Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(calkusl @ 2011 09 28, 19:43)
Turiu, bent jau man labai gerą knygutę, kūno kultūros pamokoms, kuriose visa pamokos eiga surašyta, iš viso 68 pamokos. Jeigu kas norėtų galiu po kelias pamokas vis paskanuoti. Tiesa čia pirmokams.

Tikrai praverstų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 09 28, 20:36)
Tikrai praverstų  blush2.gif

Ar čia kalbama ne apie Ivanovo knygą su pamokų išplanavimais. Pašte tikrai yra, tik nepamenu kurioms klasėms.
Atsakyti
relaksacijai smile.gif !

>
http://www.youtube.c...vq=medium#t=125

jei kam reikia, turiu visų klasių Andriuškevičienės pratybas, matematikos testus, visoms klasėms. Per daug siūlytis nenoriu, nes aš dirbu su Naujaisiais šaltiniais 2,3kl. Balčyčio Skaičių šalimi. ,, Raktu". jei ko reiktų galėsiu nuskenuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 28 rugsėjo 2011 - 19:52
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 09 28, 19:55)
PUPOS, RIEŠUTO ir GILĖS testus turiu visoms klasėms. Jeigu nebūtų per vėlu rytoj atsiųsčiau antrokų RIEŠUTO testus  smile.gif

Labai tinka, tikrai nepervėlu bus kai tik galėsi ax.gif . O laiko turėdama gali ir kitų klasių įmesti į paštą, visai nepykčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (čia jeigu tikrai kada turėsi laiko, neskubu, dabar aktualu antrokams, bet vienas mano specukas sparčiai juda į priekį, tai gali prisireikti ir trečios klasės testukų kada po naujų metų blush2.gif ). Ačiū labai iškart 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 28, 20:15)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Manau, pamoka buvo tikrai šauni. O diplomų pavyzdžius gal gali irgi įmesti į paštą? mirksiukas.gif 
Mano buvę ketvirtokai ypač laukdavo kulinarinių pamokėlių. smile.gif Esame gaminę tinginį, dviejų rūšių mišraines, kokosinius rutuliukus, linksmuosius sumuštinukus ir nekeptą varškės pyragą. Smagiausia dalis būdavo degustacijos biggrin.gif

Neturiu diplomų pavyzdžių, nes ne aš rašiau. O šiaip jie paprasti. Padėka. "Virėjų" komandai už labai gaivias "Rudens salotas". Komisija. Data. mirksiukas.gif

Reiks išbandyt. Ačiū už mintis 4u.gif

Aš dar kartelį... Ar niekas neturit 4 kl. "Riešuto" teminių planų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 28 rugsėjo 2011 - 20:12
Mielos pirmokutės, ką įdomaus veikiate per pasaulio pažnimo pamokas nagrinėdamos temą "Mano šeima". Pasidalinkite idėjomis. 4u.gif Rytojui reikia kažką sumąstyti auditui. Minčių grynas nulis doh.gif
Šiandien sulaukiau svečių lietuvių klb. pamokoje. Vedžiau temą apie lopšines. Tai nežinau, kuriai padėkoti už lopšinę "Lapė snapė", bet labai patiko vaikams, nes dar ir su vaizdu. thumbup.gif Vaikai, skaitydami ryto žinias, rado lapės snaudalės laišką. Auditorė padėkojo už šaunią pamoką smile.gif Uch... dar viena dienelė praėjo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 28 rugsėjo 2011 - 20:45
calkusl, ir man praverstų.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 28, 21:38)
Mielos pirmokutės, ką įdomaus veikiate per pasaulio pažnimo pamokas nagrinėdamos temą "Mano šeima". Pasidalinkite idėjomis. 4u.gif

Aš užvedu tokį segtuvą, darau tokį projektą. Pirmas lapas titulinis - Mano šeima. Antras lapas- mokytoja pristato savo šeimą (keli sakinukai ir nuotrauka). Tada šį segtuvą vaikai nešasi namo ir kasdien kas nors jame aprašo (su mamų pagalba) savo šeimą, papasakoja apie pomėgius ir kt. Taip visi vaikai ir tėvai sužino plačiau vieni apie kitus.
Bet nežinau, ar tau tiks pamokai, kai reikia auditui.

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 09 28, 20:06)
Apie baliukus galiu labai daug ką papasakoti  thumbup.gif
Merginukės, gal kokias pateiktis turit apie vertinimą?  Noriu kalbėti apie tai tėvų susirinkimui, tad reikia idėjų.. Gal kuo pagelbėsit?  ax.gif

smile.gif Rutagra, na tu tikra vakarėlių siela. Įdomios idėjos, nors šiuo metu ir nepanaudosiu, gaila schmoll.gif kad taip vakar būčiau žinojusi. Šiandien kaip tik kolegę sveikinome. Nors ir ne jubiliejus, bet kažką panašaus, pvz.: su siūlų kamuoliu būtų galima buvę sužaisti.
O dėl vertinimo, tai esu siuntusi į paštą vertinimas 1 klasei skaidrės, medžiaga tėvų susirinkimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 28 rugsėjo 2011 - 21:06
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 28, 21:38)

Auditorė padėkojo už šaunią pamoką smile.gif Uch... dar viena dienelė praėjo thumbup.gif

Lutute, jei kada man grės išorinis auditas, tai prašysiuos pas tave konsultacijoms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 09 28, 21:53)
Aš užvedu tokį segtuvą, darau tokį projektą. Pirmas lapas titulinis - Mano šeima. Antras lapas- mokytoja pristato savo šeimą (keli sakinukai ir nuotrauka). Tada šį segtuvą vaikai nešasi namo ir kasdien kas nors jame aprašo (su mamų pagalba) savo šeimą, papasakoja apie pomėgius ir kt. Taip visi vaikai ir tėvai sužino plačiau vieni apie kitus.
Bet nežinau, ar tau tiks pamokai, kai reikia auditui.

smile.gif

Va, tame ir bĖda, kad tema per daug aiškiai apibrėžta ir atrodo, skirta tik pokalbiui arba piešiniui apie šeimą. Čia nieko daug neprifantazuosi... Domass, o dėl projektinio darbo pasiūlymo dėkui smile.gif 4u.gif Pagalvojau apie tai. Esu tai dariusi ne kartą. Tik va galvoju, kaip tą pateikti įvadinėje pamokoje apie šeimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 28 rugsėjo 2011 - 21:14
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 28, 15:03)
Sveikutės 4u.gif
Grįžau po Rudenėlio šventės. Džiaugiuosi vaikais, jų skaniomis mišrainėmis. Kadangi aš neruošiau mišrainių, tai atlikau kitus darbus mirksiukas.gif
Pirmiausia lentoje surašiau grupių pavadinimus ir stebėjau jų darbą. Už gražų, darnų, tvarkingą darbą rašiau pliusus, už netvarką, barnius, pykčius- minusus. Vaikai vis stebėjo lentą, o tai darė juos drausmingesnius.
Paruoštų mišrainių davėme paragauti mokyklos virėjoms ir seselei- jos buvo mūsų komisija. Vaikai buvo pagirti ir visos grupelės gavo diplomus. Tai juos labai pradžiugino.
Vėliau vaišino klasės draugus ir patys valgė.
Į paštą įmesiu kelias nuotraukas su mokinių paruoštais patiekalais mirksiukas.gif

good.gif
Atsakyti