Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 29, 19:17)
Mergaitės, ramiai  4u.gif . Jau ir mūsų miesto metodiniame pasitarime nuskambėjo žodžiai, kad greičiausiai po naujų metų audito nebebus visai, nes tai neefektyvu, nieko neduoda, tik lėšų švaistymas. Iki šių metų pabaigos kas užplanuota, tai dar tikrins, nes skirtos lėšos, o nuo naujų metų nebus nieko  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Net gera pasidarė... Gal ir aš išsisuksiu...

Ačiū už gerą naujieną...Nesvarbu, kad dar tik kalbų lygmenyje... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 09 29, 19:31)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Net gera pasidarė... Gal ir aš išsisuksiu...

Ačiū už gerą naujieną...Nesvarbu, kad dar tik kalbų lygmenyje... smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 09 29, 19:11)
Ar reikia pasiskambinti ir registruotis vykstant į Ventės ragą? Tai mano kol kas dar neišsipildžiusi svajonė - vykti su vaikai, nes ir aš pati nesu buvusi  blush2.gif

Paprastai skambindavomės. Šiandien atvažiavom neskambinę.
Priima jie visus kas tik atvažiuoja. Tik kartais nespėja grupių vedžiot. Tada jau vedžioja tuos kurie susitarę.
Mes šiandien buvom pirmi, tai priėmė be užsirašymo.

Bilietai į ekspoziciją kainuoja 2Lt. Paskaitėlė 30Lt.
Atsakyti
Mergaitės, ramiai  4u.gif . Jau ir mūsų miesto metodiniame pasitarime nuskambėjo žodžiai, kad greičiausiai po naujų metų audito nebebus visai, nes tai neefektyvu, nieko neduoda, tik lėšų švaistymas. Iki šių metų pabaigos kas užplanuota, tai dar tikrins, nes skirtos lėšos, o nuo naujų metų nebus nieko  thumbup.gif . Valioooooooooooo!!!! Nu aišku čia dar tik svarsto, bet kažkodėl jaučiu, kad taip ir bus  ax.gif . Gal išsisuksiu  tongue.gif ...
Papildyta:
Savaitgalį nuskanuosiu knygą dailei (ten metodika ir trafaretai), aišku ji ne pati naujausia, bet tvarkydamasi radau ir pamaniau, kad kai ką galima panaudoti. Reikia?

Oi kaip nudžiugau, mirksiukas.gif net patikėti sunku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 29, 18:29)
Vertintojai pamoka labai patiko. Sakė, neturiu prie ko prikibti, viskas super thumbup.gif

Na kaip smagu girdėt 4u.gif Šaunuolė drinks_cheers.gif

Papildyta:
Savaitgalį nuskanuosiu knygą dailei (ten metodika ir trafaretai), aišku ji ne pati naujausia, bet tvarkydamasi radau ir pamaniau, kad kai ką galima panaudoti. Reikia?

Būtinai reikia drinks_cheers.gif

O mane tai sloga užpuolė, nei iš šio, nei iš to verysad.gif Išėjau sveika, o grįžau.... censored2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 29 rugsėjo 2011 - 20:24
QUOTE(calkusl @ 2011 09 29, 18:04)
Povilas Ivanovas, Lina Paškevičienė "Kūno kultūros pamokų turinys" pirmoji knyga.

Snaudale, riešutasgile: 12 pamokų išsiunčiau į paštą.
Lutute1 - išsiunčiau į asmeninį paštą.
Jeigu reikės dar sakykite 4u.gif

AČIŪ labai labai. Kai vėliau turėsi daugiau laiko, gal galėtum ir toliau paskanuoti? Labai reikėtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 09 28, 23:38)
MAN LABAI REIKIA 3 KLASEI blush2.gif GAL AUTORĖ LABAI NESUPYKS mirksiukas.gif TIESIOG VISKO NESUSIPIRKSI, O JOS PRATYBOS, TESTUKAI  MAN PATINKA, KAD LABAI KONKRETŪS IR Į TEMĄ

Buvau parsisiuntusi iš mūsų lobyno, bet žiūriu, kad nebėra. Tai nusiųsiu, ką pati parsisiunčiau ir išsisaugojau.
Atsakyti
Labutis visoms prisijungusioms, dabar galėsiu vėl bendrauti. Labai smagu, kad reikalai pagerėjo. Mergaitės, kokios visos Šaunuolės! Kiek pašte gerų dalykų. Kokių šaunių idėjų. Pasinaudojusi jūsų sukurtomis idėjomis, truputį pakeičiau ir prisitaikiau sau. Savaitgalį įmesiu į paštą tai, ką pasigaminau. Manau neįsižeis Rita, kuri siuntė tas idėjas. Ačiū jai už gražias idėjas. Tik jos dėka sutramdžiau nevaldomus vaikus. Kiek tai veiks negaliu pasakyti, tačiau dabar super.
Smagu, kad vėl galėsiu bendrauti. Peržiūrėjau paštus ir dabar matau ko ten dar trūksta smile.gif Savaitgali papildysiu paštą.
Džiaugiuosi kartu, kurios atlaikė auditą - dabar kitaip vadinasi, tačiau koks skirtumas. smile.gif
Papildyta:
Mergaitės, jei nesunku gal galit paaiškinti, kaip reikia prisijungti šiame forume. Manau, kad aš kažką darau ne taip. Peliukas man paaiškino, tačiau manau nesupratau. Kai aš atsiverčiu šį forumą ir prisiregistruoju, tai neberandu šio puslapio, o kai spaudžiu šiame forume ant atsakyti, išmeta- prisiregistruoti. Prisiregistruoju - rašo klaida. grįžtu atgal, tada gerai. Ar aš viską teisingai darau? Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 29, 22:11)

Mergaitės, jei nesunku gal galit paaiškinti, kaip reikia prisijungti šiame forume. Manau, kad aš kažką darau ne taip. Peliukas man paaiškino, tačiau manau nesupratau. Kai aš atsiverčiu šį forumą ir prisiregistruoju, tai neberandu šio puslapio, o kai spaudžiu šiame forume ant atsakyti, išmeta- prisiregistruoti. Prisiregistruoju - rašo klaida. grįžtu atgal, tada gerai. Ar aš viską teisingai darau? Ačiū!  4u.gif

Prisiregistruoti ar prisijungti?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 09 29, 21:21)
Prisiregistruoti ar prisijungti?

Nu va kokia žiopla, prisijungti.
Atsakyti
[quote=Riki-tiki,2011 09 29, 22:11]
Manau neįsižeis Rita, kuri siuntė tas idėjas. Ačiū jai už gražias idėjas. Tik jos dėka sutramdžiau nevaldomus vaikus. Kiek tai veiks negaliu pasakyti, tačiau dabar super.

smile.gif Net nemanau įsižeisti mirksiukas.gif Anaiptol, man smagu, kad pritaikei mano siųstą idėją ir bent kuriam laikui tai veikia. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 29 rugsėjo 2011 - 21:48
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 29, 21:20)
O mane tai sloga užpuolė,  nei iš šio, nei iš to  verysad.gif    Išėjau sveika, o grįžau.... censored2.gif

smile.gif Čiupk karštos citrinų arbatos, įtarkuok imbiero, pakabink didelį šaukštelį medaus- ir nugalėk visas slogas. Nepasiduok, Šarkka 4u.gif
Atsakyti