Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(nonele @ 2011 09 27, 15:59)

Turiu prašymą antrokėms. Gal kas turit Riešuto papildomas užduotis Nr1]labai labai reikia, turiu tik kitas dalis, galesiu pagelbeti, nepirkit.

Nors aš ir ne antrokė, bet mielai pagelbėsiu 4u.gif Rytoj atsiųsiu, nes papildomų užduočių sąsiuvinis mokykloj smile.gif

Atsakyti
QUOTE(viga @ 2011 09 27, 18:26)
Labukas, ar kalbi apie pupos skaitinių knygą?

Sveikutės smile.gif

„PUPOS skaitytojų klubas“ - tai papildomo savarankiško skaitymo užduočių sąsiuvinis, skirtas trečiokams ir ketvirtokams. Tai ne skaitiniai, tame sąsiuvinyje reikia atlikti įvairias užduotis perskaičius tam tikrą knygą smile.gif

O jei kas turit Pupos skaitinius 3 klasei (jei tokie yra, net nežinau ax.gif ), tai būtų labai faina pažiūrėt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 27 rugsėjo 2011 - 18:16
Lutute, tavo a.ž. dėžutė tikriausiai per kraštus bėga? devil.gif Negaliu tau nusiųsti žinutės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 09 27, 19:48)
Su kuo klijuosit? lipalu?
Galima ir pupeles, žirnius klijuot thumbup.gif

Dar klausimėlis, kokius žaidimus žaidžiat kūno kult. pamokoje? Nieko gero nerandu 4kl verysad.gif

Taip. Klijuosim lipalu. O dekoruosim karštais klijais. (Tiksliau- aš patepsiu jais mirksiukas.gif )
Kūno k. pamokoje mano vaikai labai mėgsta estafetes. Labiausiai- su kamuoliu. Be abejo, pirmoj vietoj- kvadratas biggrin.gif

QUOTE(Irma.r @ 2011 09 27, 19:54)
Norejau pasiklausti kolegiu, ar sprendziant salyginius uzdavinius mokote rasyti uzdavinio klausima ir veiksma, ar tik sprendima veiksmais?

Nerašom klausimų. Tik sprendimą. Kai sprendžiam kartu, išnagrinėjam uždavinį, keliam klausimus, aptariam vardinimą ir atsakymą. Jei savarankiškai sprendžia, taip pat išklausinėju, ką skaičiavo kiekvienu veiksmu.

QUOTE(rollick @ 2011 09 27, 20:00)
a, dar klausimas neakivaizdinis: kaip ismokyt valsa sokti  i "kita"puse , jei paciai sunkiai gaunas  tongue.gif ? (tik i viena puse moku)  g.gif

Manau, kad užtenka tik į vieną pusę. Bent aš taip jau daug metų mokau. Ir to visiškai užtenka. Tegul tik gražiai išmoka šokti.
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 27, 19:31)
Lutute, tavo a.ž. dėžutė tikriausiai per kraštus bėga?  devil.gif  Negaliu tau nusiųsti žinutės  mirksiukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif oi, kaip bėgo... lotuliukas.gif vOS SULAIKIAU. lotuliukas.gif DABAR VISKAS TVARKOJ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 27, 20:02)

Nerašom klausimų. Tik sprendimą. Kai sprendžiam kartu, išnagrinėjam uždavinį, keliam klausimus, aptariam vardinimą ir atsakymą. Jei savarankiškai sprendžia, taip pat išklausinėju, ką skaičiavo kiekvienu veiksmu.

Mes taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
[ mano ketvirtokai tai labai mėgo žaisti rankinį su minkštu pasiūtu kamuoliu. Dar žaidimas geras "Trečias bėga", kai rasiu atsiųsiu daug žaidimų kūno kultūros pamokai.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

QUOTE(lutute1 @ 2011 09 27, 13:54)
smile.gif Nors mano gimtadienis dar negreitai, bet aš irgi mielai prisijungsiu į pamokėlę. O kas

Galiu... nors.. yra čia ir protingesnių... g.gif

QUOTE(simba3 @ 2011 09 27, 15:20)
Tikrai kazka maciau paste su sagutem siuvineta. Perziurek, atsiusta turi but keliu dienu laikotarpyje (nuorodose )

Ar būtinai eglutė?
Aš dariau traukinuką. Neišsaugojau nuotraukos. Ratai - prosiūtos sagos, o vagonai aplikuoti iš dovanų popieriaus. bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=lutute1,2011 09 27, 19:04]
Mergaitės, rytoj kolegės 43-čias gimtadienis. Eisime sveikinti 4u.gif Turiu prašymėlį. Gal kuri turi tokius žodelius, kurie tiktų kaip kolegei, ir dar vienus žodelius, kad tiktų kaip mokytojai ( eisiu sveikinti ir kaip savo sūnaus mokytojos, nes įeinu į tėvų komitetą).
Žodelių ieškau, kad nebūtų girdėti "ant kiekvieno kampo", žiūrinėjau internete, bet dauguma gan banalūs ir atsibodę... schmoll.gif
Papildyta:
[quote=rollick,2011 09 27, 19:00]
buvo snd pamokj auditas blink.gif ale ok. nu jau nebedaug liko.. lekiu ruostis kol vaikai lauke.. mirksiukas.gif
Papildyta:
O pas mane šiandien nė nosies neįkišo. biggrin.gif Matyt, rytoj atsigriebs doh.gif O kaip tau sekėsi? Kokią pamoką stebėjo? Kokias pastabas sakė? Pasidalink, jei gali.Smalsu smile.gif tongue.gif
[/quote]
pacia pirma pamoka atvare - lietuviu kalba. nu kaip ir neblogai (siai pamokai ruosiaus 24 h.) l. geras buvo uzdavinys(is pupos nurasytas) tongue.gif . kaip + parase kad namu darbai diferencijuojami (gavos netycia ) lotuliukas.gif ., pas mus maza klase, tai kaskaip nesupratau, gerai, kad ispausta is tokiu salygu optimaliausias variantas.. buvo uzstrigus kasete klausymui, tai gerai issisukau is padeties (kaskoki darba daviau) o - apibendrinant pamoka 3 vaikai pasisake ir skambutis nuskambejo, tai truko uzbaigimo. siaip ir antra pamoka lietuviu buvo. kitas minusas - reikejo konkreciau pasakyt uzduoti. ale ji praklause, mat sakiau kad reik 6 sakinius apie savo knyga parasyt. graziem - 3. nu va. daba lengviau. ale mus sturmuoja - pas pradinukes 100 procentu aplanke. . (o mokyoju 80) .. siaip gerai, ale vistiek nemaloniai nuteikia schmoll.gif
sekmes ir tau 4u.gif reziume - kaip atejo, taip ir iseis thumbup.gif (auditas)
Atsakyti
tekstinių uždavinių klausimus rašiau tik trečioje klasėje. Dabar su antrokais mokomes įvardinti ką gavome ir užrašyti atsakymą.

Gal kas galite patarti kokį darbelį galima padaryti tinkantį rudeniui ir darbelį iš džiovintų lapų. daryti gyvūnus jau visiems atsibodo. Gal ką galima įdomiau.
Atsakyti
sveikos, įmečiau paštan žaidimų, gal kam reikia kūno kultūrai
Atsakyti
QUOTE(Jolita 02 @ 2011 09 27, 20:34)
tekstinių uždavinių klausimus rašiau tik trečioje klasėje. Dabar su antrokais mokomes įvardinti ką gavome ir užrašyti atsakymą.
Gal kas galite patarti kokį darbelį galima padaryti tinkantį rudeniui ir darbelį iš džiovintų lapų. daryti gyvūnus jau visiems atsibodo. Gal ką galima įdomiau.

Ar Jus ieinate i bendra pasta? Imesciau nuoroda, kur matyti, kaip mes is klevo lapu 'iskepeme' sakoti. Man tai super patiko ir vaikams taip pat.
Atsakyti