Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

smile.gif Čia tiek visos apie elektroninį dienyną kalbat... Matau, kad pradžioje daug klausimų, bet gal paskui lengviau bus...

Gal ir mums reikia prašyt... jau pavaduotoja klausė, ar nenorėtumėm... g.gif

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 09 19, 23:13)
smile.gif  Čia tiek visos apie elektroninį dienyną kalbat...  Matau, kad pradžioje daug klausimų, bet gal paskui lengviau bus...

Gal ir mums reikia prašyt... jau pavaduotoja klausė, ar nenorėtumėm... g.gif

Man labai patinka elektroninis dienynas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2011 09 19, 22:15)
Man labai patinka elektroninis dienynas  ax.gif

Man tik dabar atrodo baisiai, nes reikia pildyti popierinį variantą ir dar elektroninį. Bet kai liks vien elektroninis ir viską jau mokėsiu, tai nieko baisaus šia nebus, gal net geriau. Tik va kaip tėvus įpratinti,kad kas die pažiūrėtų g.gif Žinau pagal save: vyresnės dukros pasiekimų knygelė elektroninė- tikrai pažiūriu retai ,nes reikia jungti kompą (man ne kasdien jis reikalingas ), prisiminti arba pasižiūrėti slaptažodį ir t.t. O vat mažius pareina iš mokyklos -sakau parodyk knygelę, arba jis pats atneša- va ,mama, pasirašyk! Tai ir bulves skusdama vakarienei-galiu pažiūrėt. Na aišku, reikia priprasti tai daryti. Tik jau buvau rašius- kaip tie pradinukai reaguos į tas knygeles ,kur nei lipduko nei pagyrimo neįklijuosi schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rama0426: 19 rugsėjo 2011 - 22:37
Labas rytas. Visoms skanios gathering.gif rytines kavos ar arbatos mirksiukas.gif Mes tai dirbame su manodienynas tai man kol kas tamsus miskas doh.gif ir kol tvarkarascio pastovaus nera tai as nieko nepildau schmoll.gif
Atsakyti
Mums liepė užpildyti kuo greičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 19, 19:56)
Valiooo  4u.gif . Ačiū už jaukius namučius  4u.gif
Nesistebiu  schmoll.gif , nes dabar visi tėvai geresni mokytojai nei mes  doh.gif , jie geriau žino metodus, kokius reikia taikyti pamokose, kaip susodinti vaikus klasėje ir t.t.  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O čia jie tai tikri specai!

Ačiū, mielas peliuk, kad Tavo dėka visada norisi čia sugrįžti ir smagiai praleisti laiką. Čia- naujuose, jaukiuose namučiuose thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(elimak7 @ 2011 09 20, 07:57)
Labas rytas. Visoms skanios  gathering.gif rytines kavos ar arbatos mirksiukas.gif  Mes tai dirbame su manodienynas tai man kol kas tamsus miskas  doh.gif ir kol tvarkarascio pastovaus nera tai as nieko nepildau schmoll.gif

Kaip sveikatos? Jau pasveikai? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 20 rugsėjo 2011 - 13:31
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 20, 15:32)

Kaip  sveikatos? Jau pasveikai? drinks_cheers.gif

Aciu jau geriau mirksiukas.gif , bet mazius dabar sloga turi, turbut vistiek as padovanojau verysad.gif
As turbut cia http://www.visiplakatai.lt/LIPDUKAI/ uzsakinesiu vietoj antspaudu. Galima siusti ir savus uzrasus mirksiukas.gif tai bandysiu kazka galvoti, kad nereiketu rasineti
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2011 09 19, 23:15)
Man labai patinka elektroninis dienynas  ax.gif

Dalykininkams tai nuostabus dalykas. thumbup.gif O kas dėl pradinių - nėra tobulas. Kol kas neturiu nuomonės. g.gif

QUOTE(elimak7 @ 2011 09 20, 15:17)
  As turbut cia http://www.visiplakatai.lt/LIPDUKAI/ uzsakinesiu vietoj antspaudu. Galima siusti ir savus uzrasus mirksiukas.gif tai bandysiu kazka galvoti, kad nereiketu rasineti

Aš apie tai ir galvojau, bet kai kurie lipukai labai mažyčiai - su savo regėjimu net neįskaitau kas parašyta. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 20 rugsėjo 2011 - 15:09
Labas,

prašau pagalbos. Gal galite nuskanuoti ir įkelti į paštą 2 kl. "Riešuto" pirmą ir antrą testus? Mokykla yra užsakiusi, bet dar negavom. Tai vėlesnius tikiuosi gauti iš bibliotekos, dabar prašau pirmų dviejų. AČIŪ>
Atsakyti
Ačiū už naujus namelius biggrin.gif .
Ar pirmokės jau pasidarėt susirinkimus? Gal kokių minčių pamestumėt g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(klaipedike @ 2011 09 20, 18:37)
Ar pirmokės jau pasidarėt susirinkimus? Gal kokių minčių pamestumėt  g.gif ...

Aš tai nedariau dar. Mano mokiniai dideli, tai ir būtinybės nėra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipedike @ 2011 09 20, 18:37)
Ar pirmokės jau pasidarėt susirinkimus? Gal kokių minčių pamestumėt  g.gif ...

As kazkada buvau nuskenavusi ir i pasta imetusi "Trys vakarai su tevais" kazkas pansaus labai tiko butent oirmoku tevams
Papildyta:
QUOTE(eda77 @ 2011 09 20, 17:08)
Dalykininkams tai nuostabus dalykas.  thumbup.gif  O kas dėl pradinių - nėra tobulas. Kol kas neturiu nuomonės.  g.gif
Aš apie tai ir galvojau, bet kai kurie lipukai labai mažyčiai - su savo regėjimu net neįskaitau kas parašyta.  rolleyes.gif

As buvau praeitais metais uzsakiusi tai visai nieko, bet kai dabar noresio ilgesnio uzraso tai nezinau. Skambinsiu ir klausiu g.gif
Atsakyti