Noriu labai padekoti STABEN[SIZE=14] uz puiku relaksacini siuntinuka kuris man sian labai praskaidrino rytine nuotaika
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 28, 19:42)
Ar čia kalbama ne apie Ivanovo knygą su pamokų išplanavimais. Pašte tikrai yra, tik nepamenu kurioms klasėms.
Povilas Ivanovas, Lina Paškevičienė "Kūno kultūros pamokų turinys" pirmoji knyga.
Snaudale, riešutasgile: 12 pamokų išsiunčiau į paštą.
Lutute1 - išsiunčiau į asmeninį paštą.
Jeigu reikės dar sakykite
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 28, 21:04)
Labai tinka, tikrai nepervėlu bus kai tik galėsi . O laiko turėdama gali ir kitų klasių įmesti į paštą, visai nepykčiau
Labutis visoms
Smilga, Riešuto testai 2 klasei jau pašte. Kitų klasių atsiųsiu truputį vėliau
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 09 29, 17:23)
Labutis visoms
Ačiukas
QUOTE(calkusl @ 2011 09 29, 17:04)
Povilas Ivanovas, Lina Paškevičienė "Kūno kultūros pamokų turinys" pirmoji knyga.
Ačiū už siuntinuką! Aš irgi naudojuosi bendru paštu
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 09 28, 20:07)
Dalinuosi nuorodele :
http://www.zvaigzdel...index.php?index
Čia galima rasti ir parsisiųsti dainelių, pasakaičių ar dar kitokio gerio.
http://www.zvaigzdel...index.php?index
Čia galima rasti ir parsisiųsti dainelių, pasakaičių ar dar kitokio gerio.
Esu maloniai nustebusi Radau sūnaus lankomo choro įdainuotą dainą "Mat vyrai esame mes!" paglostė širdelę... šilti prisiminimai...
Ačiū šypsenėlei, domui, šarkkai, vigai už šaunią pagalbą ruošiantis pamokai apie šeimą.
Jautė mano širdelė, kad sulauksiu svečių būtent šioje pamokoje. Taip ir buvo. Bet pamoka pavyko šauniai. Į atskiras širdeles vaikai piešė savo šeimos narius. Po to jas pakabinome lentoje. Atrodė labai informatyviai ir tuo pačiu žaismingai. Tėvai ,atėję pasiimti vaikų, net fotografavo. Išdalinau namų darbą tėveliams +vaikams diagramas "Mūsų šeimoje švelniausias, kantriausias ir t.t.."
Pirmiausia radome pasiklydusią varną (rankų darbo žaislą), kuri ieško šeimos. Tada pristačiau knygą, kurioje buvau paruošusi trumpą savo šeimos pristatymą su foto. Tą knygelę vienas mokinukas jau nusinešė namo kartu su varna. Lauksime jo istorijos apie šeimą.
Vertintojai pamoka labai patiko. Sakė, neturiu prie ko prikibti, viskas super
Po pamokų dar vyko Rudenėlio šventė. Vaidinome perkurtą grybų karą. Mes atstovavome šauniąsias morkytes. Vėliau įkelsiu darbelių pavyzdžius ir kt.
Uch... Na, ir pavargau Rytoj tikriausiai sulauksiu svečių į dailės arba technologijų pamoką. Planuoju kartu su vaikais dalyvauti piešinių konkurse "112". Tai ir dainelė tiks, kurią radau pašte.
Jautė mano širdelė, kad sulauksiu svečių būtent šioje pamokoje. Taip ir buvo. Bet pamoka pavyko šauniai. Į atskiras širdeles vaikai piešė savo šeimos narius. Po to jas pakabinome lentoje. Atrodė labai informatyviai ir tuo pačiu žaismingai. Tėvai ,atėję pasiimti vaikų, net fotografavo. Išdalinau namų darbą tėveliams +vaikams diagramas "Mūsų šeimoje švelniausias, kantriausias ir t.t.."
Pirmiausia radome pasiklydusią varną (rankų darbo žaislą), kuri ieško šeimos. Tada pristačiau knygą, kurioje buvau paruošusi trumpą savo šeimos pristatymą su foto. Tą knygelę vienas mokinukas jau nusinešė namo kartu su varna. Lauksime jo istorijos apie šeimą.
Po pamokų dar vyko Rudenėlio šventė. Vaidinome perkurtą grybų karą. Mes atstovavome šauniąsias morkytes. Vėliau įkelsiu darbelių pavyzdžius ir kt.
Uch... Na, ir pavargau Rytoj tikriausiai sulauksiu svečių į dailės arba technologijų pamoką. Planuoju kartu su vaikais dalyvauti piešinių konkurse "112". Tai ir dainelė tiks, kurią radau pašte.
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 29, 18:29)
Planuoju kartu su vaikais dalyvauti piešinių konkurse "112". Tai ir dainelė tiks, kurią radau pašte.
Tai šaunuolė esi. Gausi mums viską pasakoti ir pasidalinti mintim apie vertintojus.
čia dar http://ec.europa.eu/...me/index_lt.htm
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 29, 18:29)
Ačiū šypsenėlei, domui, šarkkai, vigai už šaunią pagalbą ruošiantis pamokai apie šeimą.
Šaunuolė, lutute1, atidžiai seku visus išgyvenimus vedant auditoriams pamokas, nes gana greitai ir manęs lauks toks malonumas. Labai pasidžiaugiu pamokų organizavimu ir išradingumu. Net net nepabuvus pamokoje atrodo, kad viską matau ir jaučiu. Nuostabu .
Stibrybės. Nedaug liko ir
Mergaitės, ramiai . Jau ir mūsų miesto metodiniame pasitarime nuskambėjo žodžiai, kad greičiausiai po naujų metų audito nebebus visai, nes tai neefektyvu, nieko neduoda, tik lėšų švaistymas. Iki šių metų pabaigos kas užplanuota, tai dar tikrins, nes skirtos lėšos, o nuo naujų metų nebus nieko . Valioooooooooooo!!!! Nu aišku čia dar tik svarsto, bet kažkodėl jaučiu, kad taip ir bus . Gal išsisuksiu ...
Papildyta:
Savaitgalį nuskanuosiu knygą dailei (ten metodika ir trafaretai), aišku ji ne pati naujausia, bet tvarkydamasi radau ir pamaniau, kad kai ką galima panaudoti. Reikia?
Papildyta:
Savaitgalį nuskanuosiu knygą dailei (ten metodika ir trafaretai), aišku ji ne pati naujausia, bet tvarkydamasi radau ir pamaniau, kad kai ką galima panaudoti. Reikia?
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 29, 19:17)
reikia, smilgute
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2011 09 29, 18:41)
Tai šaunuolė esi. Gausi mums viską pasakoti ir pasidalinti mintim apie vertintojus.
b.s., puiki nuoroda rytdienai. Ačiū visoms už palaikymą!
Labas vakaras, brangiosios
AČIŪ už puikias nuorodas. Išsisaugojau. Prireiks.
Rudenėlio šventės pas mus nebedaro. Ankčiau būdavo darbelių tik demonstravimas. Spalį mes muzikos dieną spalvingai ir linksmai atžymim... paskui dar mokytojų iena, tai rudenėliui laiko nelieka.
Bet jau Zuzanėlės mintis tai liuksusinė. Reiks tokią rudens derliaus šventę klasėj pasidaryt. Vaikai juk taip mėgsta renginius. O čia gaminimas vaišės. Serviravimas...
Technologijų kabineto pas mus nėra, bet jau sausainius kept tai noriu su vaikais. Manau valgykla mus priims. Irgi b.s ačiū už mintį.
Mes su antrokais šiandien buvom Ventės rage. Labai šauniai paiškylavom... paskui dar į Mingės kaimą nuvažiavom žvejų ir laivų pažiūrėt... Gera
AČIŪ už puikias nuorodas. Išsisaugojau. Prireiks.
Rudenėlio šventės pas mus nebedaro. Ankčiau būdavo darbelių tik demonstravimas. Spalį mes muzikos dieną spalvingai ir linksmai atžymim... paskui dar mokytojų iena, tai rudenėliui laiko nelieka.
Bet jau Zuzanėlės mintis tai liuksusinė. Reiks tokią rudens derliaus šventę klasėj pasidaryt. Vaikai juk taip mėgsta renginius. O čia gaminimas vaišės. Serviravimas...
Technologijų kabineto pas mus nėra, bet jau sausainius kept tai noriu su vaikais. Manau valgykla mus priims. Irgi b.s ačiū už mintį.
Mes su antrokais šiandien buvom Ventės rage. Labai šauniai paiškylavom... paskui dar į Mingės kaimą nuvažiavom žvejų ir laivų pažiūrėt... Gera
QUOTE(Aurute @ 2011 09 29, 19:56)
Ar reikia pasiskambinti ir registruotis vykstant į Ventės ragą? Tai mano kol kas dar neišsipildžiusi svajonė - vykti su vaikai, nes ir aš pati nesu buvusi