Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(zuzanele @ 2011 09 28, 16:05)
Norėjau paklausti, gal kartais turit 4 kl. "Riešuto" teminį planą? Paštuose lygtai nėra... g.gif

Plano tokio neturiu, bet gal is cia kas nors tiks

http://www.sokvadove...adinis-ugdymas/
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 09 28, 17:11)
b.s., smagu, kad turit kur kepti. smile.gif

Tikrai taip. Bet kai neturim tokio kabineto, tai ir klasėj išsiverčiam mirksiukas.gif

QUOTE(linius @ 2011 09 28, 17:26)
Plano  tokio neturiu, bet gal is cia kas nors tiks

http://www.sokvadove...adinis-ugdymas/

Čia tik pirma dalis. Man reikia viso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elbitele @ 2011 09 28, 16:02)
Sveikos, mergaitės. :angel:Taip, jau išeina, kad rašome, kai dažniausiai reikia pagalbos. Kitą savaitę turiu pravesti vienos kolegės(pradinukės) 50-metį. thumbup.gif  Gal turite kokių idėjų ar gražių žodžių?  ax.gif Už viską būsiu dėkinga.  aciuks.gif

Noriu pasismalsauti, ar cia pas Jus kolektyve tokios sventimo tradicijos, kad jubiliejaus pasibuvimai net vedami, ar cia Jus rengiates privaciai sventei? ax.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės,
nelabai spėju su jūsų tempais, įsisukusi į darbus kaip robotas, ruošiau veiklos planą, o dar krikštynos artėja ir tėvų diena ant nosies karsta.gif Na pirmi metai turbūt visoms buvo nelengvi. Turiu, bent jau man labai gerą knygutę, kūno kultūros pamokoms, kuriose visa pamokos eiga surašyta, iš viso 68 pamokos. Jeigu kas norėtų galiu po kelias pamokas vis paskanuoti. Tiesa čia pirmokams.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 28, 15:44)
Mergaitės, dauguma jūsų dirba pagal ŠOK serijos vadovėlius. Nors aš dirbu ne pagal juos, bet labai daug kuo pasinaudoju, nes man jie patinka. Gal galėtumėte į paštą įkelti Riešuto testus antrai klasei (visus, nes mačiau yra tik pirmas ir antras kolkas). Aš juos naudoju spec.poreikių vaikams. Nors jie ketvirtokai, bet mokosi panašiai antros klasės lygyje, tai man labai tinka tiek PUPOS testai, tiek RIEŠUTO.

Smilga, gal sudomintų kompiuterinės priemonės, skirtos spec. poreikių mokiniams http://www.ziburelis.lt/ Šiuo metu vyksta akcija - kompiuterinių mokymo priemonių rinkinius leidžia išbandyti nemokamai g.gif
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2011 09 28, 18:43)
Turiu, bent jau man labai gerą knygutę, kūno kultūros pamokoms, kuriose visa pamokos eiga surašyta, iš viso 68 pamokos. Jeigu kas norėtų galiu po kelias pamokas vis paskanuoti. Tiesa čia pirmokams.

4u.gif Asiųsk į paštą. Labai reikia!
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 28, 15:03)
Sveikutės 4u.gif
Grįžau po Rudenėlio šventės. Džiaugiuosi vaikais, jų skaniomis mišrainėmis. Kadangi aš neruošiau mišrainių, tai atlikau kitus darbus mirksiukas.gif
Vaikai buvo pagirti ir visos grupelės gavo diplomus. Tai juos labai pradžiugino.
Vėliau vaišino klasės draugus ir patys valgė.
Į paštą įmesiu kelias nuotraukas su mokinių paruoštais patiekalais mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Manau, pamoka buvo tikrai šauni. O diplomų pavyzdžius gal gali irgi įmesti į paštą? mirksiukas.gif
Mano buvę ketvirtokai ypač laukdavo kulinarinių pamokėlių. smile.gif Esame gaminę tinginį, dviejų rūšių mišraines, kokosinius rutuliukus, linksmuosius sumuštinukus ir nekeptą varškės pyragą. Smagiausia dalis būdavo degustacijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 28 rugsėjo 2011 - 18:20
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 09 28, 18:50)
Smilga, gal sudomintų kompiuterinės priemonės, skirtos spec. poreikių mokiniams http://www.ziburelis.lt/  Šiuo metu vyksta akcija - kompiuterinių mokymo priemonių rinkinius leidžia išbandyti nemokamai  g.gif

Ačiū už pasiūlymą 4u.gif Žinau tą puslapį, turiu ir šiaip kompiuterinių priemonių, bet man reikia žinių ir gebėjimų patikrinimui užduočių, kurias kaip ir kitų mokinių darbus dedu į segtuvus ax.gif . Anksčiau pati ruošdavau spec.poreikių mokinukams pagal gebėjimus, o dabar pastebėjau, kad galima išsisukti iš šitos padėties naudojant jau paruoštus žemesnių klasių testus mirksiukas.gif . Tuo labiau, kad ŠOK serijos pratybų sąsiuviniai ir testai tikrai thumbup.gif . Gaila, kad mūsų mokykla ko gero dar laaaaaaaabai ilgai nenupirks šitų vadovėlių, nes vis atnaujina senesnius naujais leidimais ir kol nesusidėvės, tai nieko ir neišprašysim doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 28, 19:22)
Ačiū už pasiūlymą  4u.gif  Žinau tą puslapį, turiu ir šiaip kompiuterinių priemonių, bet man reikia žinių ir gebėjimų patikrinimui užduočių, kurias kaip ir kitų mokinių darbus dedu į segtuvus  ax.gif . Anksčiau pati ruošdavau spec.poreikių mokinukams pagal gebėjimus, o dabar pastebėjau, kad galima išsisukti iš šitos padėties naudojant jau paruoštus žemesnių klasių testus  mirksiukas.gif . Tuo labiau, kad ŠOK serijos pratybų sąsiuviniai ir testai tikrai  thumbup.gif . Gaila, kad mūsų mokykla ko gero dar laaaaaaaabai ilgai nenupirks šitų vadovėlių, nes vis atnaujina senesnius naujais leidimais ir kol nesusidėvės, tai nieko ir neišprašysim  doh.gif .

PUPOS, RIEŠUTO ir GILĖS testus turiu visoms klasėms. Jeigu nebūtų per vėlu rytoj atsiųsčiau antrokų RIEŠUTO testus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2011 09 28, 12:52)
šitie žaidimai mano kompe jau prieš 4 metus ,

pas mane irgi... biggrin.gif tikrai nieko nekaltinu... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 09 28, 16:53)
Noriu pasismalsauti, ar cia pas Jus kolektyve tokios sventimo tradicijos, kad jubiliejaus pasibuvimai net vedami, ar cia Jus rengiates privaciai sventei?  ax.gif

Taip, iš dalies tokios tradicijos kolektyve. Tas, kas švenčia savo sukaktį, pasikviečia iš kolektyvo žmonių ir šeimos narius ir šventė būna kartu. gathering.gif Man tai gražu, juk beveik visas gyvenimas ir prabėga darbe, o jei ta darbovietė vienintelė? Bendradarbiai būna artimesni kiti net už gimines. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 09 28, 16:53)
Noriu pasismalsauti, ar cia pas Jus kolektyve tokios sventimo tradicijos, kad jubiliejaus pasibuvimai net vedami, ar cia Jus rengiates privaciai sventei?  ax.gif

Sveikutės, skruzdėlytės biggrin.gif (mano asmeniniai vaikai kaip tik žiūri Skruzdėlytę Tauškalytę biggrin.gif)
Apie baliukus galiu labai daug ką papasakoti thumbup.gif Dažniausiai man užkrauna tokią veiklą blink.gif - jau ir bloga darosi.. Bet yra keletą minčių, kuriomis remdavausi
Pirma - darydavau gyvenimo taurę... Gamindavau kokteilį... Jį galima pasirinkti kokį norį. Nusipirkdavau gan nemažą taurę, šalia sustadyvau įvairių spalvų gėrimus. Pirma pildavau degtinę -ir pradėdavau .... Gyvenimo taurė prieš nnn metų prisipildė gyvybės vandens. Jo daug, nes visas gyvenimas priklauso nuo vandens.. (nu kažkas panašaus, nes dabar greitai improvizuoju).. Tada pilu raudono ko nors (pagal koktelį) ir sakau, jog tai meilės spalva, be jos gyvenime tamsu ir nyku... Tada ką nors šampanizuoto - prabangos ženklas - kiekvienas žmogus gyevnime yra labai brangus ir bla bla bla.. Tada duodu paragauti jubiliatui ir klausiu "Tai koks tas jūsų gyvenimo skonis?" - dažniausiai būna labai skanu, tad visi bet kuriuo atveju sako, jog gyveno smagiai ir ta ta ta...
Po to esu sveikinimo metu kūrusi gyvenimo puokštę (čia simboliai gali būti ir spalvos ir pačios gėlės)... Pradedu nuo baltų - tuomt sveikina giminės, nes tai gimimo, tyrumo spalva... RAudona splava - meilės. Sveikina vyras ar draugai.. Pagal situaciją .. Kol visi susveikina, pasigamina visa puokštė...
Dar esu dariusi oficialiai direktoriaus sveikino daliai - visi sveikintojai ant molberto turėjo nuspalvinti tam tikros splavos "lopą" su atitinkančios spalvos dažais. Viskas buvo paprastu pieštuku jau iš anksto sužymėta... Po visų sveikinimų gavosi labai gražus paveikslas Pėdos... Nes žodžiai buvo apie tai, kad mes per gyvenimą žygiuojame - ir kuo didesni mūsų darbai tuo gilesnės ir ryšknės pėdos ar kažkas panašaus... Drįstu pasakyti, kad visi buvo..... 4u.gif
O dabar paskutinis irgi labai gražiai gavosi.. Sveikinome kolegę. Mūsų sveikintojų buvo apie 20. Visos sustojome ratu ir mėtėmės siūlų kamuoliu sakydamos linkėjimą iš jubiliato vardo raidės. Priešistorė buvo tokia, kad mes visi gyvenime esame susaistyti nematomais ryšiais...
Tada gavosi po linkėjimų tokia raizgalynė. Visos sveikintojos susibūrė tada į ratą... Tiesa, paskutinis metimas kamuoliuko buvo jubiliatui... Tada jubiliatas pradėjo sukti tuos savo "ryšius" į kamuolį, atgal vynioti ir visos kolegės vėl prasiskleidė ištiesdamos numegztą šaliką - tipo mūsų meilės, šilumos, pagarbos įrodymą...
Nu tikiuosi kas nors ką nors suprato 4u.gif
Šiaip, sveikinamės apvaliais jubileijais.. Kitos kolegės gamino laikraštį apie jubiliatą, perkurdavo žinomą dainą ir ją padainuodavo, po to nuotraukas atsiųsdavome ir viena sudėdavo į pateiktį su mūsų palinkėjimais..

Uch... Rašau retai, bet gausiai lotuliukas.gif

Merginukės, gal kokias pateiktis turit apie vertinimą? Noriu kalbėti apie tai tėvų susirinkimui, tad reikia idėjų.. Gal kuo pagelbėsit? ax.gif
Atsakyti
Dalinuosi nuorodele 4u.gif :
http://www.zvaigzdel...index.php?index
Čia galima rasti ir parsisiųsti dainelių, pasakaičių ar dar kitokio gerio.
Atsakyti