Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 29, 21:11)
Mergaitės, jei nesunku gal galit paaiškinti, kaip reikia prisijungti šiame forume. Manau, kad aš kažką darau ne taip. Peliukas man paaiškino, tačiau manau nesupratau. Kai aš atsiverčiu šį forumą ir prisiregistruoju, tai neberandu šio puslapio, o kai spaudžiu šiame forume ant atsakyti, išmeta- prisiregistruoti. Prisiregistruoju - rašo klaida. grįžtu atgal, tada gerai. Ar aš viską teisingai darau? Ačiū!  4u.gif

Pabandyk su kita naršykle
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 30, 00:01)
smile.gif Čiupk karštos citrinų arbatos, įtarkuok imbiero, pakabink didelį šaukštelį medaus- ir nugalėk visas slogas. Nepasiduok, Šarkka 4u.gif

Ačiukas, stengiuosi 4u.gif

O čia dar nuorodėlę įmetu, gal kam bus įdomu. Toks renginys organizuojamas pirmą kartą mirksiukas.gif

http://www.lb.lt/atviru_duru_diena_1
Atsakyti
Aurute, manau nenusivilsi nei tu, nei vaikai. Kadangi maniškiai jau ketvirtokai, buvau tik stebėtoja. Puikiai susitvarkė su užduotimi.
Manau ir prieš Kalėdų atostogas kažką panašaus organizuosiu. Greičiausiai tai bus koks saldumynas pačių padarytas ir arbata wub.gif
QUOTE(b.s @ 2011 09 29, 21:11)
Ar reikia pasiskambinti ir registruotis vykstant į Ventės ragą? Tai mano kol kas dar neišsipildžiusi svajonė - vykti su vaikai, nes ir aš pati nesu buvusi  blush2.gif

Manęs nevilioja tokios tolimos kelionės. 4 valandos autobusu vaikams tolimas kelias. Aš vis dar ieškau kur arčiau kažką pamatyt... rolleyes.gif

Šiandien su mokiniais dekoravom butelius. manau visai gražiai gavosi. Butelius patepė lipalu ir apsuko siūlais. Paskui puošė kaip kas išmanė. Aš tik karštais klijais patepiau.. Įmetu į paštą nuotraukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 30, 09:35)
O čia dar nuorodėlę įmetu, gal kam bus įdomu. Toks renginys organizuojamas pirmą kartą  mirksiukas.gif

http://www.lb.lt/atviru_duru_diena_1

smile.gif Ačiū už karščiausias naujienas. Mano vyrukai jau susidomėjo. Tai matyt, kad teks sekmadienį paturistauti. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 30, 15:34)
Šiandien su mokiniais dekoravom butelius. manau visai gražiai gavosi. Butelius patepė lipalu ir apsuko siūlais. Paskui puošė kaip kas išmanė. Aš tik karštais klijais patepiau..

thumbup.gif puikūs darbeliai, Zuzanėle. Mes praeitais metais taip pat darėme su ketvirtokais. Tik nedekoravome, o siūlų spalvą dažniau keitėme. Vienam buteliui panaudojome 4-5 spalvas. Irgi gražiai gavosi. Dar klasėje stovi.
O tavieji darbeliai super! Puošnūs, dailūs. Šaunuoliai vaikai ir mokytoja drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės, mergaitės 4u.gif Jau žinokit mano galva, tai ne galva, o kopūstas doh.gif . Taip skubėjau po pamokų pas gydytoją, kad išlėkiau ir nepasiėmiau žadėtų knygų dailės doh.gif . Labai atsiprašau, bet pažadu pasitaisyti ir artimiausiu metu įkelti tai, ką pažadėjau blush2.gif . Negana to, dar nulėkiau išsižiojus į polikliniką ir sužinojau, kad mano gydytoja pati susirgo. Nusiuntė seselė pas kitą, o ta nepriėmė, nes jai mat ir taip labai daug darbo šiandien doh.gif . Žodžiu, likau ant ledo iki savos gydytojos grįžimo verysad.gif .

Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 30, 16:03)
nulėkiau išsižiojus į polikliniką ir sužinojau, kad mano gydytoja pati susirgo. Nusiuntė seselė pas kitą, o ta nepriėmė, nes jai mat ir taip labai daug darbo šiandien  doh.gif . Žodžiu, likau ant ledo iki savos gydytojos grįžimo  verysad.gif .

Ar vėl sveikatėlė sušlubavo, Smilgut? blink.gif
Atsakyti
Gėda net klausti blush2.gif bet....išdrįsiu - o iš kur gaunat tų karštų klijų?
Man tai LABAI LABAI patiko Zuzanėle Tavo mokinių padaryti darbeliai 4u.gif LIUX idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 09 30, 17:23)
Gėda net klausti blush2.gif  bet....išdrįsiu  - o iš kur gaunat tų karštų klijų?
Man tai LABAI LABAI patiko Zuzanėle Tavo mokinių padaryti darbeliai 4u.gif LIUX idėja thumbup.gif

Yra šautuvai specialūs ir klijų pagaliukai. Juos naudoja sausų puokščių gamybai. Gali pamatyti kartais tokie ploni kaip voratinklio siūliukai būna nutįsę. Tokie skaidrūs.
Įjungi šautuvą į rozetę, šautuvas kaista. Į jį įsistato klijų strypelis. Klijai skystėja ir naudoji. Paspaudi kiek reikia. Labai greit sudžiūna. Aš pirkau patį mažiausią šautuvą ir klijų lazdeles "Senukuose"
Klijų šautuvas
Klijų strypeliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 30 rugsėjo 2011 - 15:31
O jei klijai šautuve lieka ne iki galo išnaudoti ar jie tinkami kitam kartui?
AČIŪ Zuzanėle, kad paaiškinai 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 09 30, 16:37)
O jei klijai šautuve lieka ne iki galo išnaudoti  ar jie tinkami kitam kartui?
AČIŪ Zuzanėle, kad paaiškinai 4u.gif  mirksiukas.gif

Sveikos biggrin.gif
Geras reikalas, tas 6autuvas biggrin.gif Kai tik vaikams klijai "sustreikuoja", tuoj aš su tuo šautuvu lekiu į pagalbą biggrin.gif Va, darėme tuos vorus iš laikraščių. Tai norėjau nat sienos piešinius sukabinti, tai, kad tokie sunkesni voriukai nenukristų - prilipdžiau karštais klijais thumbup.gif . Niekur nedingsta ta lazdelė. Ji naudojama tol, kol visą "suskystini" - kad ir šimtą kartų kaitink šautuvėlį thumbup.gif
Šiandien su vaikais darėme tuos klevo lapus - visos mokytojos išsižiojo lotuliukas.gif ...Kaip gera buvo - senoms vilkėms parodyti, jog nebegalima senais metodais dirbti - reikia nepatingėti po internetą panaršyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 09 30, 17:37)
O jei klijai šautuve lieka ne iki galo išnaudoti  ar jie tinkami kitam kartui?
AČIŪ Zuzanėle, kad paaiškinai 4u.gif  mirksiukas.gif

Taip. Į šautuvą įsideda strypelis ir jis naudojasi tiek, tai yra tirpsta tiek, kiek paspaudi. Visa kita lieka sukietėję kaip ir buvo. Aišku, tas strypelis sutrumpėja. Jei kitą kartą, kai bus liks labai trumpas strypelis, spaudžiant, nebėgs klijai, įdedi dar vieną strypelį, jis spaudžią pirmąjį ir taip susinaudoja pradėtas ir paskui naudojasi įdėtas. Gal supratai... rolleyes.gif
Klijų šautuvas su klijais
Papildyta:
QUOTE(rutagra @ 2011 09 30, 17:43)
Šiandien su vaikais darėme tuos klevo lapus - visos mokytojos išsižiojo  lotuliukas.gif ...Kaip gera buvo - senoms vilkėms parodyti, jog nebegalima senais metodais dirbti - reikia nepatingėti po internetą panaršyti  ax.gif

O kuo jie įdomūs? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 30 rugsėjo 2011 - 15:53
Ketvirtadienį apturėjau tėvelių susirinkimą.. Atėjo nemažai. Praėjo neblogai biggrin.gif Bet noriu papasakoti apie tai ką dariau.. Dar nesu aptikusi mūsų forume tos idėjos smile.gif O dabar jaučiu galvoju, kad seniai esu pasakojusi blush2.gif .. Bet, dabar daug prisijungusių naujai, gal ir kitoms verta priminti. Juk neužilgo prasidės susirinkimų epidemija biggrin.gif Tai va... Glifai... Kadangi sumąsčiau per vėlai.. TAi pradėjau nuo tėvelių.. Pirmiau gal reiktų tą darbelį pasidaryti su vaikais... Taigi - su tėveliais darėme pelėdą.. Duodu pilvelio trafaretą ir sakau - Pasirinkite spalvą galvodami apie savo vaiką... Jei jūsų vaikui patinka eiti į mokyklą - imkite raudoną spalvą, jei nelabai - rožinę, jei visai nepatinka - balkšvai rausvą. Sparnelį išsikirpkite iš tamsiai žalios spalvos, jei jūsų vaikas klasėje turi daug draugų; jei daug draugų nėra - imkite šviesiau žalią spalvą. Kitas sparnelis parodys ar jūsų vaiko geriausias draugas klasėje ... ir t.t. Kalusimus ir spalvas galima susigalvoti. Bet idėja tokia: pirma pasidariau su tėveliais, kitą penktadienį pasidarysiu su vaikais ir tas abi pelėdas vaikai parsineš namo ir su tėveliais aptras ar panašūs darbai? Ar tėvai pažįsta savo vaikus. Manau, jog kai kam bus daug pasvarstymų, ns viena mamikė nuolat skundėsi, kad jai neveikia galva, kad ji nieko nežino, nes neturi laiko net su vaiku pasiklabėti verysad.gif Tai va...
Atsakyti