Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(linius @ 2011 09 27, 22:45)
Na, musu temoj praktiskai vyksta seminaras -17 nariu vienoj vietoj semiasi patirties  thumbup.gif , o kur dar sveciai smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif biggrin.gif
Ryt pas mus Rudenėlio šventė. Su saviškiais gaminsim mišraines. Mokysis dekoruoti stalą. Papuošti patiekalą. Aš suskirsčiau į grupeles,o jie patys pasirinko receptus. Tarėsi dėl stalo dekoravimo, tai įdomu bus pamatyt rezultatą. Žinau tiek, kad žvakės ant stalo tikrai bus wub.gif Nufotografuosiu ir parodysiu nuotraukas mirksiukas.gif
Atsakyti
vaiduuse, aciu uz testus antrokams 4u.gif

Irciukass, labai idomu darbeli idejote, nematytas. As is viso to pasiimsiu ideja remeliui, kitkam - dar per maziukai esam smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
mes iš lapų esam darę rūbus - iškirpom iš žurnalo didelę žmogaus nuotrauką, užklijavom ją ant A3 formato lapo ir apklijavom iki kaklo ar iki pečių iš lapų "drabužius".
Liniau, maloniai prašom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuse: 27 rugsėjo 2011 - 20:57
QUOTE(staben @ 2011 09 27, 20:49)
sveikos, įmečiau paštan žaidimų, gal kam reikia kūno kultūrai

prieš porą dienų aš juos atsiunčiau... blink.gif nesuprantu čia kažko...

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 09 27, 23:01)
prieš porą dienų aš juos atsiunčiau... blink.gif  nesuprantu čia kažko...

Yra ir tavo atsiųsti. Bet dabartiniai- tai susidaro įspūdis, kad iš kažkokio puslapio nukopijuoti, nes yra papildomi žodžiai. Gal abi ten pat radot mirksiukas.gif
Atsakyti
Irciukass, kaip tik šiandien pasidariau šį darbelį iš lapų rytojui pvz. Taip gražiai nesigavo, bet visai įdomus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Klausimas del lapų šakočio, klevo lapų kotelius paliekate kokie yra ar kerpate, trumpinate, o gal visai juos nukarpote. Bandau įsivaizduoti, labai patiko įdėja, norečiau su pirmokais padaryti.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 09 27, 23:13)
Klausimas del lapų šakočio, klevo lapų kotelius paliekate kokie yra ar kerpate, trumpinate, o gal visai juos nukarpote. Bandau įsivaizduoti, labai patiko įdėja, norečiau su pirmokais padaryti.

Šitas variantas kur pašte, tai truputį kitoks. Kur aš mačiau, tai ant vielos suverta mažėjančia tvarka. Koteliai nenukirpti.
Atsakyti
o ką iš kaštonų įdomaus darote (be karolių) ?

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 27, 22:15)
Šitas variantas kur pašte, tai truputį kitoks. Kur aš mačiau, tai ant vielos suverta mažėjančia tvarka. Koteliai nenukirpti.

NERANDU SAKOCIO sad.gif nu pasiknisiu kai bus daugiau minuciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2011 09 27, 23:26)
NERANDU SAKOCIO sad.gif  nu pasiknisiu  kai bus daugiau minuciu  ax.gif

Tikrai yra. Gavimo laikas 21.37 Ten tinklalapio nuoroda. Pačioj apačioj kai atsidarai tinklalapį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 27 rugsėjo 2011 - 21:29
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 27, 22:15)

koteliu nekarpeme. O verimo tvarka (mazes jie ar ne) labai priklauso nuo turimu lapu dydzio smile.gif Karta verem is azuolo lapu, tai gavosi toks gerokai apskrudes sakotis, nes lapai buvo tamsus smile.gif
Atsakyti