šiandien gavau laišką ir pasiūlymą dalyvauti konkurse su vaikais
www.e-competition.lt
čia yra ,,Gintaro kelio" adresas, gal kuri norėtumėt su ketvirtokais dalyvauti. Kiekvienais metais mes dalyvaudavom, o šiemet neturiu ketvirtokų. vaikams patinka, ir naudinga, gauna sertifikatus:)
sėkmės
Sveikutės,
Gal galite pagelbėti, nes tikrai žinau, kad kažkas buvo pašte apie religijas, bet tikrai nerandu. Aišku, gal dienos nuovargis arba jau laikas miegoti. Lyg ir buvo skaidrės ar kažkas panašaus. Parašykite, jei žinote. Ačiū.
Gal galite pagelbėti, nes tikrai žinau, kad kažkas buvo pašte apie religijas, bet tikrai nerandu. Aišku, gal dienos nuovargis arba jau laikas miegoti. Lyg ir buvo skaidrės ar kažkas panašaus. Parašykite, jei žinote. Ačiū.
QUOTE(agė-melagė @ 2011 09 26, 19:43)
Aš tau padėsiu. Su gimtadieniu, brangioji
QUOTE(auglina @ 2011 09 26, 21:02)
Siųskite į bendrą paštą, nes visoms jų reikia
Jau išsiunčiau
QUOTE(Aurute @ 2011 09 26, 22:27)
AČIŪ, AURUTE, mmmm......kaip skaniai atrodo
QUOTE(Iruciukass @ 2011 09 26, 16:56)
Kam reikia skaitymo Dienoraščio? Turiu ketvirtai klasei. Iki vakaro nuskenuosiu ir atsiųsiu. Darbe turiu ir trečiai klasei. O gal aš ne apie tuos skaitymo dienoraščius galvoju?
AČIŪ. Labai šaunus dalykas. Nors dabar tik su pirmokėliais dirbam, bet ateity tikrai manau pravers.
QUOTE(ninkute @ 2011 09 26, 22:23)
Sveikutės,
nu bandau siust ka te padariau apie religijas. paste nebuvo.. man reikejo
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 26, 21:55)
Kažką lyg tai ir aš prisimenu su laikraščiais.
Kiek atsimenu, tai pradžioje vaikai laiko tą laikraštį neišskleistą, eidami gali daryti įvairius pratimus, pasilenkimus į šonus. Galima dėti laikraštį ant galvos ir nešti, kad nenukristų. Galima pasidėti ant žemės ir stoti ant jo, atlikti įvairius pratimus "neiškrentant" iš ribų Po to jį suplėšyti, daryti gniūžtes ir pasimėtyti jomis
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 26, 21:44)
Mergaitės, gal turit kokių pavyzdžių darbelių iš sagų? Turiu galvoje paveikslėlius iš prisiūtų sagučių ? Aš kažkada turėjau, bet dabar užsimušdama ieškau ir nieko nerandu, gal kada tvarkydama išmečiau ...
Ir dar gal kokių paprastų schemučių turit siuvinėjimo ant kartono ?
Ir dar gal kokių paprastų schemučių turit siuvinėjimo ant kartono ?
Ieškojau, bet nerandu savo makalynėj. Kirpom iš medžiagos eglutes, o paskui puošėme sagomis. Viską paskui paklijavom ant kartono.
QUOTE(Aurute @ 2011 09 26, 22:27)
Aurute Būtinai nakčiai reikėjo šitaip suerzinti skrandį
QUOTE(ninkute @ 2011 09 26, 23:23)
Sveikutės,
Pabandžiau paieškoti, bet ir aš pašte neberadau. Tačiau buvau parsisiuntusi ir suradusi vėl į mūsų skrynelę padėjau. Ten pateiktys apie judaizmą ir islamą.
QUOTE(Snaudale @ 2011 09 26, 23:34)
Pabandžiau paieškoti, bet ir aš pašte neberadau. Tačiau buvau parsisiuntusi ir suradusi vėl į mūsų skrynelę padėjau. Ten pateiktys apie judaizmą ir islamą.
tai paieskokit , pries valandele gal idejau. gal kas tiks
o po audito mokysimes kelti cia paveikslelius