Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(Snaudale @ 2011 09 26, 23:53)
Ieškojau, bet nerandu savo makalynėj. Kirpom iš medžiagos eglutes, o paskui puošėme sagomis. Viską paskui paklijavom ant kartono.

Radau darbelių su sagom, bet ne eglutes. Įkėliau į mūsų pašto nuotraukų skyrelį
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2011 09 26, 23:50)
o po audito mokysimes kelti cia paveikslelius smile.gif thumbup.gif

smile.gif Nors mano gimtadienis dar negreitai, bet aš irgi mielai prisijungsiu į pamokėlę. O kas mokytoja pabus? Aurutė? biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2011 09 26, 22:23)
Sveikutės,
Gal galite pagelbėti, nes tikrai žinau, kad kažkas buvo pašte apie religijas, bet tikrai nerandu. Aišku, gal dienos nuovargis arba jau laikas miegoti. Lyg ir buvo skaidrės ar kažkas panašaus. Parašykite, jei žinote. Ačiū.

Ninkute, nusiunčiau siuntinuką apie religijas į paštą. Žvilgtelėk bigsmile.gif Gal rasi ką naudingo savo pamokai. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš su ketvirtokais dekoruosim butelį. Apvyniosim siūlais. paskui papuošim karoliukais, kriauklėm ir t.t.

Atsakyti
[quote=vai2,2011 09 26, 20:30]
[quote=pavilonyte,2011 09 26, 19:54]
Aš ir visai nesugalvoju, ką rytojui darbelių pamokai g.gif gal kas kokią įdėją smile.gif

Darykit iš klevo lapų rožes smile.gif
[/quote]

Sveikutes,
Galima guašu dažyti klevo lapus. Tik reikia guašą sumaišyti su lipalu, kad blizgėtų ir geriau pasidengtų.

Papildyta:
Turiu prašymą antrokėms. Gal kas turit Riešuto papildomas užduotis Nr1]labai labai reikia, turiu tik kitas dalis, galesiu pagelbeti, nepirkit.
Atsakyti
Labai ačiū už medžiagą religijų tema. Tikrai pasinaudosiu.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 26, 20:44)
Mergaitės, gal turit kokių pavyzdžių darbelių iš sagų? Turiu galvoje paveikslėlius iš prisiūtų sagučių  ax.gif ? Aš kažkada turėjau, bet dabar užsimušdama ieškau ir nieko nerandu, gal kada tvarkydama išmečiau  g.gif...
Ir dar gal kokių paprastų schemučių turit siuvinėjimo ant kartono  ax.gif ?

Tikrai kazka maciau paste su sagutem siuvineta. Perziurek, atsiusta turi but keliu dienu laikotarpyje (nuorodose )
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 09 26, 23:54)
Radau darbelių su sagom, bet ne eglutes. Įkėliau į mūsų pašto nuotraukų skyrelį

Ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 26, 21:13)
Vis tik čia ne tas dienoraštis, apie kurį buvo kalbėta smile.gif Kalba ėjo apie Pupos skaitytojų klubo pratybėles  mirksiukas.gif

Labukas, ar kalbi apie pupos skaitinių knygą?
Labai ačiū už idėjas darbeliams, taip pat priminėt pratimus su laikraščiais, buvau visiškai pamiršusi doh.gif . Su šitais vaikai nedariau
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 27, 14:15)
Sveikutės 4u.gif
Aš su ketvirtokais dekoruosim butelį. Apvyniosim siūlais. paskui papuošim karoliukais, kriauklėm ir t.t.

Su kuo klijuosit? lipalu?
Galima ir pupeles, žirnius klijuot thumbup.gif

Dar klausimėlis, kokius žaidimus žaidžiat kūno kult. pamokoje? Nieko gero nerandu 4kl verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 27 rugsėjo 2011 - 17:50
Norejau pasiklausti kolegiu, ar sprendziant salyginius uzdavinius mokote rasyti uzdavinio klausima ir veiksma, ar tik sprendima veiksmais?
Atsakyti
mes per darbus 4 kl ryt darysim is gipso. kol gavau gipso.. sako visi darbams perka biggrin.gif apvyniojam pirstukus ir dazom (kai isdziusta). o dziusta greit. paskui galim vaidint mirksiukas.gif
buvo snd pamokj auditas blink.gif ale ok. nu jau nebedaug liko.. lekiu ruostis kol vaikai lauke.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Irma.r @ 2011 09 27, 18:54)
Norejau pasiklausti kolegiu, ar sprendziant salyginius uzdavinius mokote rasyti uzdavinio klausima ir veiksma, ar tik sprendima veiksmais?

rasom rasom ax.gif viska. nepamenu antroj klasej gal antra pusmeti jau rasom klausimus.
Papildyta:
a, dar klausimas neakivaizdinis: kaip ismokyt valsa sokti i "kita"puse , jei paciai sunkiai gaunas tongue.gif ? (tik i viena puse moku) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rollick: 27 rugsėjo 2011 - 18:00
Mergaitės, rytoj kolegės 43-čias gimtadienis. Eisime sveikinti 4u.gif Turiu prašymėlį. Gal kuri turi tokius žodelius, kurie tiktų kaip kolegei, ir dar vienus žodelius, kad tiktų kaip mokytojai ( eisiu sveikinti ir kaip savo sūnaus mokytojos, nes įeinu į tėvų komitetą).
Žodelių ieškau, kad nebūtų girdėti "ant kiekvieno kampo", žiūrinėjau internete, bet dauguma gan banalūs ir atsibodę... schmoll.gif
Papildyta:
[quote=rollick,2011 09 27, 19:00]
buvo snd pamokj auditas blink.gif ale ok. nu jau nebedaug liko.. lekiu ruostis kol vaikai lauke.. mirksiukas.gif
Papildyta:
O pas mane šiandien nė nosies neįkišo. biggrin.gif Matyt, rytoj atsigriebs doh.gif O kaip tau sekėsi? Kokią pamoką stebėjo? Kokias pastabas sakė? Pasidalink, jei gali.Smalsu smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 27 rugsėjo 2011 - 18:07