Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(lutute1 @ 2011 09 30, 16:16)
Ar vėl sveikatėlė sušlubavo, Smilgut? blink.gif

Tai vis dar ta patį gydausi - širdelę ax.gif Vaistai buvo išrašyti, pasidariau tyrimus, tai norėjau sužinoti, kaip tęsti gydymą (buvo paskirtas laikas). Sužinojau tik tiek (iš seselės), kad kalio trūksta, tai šalia vaistų liepė pagerti ir lauksiu savo gydytojos ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 30, 16:46)
O kuo jie įdomūs?  bigsmile.gif

Čia kažkam iš mūsų forumo be galo dėkinga už įdėtą nuorodą - kur klevo lapas suklijuotas iš įvairiaspalvių džiovintų lapų pagal tam tikrą keturkampę figūrą.. Galiu paieškoti tos nuorodos smile.gif , jei neaptikai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 09 30, 17:53)
Ketvirtadienį apturėjau tėvelių susirinkimą.. Atėjo nemažai. Praėjo neblogai biggrin.gif Bet noriu papasakoti apie tai ką dariau.. Dar nesu aptikusi mūsų forume tos idėjos smile.gif

Labai patiko idėja wub.gif Gal turi trafaretą ?
Atsakyti
Tiesa, gal kas turite kokį interaktyvų filmuką apie daugybą stulpeliu? Kokią nuorodą? Man jau reikia su skaičiais iki 10 000.
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 09 30, 17:56)
Čia kažkam iš mūsų forumo be galo dėkinga už įdėtą nuorodą - kur klevo lapas suklijuotas iš įvairiaspalvių džiovintų lapų pagal tam tikrą keturkampę figūrą.. Galiu paieškoti tos nuorodos  smile.gif , jei neaptikai  rolleyes.gif

Žinau ją. Ir tavo vaikai gerai atliko? Mane tas darbas sudomino, bet mąstau ar sugebės padaryti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 30, 16:56)
Labai patiko idėja wub.gif Gal turi trafaretą ?

Aš susiradau tokią juodai baltą pelėdą. Ją kelis kartus atsispausdinau ir susikarpiau dalimis biggrin.gif . Tuoj įmesiu į paštą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 30, 16:58)
Žinau ją. Ir tavo vaikai gerai atliko? Mane tas darbas sudomino, bet mąstau ar sugebės padaryti... g.gif

Sunkokai doh.gif .. Kai kas priklijavo išvirkščiai sulektus lapelius, tad nublanko spalvos doh.gif . Kai kas pradėjo klijuoti kaip aplikaciją...Bet visi vaikai pripažino, kad darbelis gavosi gražus ir įdomus. MAniškiai šiaip, tai net lėktuvėlio dailiai sulankstyti nemoką schmoll.gif . Tad imu tokius darbelius, kad kuo įvairesnios technikos būtų, kuo įvairesnių priemonių... Tiesiog stengiuosi pažadinti smalsumą verysad.gif Kitaip net nežinau kaip su jais elgtis, nes ir spalvina katastrofiškai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 09 30, 18:04)
Kitaip net nežinau kaip su jais elgtis, nes ir spalvina katastrofiškai  doh.gif

Jau su spalvinimu kiek vargstu doh.gif Vienas mano mokinukas nupiešė labai gražų piešinį konkursui "Pagalbos telefonas 112". Ir malūnsparnis kaip tikras, ir mašina, ir veiksmo piešinyje labai daug. Vienu žodžiu, darbas vertas konkurso. Bet... Kai nuspalvino... doh.gif Niekur aš jo negaliu siųsti. Labai gaila... verysad.gif Ir taip jis visada. Jo kūryba liejasi per kraštus, labai daug smulkių detalių, veiksmo, o nuspalvint nei pieštukais, nei flomasteriais gražiai nepavyksta.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 30, 17:08)
JJo kūryba liejasi per kraštus, labai daug smulkių detalių, veiksmo, o nuspalvint nei pieštukais, nei flomasteriais gražiai nepavyksta.

Skaitau, kaip apie vieną mano berniuką būtų parašyta mirksiukas.gif . Širdis plyšta, kai jo darbai tokie nišbaigti verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(rutagra @ 2011 09 30, 16:56)
Čia kažkam iš mūsų forumo be galo dėkinga už įdėtą nuorodą - kur klevo lapas suklijuotas iš įvairiaspalvių džiovintų lapų pagal tam tikrą keturkampę figūrą.. Galiu paieškoti tos nuorodos  smile.gif , jei neaptikai  rolleyes.gif

Gal galėtum pakartoti tą nuorodą, nes ir mane ji sudomino. Kaip tik ieškau kažko naujo, rudeniško ir įdomaus 4u.gif
Atsakyti
[quote=Vilsonyte,2011 09 30, 16:37]
O jei klijai šautuve lieka ne iki galo išnaudoti ar jie tinkami kitam kartui?

Svarbiausia, nepamiršti šautuvą laiku ištraukti iš rozetės, nes klijai ima bėgti per šautuvo angą mirksiukas.gif O kai pamatai, kad vėl stingsta- trumpam vėl pakaitini klijus. Geras dalykėlis, tik kiek brangokas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 09 30, 18:00)
Sveikos  4u.gif

Gal galėtum pakartoti tą nuorodą, nes ir mane ji sudomino. Kaip tik ieškau kažko naujo, rudeniško ir įdomaus 4u.gif

Man atrodo, kad kalbama apie mano atsiųstą darbelį. Žiūrėk pašte prie Dailė/darbeliai, rugsėjo 27 d. Darbelis iš lapų.
Atsakyti
Labas,

mes šiandien irgi darėm tą nuostabų darbelį iš lapų, tik darėm su nedžiovintais lapais tongue.gif Tai gal kiek sunkoka buvo prilipdyt ir popierių, manau, per ploną paėmėm, tai kas padaugino klijų, persigėrė šiek tiek... Aš tik po visko paskaičiau, kad su skoču buvo galima klijuot tongue.gif Bet reziumė - gražu, liko tik rėmelis smile.gif Galėsiu vėliau įkelt foto, kaip atrodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 30, 15:34)

Šiandien su mokiniais dekoravom butelius. manau visai gražiai gavosi. Butelius patepė lipalu ir apsuko siūlais. Paskui puošė kaip kas išmanė. Aš tik karštais klijais patepiau.. Įmetu į paštą nuotraukas mirksiukas.gif

Labai labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti