Labutis visoms prisijungusioms, dabar galėsiu vėl bendrauti. Labai smagu, kad reikalai pagerėjo. Mergaitės, kokios visos Šaunuolės! Kiek pašte gerų dalykų. Kokių šaunių idėjų. Pasinaudojusi jūsų sukurtomis idėjomis, truputį pakeičiau ir prisitaikiau sau. Savaitgalį įmesiu į paštą tai, ką pasigaminau. Manau neįsižeis Rita, kuri siuntė tas idėjas. Ačiū jai už gražias idėjas. Tik jos dėka sutramdžiau nevaldomus vaikus. Kiek tai veiks negaliu pasakyti, tačiau dabar super.
Smagu, kad vėl galėsiu bendrauti. Peržiūrėjau paštus ir dabar matau ko ten dar trūksta
Savaitgali papildysiu paštą.
Džiaugiuosi kartu, kurios atlaikė auditą - dabar kitaip vadinasi, tačiau koks skirtumas.
Papildyta:Mergaitės, jei nesunku gal galit paaiškinti, kaip reikia prisijungti šiame forume. Manau, kad aš kažką darau ne taip. Peliukas man paaiškino, tačiau manau nesupratau. Kai aš atsiverčiu šį forumą ir prisiregistruoju, tai neberandu šio puslapio, o kai spaudžiu šiame forume ant atsakyti, išmeta- prisiregistruoti. Prisiregistruoju - rašo klaida. grįžtu atgal, tada gerai. Ar aš viską teisingai darau? Ačiū!