia http://www.visiplakatai.lt/LIPDUKAI/ uzsakinesiu vietoj antspaudu.

Aišku, kad taip. Komentarams lipdukai puiku. Aš tai tinginė... tik atsispauzdinu ant lipnaus popieriaus kartais frazes, kartais paveiksliukus, smailikus...
O anspauduką su šypsniuku nešuos per klasę ir pažymiu, kur jau tikrinta. Pratybose komentarų nerašau tik anspauduoju. Man to šypsniuko visai pakanka. Ir greita.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2011 09 20, 18:13)
Pasidalinkite, kaip sekasi vertinti sąsiuviniuose. Ar tikrai jokių simbolių nenaudojate? Pavyzdžiui, savarankiškame matematikos darbe padarė 3 skaičiavimo klaidas. Tai ką rašote? Pasitenk, ar atidžiau skaičiuok... Man atrodo, kad tėvai tokiais vertinimais nebus petenkinti. Mes buvusias vertinimo raideles versime komentarais, bet vaikas žinos, kokią raidelę gavo.

Sveikos 4u.gif Kaip tik tikrinu darbus ir .... cry.gif Gal jūs sugalvojote kokią protingą sistemą, kaip tas užuominas paversti visiems aiškiomis? į sąsiuvinį dabar pilu sakinius, bet kaip juos į e-dienyną supilti??? bash.gif
Atsakyti
Gal mergaitės galit pasidalint mintimis, kaip taisot su ketvirtokais diktantus g.gif Norisi, kad taisymas duotų naudos ir neužimtų daug laiko ax.gif Gal per daug aš noriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipedike @ 2011 09 20, 17:37)
Ačiū už naujus namelius biggrin.gif .
Ar pirmokės jau pasidarėt susirinkimus? Gal kokių minčių pamestumėt  g.gif ...

Man jau ramu thumbup.gif
Aš jau prasivedžiau pirmąjį tėvų susirinkimą. Taikiau "Geros pradžios" metodus ( Step by step metodika). Susipažinimui panaudojau "Interviu" metodą. Po to demonstravau pateiktį "I kl. programa ir vertinimo sistema". Vėliau demonstravau movie maker paruoštas vaikų nuotraukas iš zuikių mokyklėlės ir porą naujų akimirkų iš pirmos klasės. Pristačiau savo klasės elektroninę svetainę ir pasiūliau aktyvesniems tėveliams pabūti šiais metais korespondentais. T.y. keli tėveliai mielai sutiko fotografuoti mokyklines šventes, o porą mamų- bus žurnalistėmis, redaktorėmis ( jos tas šventes aprašys).
susirinkimo pabaigoje išdalinau atmintines pirmokų tėvams. 4u.gif
Medžiagą, kurią naudojau susirinkimo metu įdedu į paštą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 20 rugsėjo 2011 - 18:15
lutute1,

panašu, kad puikus susirinkimas gavosi. Gal galima nuorodą į asmeninį psl.?
Atsakyti
Įdomu, ar kas nors turite diktanto metodiką? blink.gif Jaučiuosi tikra blondinė. Atrodo tiek metų dirbu, bet va kai auditas ant nosies, tai net suabejojau, ar viską darau teisingai? g.gif

Ir dar labai noriu paprašyti pirmokių. Gal kuri dirbate su Lakštute? Labai reikia disko su dainelėmis, bet ne karaoke 1 klasei. Jeigu atsiųstumėte man į paštą: jovitele25@turizmas.lt būčiau laaabai laiminga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 20 rugsėjo 2011 - 18:47
Aš ruošiuosiu Sveikatiadai su pirmokiukais (pas mus mokykloje visos klasės dalyvauja). Bus obuolio diena, reikia aukštesnei klasei dovanoti obuolių lauknešėlius su kokiu šūkiu ar pasisakymu. Tai sukūriau tokį eilėraštuką:
Mes antrokams obuolių
Atnešėme dovanų.
Obuolinį sūrį
Lauknešėly turim.

Kad aktyvūs būtumėt,
Dovanojam sulčių.
Ir vietoj uogienės
Gardžios obuolienės.

Dar pridėjom obuolių,
Ir tikrų, ir pasakų.
Obuolio žvakidę
Dar jums dovanojam.

Su obuolio diena
Sveikina klasė jus pirma.

Į lauknešėlį dėsim viską, kas išvardinta eilėraštyje, bet neturiu ir jau nėra laiko nusipirkti Landsbergio "Obuolių pasakas". Gal kuri turit? Būčiau labai dėkinga. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti