Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(vai2 @ 2011 09 19, 20:27)
Aš rašau kasdien kiekvienos pamokos uždavinius (išmoks...,sužinos...ir t.t.)

Sveikutės. Ačiū už naujus namučius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš tik šiandien pirmą kartą pildžiau el. d., tai net nežinau ar gerai. Poryt tėvelių susirinkimas, tai tikrai pasakys.
Aš uždavinių nerašiau, rašiau tik temas g.gif
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2011 09 19, 18:59)
Ačiū už namučius 4u.gif Net grybaut užsimaniau mirksiukas.gif

Sveikutes,
Gražūs namučiai bigsmile.gif Ne tik bulvėms bet ir grybams per daug vandens lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Paskendus darbuose, mokau anglų klb. tai labai ruošiuosi pamokoms....gaminu žodžių korteles doh.gif
QUOTE(vai2 @ 2011 09 19, 20:27)
Aš rašau kasdien kiekvienos pamokos uždavinius (išmoks...,sužinos...ir t.t.)

Dievuliau doh.gif .Pas mus pereinamasis laikotarpis-turime ir popierinį dienyną ir tamo ir dar pasiekimų knygeles. Tai jei reikės pildyti taip viską ,tai gatava doh.gif doh.gif doh.gif .Gal pradinukams tiek nereikės. O kaip jūsų nuomonė dėl vaikučių paskatinimo- lipdukus klijuosime vaikams ant kaktos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rama0426: 19 rugsėjo 2011 - 21:15
QUOTE(Iruciukass @ 2011 09 19, 22:03)
Išsiunčiau apie muzikos instrumentus. Galima apie būgnus atsirinkti.

Radau pas save apie muzikos instrumentus, kažkada būsiu parsisiuntusi, pasikoregavau, susikėliau muziką - kaip nors išsiversiu. Žiauriai nėr sveikatos verysad.gif
Atsakyti
tik ka beziurinedama paste netycia istryniau keliata paskutiniu laiskuciu. (sujudejo ranka ir pasispaude-istrinti) ATSIPRASAU. gal galima kaip nors viska sugrazinti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Irma.r @ 2011 09 19, 22:18)
tik ka beziurinedama paste netycia istryniau keliata paskutiniu laiskuciu. (sujudejo ranka ir pasispaude-istrinti) ATSIPRASAU. gal galima kaip nors viska sugrazinti?  verysad.gif

SUTVARKYTA smile.gif
Atsakyti
Ir dar, paskutiniu metu nepavyksta atsiusti medziagos i musu pasta (siunciau apie voratinkli). gal ka ne taip darau, bet anksciau siunciau ir lygtai viskas budavo gerai
Papildyta:
ACIUUUU ! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irma.r @ 2011 09 19, 22:22)
Ir dar, paskutiniu metu nepavyksta atsiusti medziagos i musu pasta (siunciau apie voratinkli). gal ka ne taip darau, bet anksciau siunciau ir lygtai viskas budavo gerai

Ar tikrai į tą paštą siunti? g.gif Gal 2 neprirašai?
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 09 19, 22:15)
thumbup.gif
Papildyta:
Ačiū aciuks.gif Vigai už Pupos testukus pirmai klasei. Labai labai pagelbėjai. Pirmai pradžiai užteks, o kai turėsi daugiau laiko, gal tada galėsi ir likusius nuskanuot?
Gal aš kuom galiu padėt?

Labukas, prašom į sveikatą, įkėliau visus, tik laiškai ne iš eilės nusisiuntė. Bendrai dar pažiūrėsiu, gal kas ne taip
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 09 19, 21:25)
planų tėvai nemato. Jiems matosi kiekvienos pamokos tema, klasės darbas, namų darbai. nežinau tik kaip su savaitės ugdoma veikla. Pagelbėkite, kaip pildote  wub.gif

Rašome taip pat, kaip popieriniame dienyne rašėme ( gebės ...., išmoks... ir t.t.)
Papildyta:
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 09 19, 21:18)

Tai kaip supratau jūs visos pildote tik savaitės ugdomąją veiklą, bet kasdienių nea?  g.gif

Mes pildom tik savaitės ugdomąją veiklą.
Papildyta:
QUOTE(eknos @ 2011 09 19, 20:18)
Man taip pat yra buvę, kai tėvas pareiškė, kad jo dukros nereikalaučiau išmokti daugybos lentelės, nes jai nereikės, nes dabar yra kompai, telefonai, tai kam kišti daugybą į galvą. Va tokius vaikus tėvai nori matyti.

doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 19 rugsėjo 2011 - 21:34
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 09 19, 20:17)
Kreipėsi per a.ž. kažkokia Saules mama, klausė ar slaptažodis pasikeitęs. Parašiau kad neturiu teisės slaptažodžio dalinti. Siūliau kreiptis į 22peliuka22 ax.gif

teisingai padarei thumbup.gif
Pagaliau užsipildžiau klasės dienyną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rama0426 @ 2011 09 19, 22:14)

Dievuliau  doh.gif .Pas mus pereinamasis laikotarpis-turime ir popierinį dienyną ir tamo ir dar pasiekimų knygeles. Tai jei reikės pildyti taip viską ,tai gatava doh.gif  doh.gif  doh.gif .Gal pradinukams tiek nereikės. 

Tai jau tikrai wacko.gif mega_shok.gif, jei reikės pildyti viską....
Atsakyti
Išsiunčiau į paštą pateiktį "Gyvenimo traukinys". Gal ir jums pravers? 4u.gif
Atsakyti