Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

šiandien gavau laišką ir pasiūlymą dalyvauti konkurse su vaikais

www.e-competition.lt
čia yra ,,Gintaro kelio" adresas, gal kuri norėtumėt su ketvirtokais dalyvauti. Kiekvienais metais mes dalyvaudavom, o šiemet neturiu ketvirtokų. vaikams patinka, ir naudinga, gauna sertifikatus:)
sėkmės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 26 rugsėjo 2011 - 21:23
Sveikutės,
Gal galite pagelbėti, nes tikrai žinau, kad kažkas buvo pašte apie religijas, bet tikrai nerandu. Aišku, gal dienos nuovargis arba jau laikas miegoti. Lyg ir buvo skaidrės ar kažkas panašaus. Parašykite, jei žinote. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 09 26, 19:43)
aš nemoku įkelt čia paveikslėlių blush2.gif tai liekam be vaišių doh.gif  doh.gif  doh.gif
kitiems metams gal išmoksim mirksiukas.gif  ax.gif

Aš tau padėsiu. Su gimtadieniu, brangioji

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2011 09 26, 21:02)
Siųskite į bendrą paštą, nes visoms jų reikia  biggrin.gif

Jau išsiunčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 09 26, 22:27)

AČIŪ, AURUTE, mmmm......kaip skaniai atrodo 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 09 26, 16:56)
Kam reikia skaitymo Dienoraščio? Turiu ketvirtai klasei. Iki vakaro nuskenuosiu ir atsiųsiu. Darbe turiu ir trečiai klasei. O gal aš ne apie tuos skaitymo dienoraščius galvoju?

AČIŪ. Labai šaunus dalykas. Nors dabar tik su pirmokėliais dirbam, bet ateity tikrai manau pravers.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2011 09 26, 22:23)
Sveikutės,
Gal galite pagelbėti, nes tikrai žinau, kad kažkas buvo pašte apie religijas, bet tikrai nerandu. Aišku, gal dienos nuovargis arba jau laikas miegoti. Lyg ir buvo skaidrės ar kažkas panašaus. Parašykite, jei žinote. Ačiū.

nu bandau siust ka te padariau apie religijas. paste nebuvo.. man reikejo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 26, 21:55)
  Kažką lyg tai ir aš prisimenu su laikraščiais. doh.gif

Kiek atsimenu, tai pradžioje vaikai laiko tą laikraštį neišskleistą, eidami gali daryti įvairius pratimus, pasilenkimus į šonus. Galima dėti laikraštį ant galvos ir nešti, kad nenukristų. Galima pasidėti ant žemės ir stoti ant jo, atlikti įvairius pratimus "neiškrentant" iš ribų smile.gif Po to jį suplėšyti, daryti gniūžtes ir pasimėtyti jomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 26, 21:44)
Mergaitės, gal turit kokių pavyzdžių darbelių iš sagų? Turiu galvoje paveikslėlius iš prisiūtų sagučių  ax.gif ? Aš kažkada turėjau, bet dabar užsimušdama ieškau ir nieko nerandu, gal kada tvarkydama išmečiau  g.gif...
Ir dar gal kokių paprastų schemučių turit siuvinėjimo ant kartono  ax.gif ?

Ieškojau, bet nerandu savo makalynėj. Kirpom iš medžiagos eglutes, o paskui puošėme sagomis. Viską paskui paklijavom ant kartono.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 09 26, 22:27)
Aš tau padėsiu. Su gimtadieniu, brangioji

user posted image

user posted image

Aurute swoon.gif Būtinai nakčiai reikėjo šitaip suerzinti skrandį devil.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2011 09 26, 23:23)
Sveikutės,

Pabandžiau paieškoti, bet ir aš pašte neberadau. Tačiau buvau parsisiuntusi ir suradusi vėl į mūsų skrynelę padėjau. Ten pateiktys apie judaizmą ir islamą.
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 09 26, 23:34)
Pabandžiau paieškoti, bet ir aš pašte neberadau. Tačiau buvau parsisiuntusi ir suradusi vėl į mūsų skrynelę padėjau. Ten pateiktys apie judaizmą ir islamą.

tai paieskokit , pries valandele gal idejau. gal kas tiks blush2.gif
o po audito mokysimes kelti cia paveikslelius smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rollick: 26 rugsėjo 2011 - 22:51