Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(zuzanele @ 2011 09 27, 22:28)
Tikrai yra. Gavimo laikas 21.37 Ten tinklalapio nuoroda. Pačioj apačioj kai atsidarai tinklalapį mirksiukas.gif

ot aciu rolleyes.gif
Atsakyti
domass
laba diena
šitie žaidimai mano kompe jau prieš 4 metus , aš juos buvau siuntus į abu senus paštus, ir šiemet rugpjūčio pabaigoj siunčiau, bet kai pamačiau, kad jų nėra tai dar kartą įmečiau, taip, kad čia niekas nekaltas, matyt iš to paties interneto paimti ir klaidžioja šie darbai
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 09 27, 19:07)
Nors aš ir ne antrokė, bet mielai pagelbėsiu  4u.gif  Rytoj atsiųsiu, nes papildomų užduočių sąsiuvinis mokykloj smile.gif

Labutis visoms smile.gif

Nonele, RIEŠUTO papildomos užduotys 2 kl. jau pašte 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Grįžau po Rudenėlio šventės. Džiaugiuosi vaikais, jų skaniomis mišrainėmis. Kadangi aš neruošiau mišrainių, tai atlikau kitus darbus mirksiukas.gif
Pirmiausia lentoje surašiau grupių pavadinimus ir stebėjau jų darbą. Už gražų, darnų, tvarkingą darbą rašiau pliusus, už netvarką, barnius, pykčius- minusus. Vaikai vis stebėjo lentą, o tai darė juos drausmingesnius.
Paruoštų mišrainių davėme paragauti mokyklos virėjoms ir seselei- jos buvo mūsų komisija. Vaikai buvo pagirti ir visos grupelės gavo diplomus. Tai juos labai pradžiugino.
Vėliau vaišino klasės draugus ir patys valgė.
Į paštą įmesiu kelias nuotraukas su mokinių paruoštais patiekalais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 28 rugsėjo 2011 - 14:19
Sveikos, pora dienų nebuvau, o Jūs, kad prirašėt, einu skaityt biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, dauguma jūsų dirba pagal ŠOK serijos vadovėlius. Nors aš dirbu ne pagal juos, bet labai daug kuo pasinaudoju, nes man jie patinka. Gal galėtumėte į paštą įkelti Riešuto testus antrai klasei (visus, nes mačiau yra tik pirmas ir antras kolkas). Aš juos naudoju spec.poreikių vaikams. Nors jie ketvirtokai, bet mokosi panašiai antros klasės lygyje, tai man labai tinka tiek PUPOS testai, tiek RIEŠUTO. Jeigu kuri turite, tai įkelkite blush2.gif jeigu aišku nesunku ax.gif . Ačiū iš anksto, nes jau visteik žinau, kad bus ištiesta pagalbos ranka 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
zuzanele,

mes irgi praeitais metais su ketvirtokais misraines gaminom, sekėsi puikiai, norėjo ir daugiau tokių pamokų. Smagu.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. :angel:Taip, jau išeina, kad rašome, kai dažniausiai reikia pagalbos. Kitą savaitę turiu pravesti vienos kolegės(pradinukės) 50-metį. thumbup.gif Gal turite kokių idėjų ar gražių žodžių? ax.gif Už viską būsiu dėkinga. aciuks.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, gal kartais turit 4 kl. "Riešuto" teminį planą? Paštuose lygtai nėra... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 28, 15:03)
Sveikutės 4u.gif
Grįžau po Rudenėlio šventės. Džiaugiuosi vaikais, jų skaniomis mišrainėmis. ................

Šaunu, kad po darbo dienos nuotaika būna thumbup.gif

Aš tokias pamokas stengiuosi vesti technologijų kabinete, o ir į pagalba kviečiu technologijų mokytoją, kuri ir padeda vaikams, ir susipažįsta su jais. Man būna super tokia pamoka - relaksas, kai tik žiūriu, stebiu ir vertinu. Didumą darbo atlieka patys vaikai. Pernai gruodžio mėn kepėm mokykloj sausainius, po to gardžiavomes ir arbata.

Atsakyti
b.s., smagu, kad turit kur kepti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 09 28, 16:11)
b.s., smagu, kad turit kur kepti. smile.gif

Labai džiaugiamės technologijų kabinetu biggrin.gif
Atsakyti