Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(Šarkka @ 2011 09 28, 22:09)
Lutute, jei kada man grės išorinis auditas, tai prašysiuos pas tave konsultacijoms  ax.gif

Ne toks baisus tas velnias, kaip kad jį piešia mirksiukas.gif Taip ir su tuo auditu. Mielai prašom, Šarkka. Padėsiu, kuo galėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 28, 22:13)
Tik va galvoju, kaip tą pateikti įvadinėje pamokoje apie šeimą.

O aš manau, kad tau kaip tik tiktų įvadinei pamokai apie šeimą tą segtuvą ir pristatyti rolleyes.gif Tik kad būtum pati pirmą puslapį paruošus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 28, 22:16)
O aš manau, kad tau kaip tik tiktų įvadinei pamokai apie šeimą tą segtuvą ir pristatyti  rolleyes.gif Tik kad būtum pati pirmą puslapį paruošus smile.gif

O gal?... g.gif Planavau šitą padaryti kiek vėliau su žaisliuku- klasės simboliu. Bet niekur neradau pirkti bitės.
Na, žygiuoju ruošti segtuvo bigsmile.gif Visoms čia esančioms gero laiko forume. Jeigu dar kils kokių gerų minčių, pametėkite jas man į až. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 28 rugsėjo 2011 - 21:24
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 28, 22:20)
O gal?... g.gif Planavau šitą padaryti kiek vėliau su žaisliuku- klasės simboliu. Bet niekur neradau pirkti bitės.

biggrin.gif Aš turiu bitę, ją 1 - 2 klasėje vaikai namo nešiojosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 28, 22:21)
biggrin.gif Aš turiu bitę, ją 1 - 2 klasėje vaikai namo nešiojosi  biggrin.gif

Šarkka, kokioje parduotuvėje radai šį lobį? Aš jau visas išlaksčiau ir "agentus" kelis nusamdžiau, kad paieškotų... Bergždžias reikalas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 28 rugsėjo 2011 - 21:28
Žinok, turiu jas 2 jau kokius 12 metų, viena jau kaime voliojasi, o vieną išsaugojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2011 09 28, 20:48)
turiu visų klasių Andriuškevičienės pratybas

MAN LABAI REIKIA 3 KLASEI blush2.gif GAL AUTORĖ LABAI NESUPYKS mirksiukas.gif TIESIOG VISKO NESUSIPIRKSI, O JOS PRATYBOS, TESTUKAI MAN PATINKA, KAD LABAI KONKRETŪS IR Į TEMĄ
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 28, 22:38)
Mielos pirmokutės, ką įdomaus veikiate per pasaulio pažnimo pamokas nagrinėdamos temą "Mano šeima". Pasidalinkite idėjomis. 4u.gif Rytojui reikia kažką sumąstyti auditui. Minčių grynas nulis doh.gif
Šiandien sulaukiau svečių lietuvių klb. pamokoje. Vedžiau temą apie lopšines. Tai nežinau, kuriai padėkoti už lopšinę "Lapė snapė", bet labai patiko vaikams, nes dar ir su vaizdu. thumbup.gif  Vaikai, skaitydami ryto žinias, rado lapės snaudalės laišką. Auditorė padėkojo už šaunią pamoką smile.gif Uch... dar viena dienelė praėjo thumbup.gif

Labukas, aš su pirmokais dariau apie šeimą taip: Padariau iš A3 popieriaus debesėlį. Tada prikarpiau lašelių formos lapelių. maždaug pasiskaičiavau vaikų šeimų narius kiek žinojau, dar pasidaariau atsarginių. Vaikams pamokoje išdalinau lašelius, jie rašė ant kiekvieno atskirai šeimos narius. Tada visų lašiukus susegiau šeimomis vieną po kito ir prikabinau prie debesėlio. Žodžiu nuo debesėlio nutįso uodegos. Prieš man paduodant lašiukus vaikai kurie norėjo galėjo pristatyti savo šeimas, darbą pratęsėm per matematiką, vaikai skaičiavo šeimų narius, rinkom mažiausią ir gausiausią šeimą ir t.t. Nežinau ar suprantamai parašiau. Tas debesėlis klasėje kabės visus metus.
Papildyta:
vaikams padėjau ir aš rašyti šeimos narių vardus
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2011 09 28, 22:01)
Labukas, aš su pirmokais dariau apie šeimą taip: Padariau iš A3 popieriaus debesėlį. Tada prikarpiau lašelių formos lapelių. maždaug pasiskaičiavau vaikų šeimų narius kiek žinojau, dar pasidaariau atsarginių. Vaikams pamokoje išdalinau lašelius, jie rašė ant kiekvieno atskirai šeimos narius. Tada visų lašiukus susegiau šeimomis vieną po kito ir prikabinau prie debesėlio. Žodžiu nuo debesėlio nutįso uodegos. Prieš man paduodant lašiukus vaikai kurie norėjo galėjo pristatyti savo šeimas, darbą pratęsėm per matematiką, vaikai skaičiavo šeimų narius, rinkom mažiausią ir gausiausią šeimą ir t.t. Nežinau ar suprantamai parašiau. Tas debesėlis klasėje kabės visus metus.
Papildyta:

Atrodytų gražiai 4u.gif Gal nuotraukytę galėtum įmest?
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2011 09 28, 23:01)
Papildyta:

Ačiū, viga, už gražią mintį 4u.gif Kaip tik turiu vietos klasėje tokiam debesėliui.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 28, 21:11)
Neturiu diplomų pavyzdžių, nes ne aš rašiau. O šiaip jie paprasti. Padėka.  "Virėjų" komandai už labai gaivias "Rudens salotas". Komisija. Data. mirksiukas.gif

Reiks išbandyt. Ačiū už mintis 4u.gif

Aš dar kartelį... Ar niekas neturit 4 kl. "Riešuto" teminių planų? g.gif

neturiu, mes su kiseliovu .. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 28, 21:38)
Mielos pirmokutės, ką įdomaus veikiate per pasaulio pažnimo pamokas nagrinėdamos temą "Mano šeima". Pasidalinkite idėjomis. 4u.gif Rytojui reikia kažką sumąstyti auditui. Minčių grynas nulis doh.gif
Šiandien sulaukiau svečių lietuvių klb. pamokoje. Vedžiau temą apie lopšines. Tai nežinau, kuriai padėkoti už lopšinę "Lapė snapė", bet labai patiko vaikams, nes dar ir su vaizdu. thumbup.gif  Vaikai, skaitydami ryto žinias, rado lapės snaudalės laišką. Auditorė padėkojo už šaunią pamoką smile.gif Uch... dar viena dienelė praėjo thumbup.gif

saunuole smile.gif o pas mus jau visus apejo.. jau pradeda antra rata daryt doh.gif doh.gif doh.gif tokia ilga savaite... snd vaikus migdziau tai pati nuluzau. daba tik atejau. .varau ruostis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 28, 22:05)
smile.gif Rutagra, na tu tikra vakarėlių siela. Įdomios idėjos, nors šiuo metu ir nepanaudosiu, gaila  schmoll.gif kad taip vakar būčiau žinojusi. Šiandien kaip tik kolegę sveikinome. Nors ir ne jubiliejus, bet kažką panašaus, pvz.: su siūlų kamuoliu būtų galima buvę sužaisti.
O dėl vertinimo, tai esu siuntusi į paštą vertinimas 1 klasei skaidrės, medžiaga tėvų susirinkimui.

Oi, labai ačiū.. Kažkaip neatidžiai aš ten "prabėgau" Ir vėl neįvertinau mūsų lobių 4u.gif Jau po internetą beveik nebereikia nardyti - pas mus viskas koncentruota, esmingiausia, svarbiausia, aktualiausia ir vienoj vietoj thumbup.gif
Ačiū visoms bis.gif
Atsakyti