Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

Mergaitės, gal turit kokių pavyzdžių darbelių iš sagų? Turiu galvoje paveikslėlius iš prisiūtų sagučių ax.gif ? Aš kažkada turėjau, bet dabar užsimušdama ieškau ir nieko nerandu, gal kada tvarkydama išmečiau g.gif...
Ir dar gal kokių paprastų schemučių turit siuvinėjimo ant kartono ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 26 rugsėjo 2011 - 19:51
Labas vakaras visoms. Age-melage, su gimtadieniu, graži buvo rudens diena, tai ir metai tebūnie tokie pat geri, miela kraštiete user posted image
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 26, 20:44)
Mergaitės, gal turit kokių pavyzdžių darbelių iš sagų? Turiu galvoje paveikslėlius iš prisiūtų sagučių  ax.gif ? Aš kažkada turėjau, bet dabar užsimušdama ieškau ir nieko nerandu, gal kada tvarkydama išmečiau  g.gif...

Iš sagų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2011 09 26, 20:50)

Ačiū, įdomūs darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mergaitės. Turiu įvairių nuskenuotų darbelių knygų. Jeigu kuriai reikia galiu atsiųsti į paštą 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Iš sagų ant skalbinių spaustukų user posted image Aš ir visai nesugalvoju, ką rytojui darbelių pamokai g.gif gal kas kokią įdėją smile.gif user posted image. Dar galima patiems iš modelino pasidaryt sagas ir dekupuot servėtėlėm, paskui nulakuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 26 rugsėjo 2011 - 19:59
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 09 26, 20:53)
Labas vakaras, mergaitės. Turiu įvairių nuskenuotų darbelių knygų. Jeigu kuriai reikia galiu atsiųsti į paštą  4u.gif  smile.gif

Siųskite į bendrą paštą, nes visoms jų reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2011 09 26, 20:49)

aciuks.gif
Atsakyti
[quote=pavilonyte,2011 09 26, 19:54]
Aš ir visai nesugalvoju, ką rytojui darbelių pamokai g.gif gal kas kokią įdėją smile.gif

Darykit iš klevo lapų rožes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 09 26, 18:55)
Kiek supratau iš jūsų yra kažkas dalyvavę konkurse "Virtuali kelionė klasėje". GAlite apsidalinti įspūdžiais?

Esu dalyvavusi konkurse "Virtuali kelionė klasėje". Mano darbas buvo pripažintas tinkamu publikuoti. Tačiau antrą kartą tai neapsiimčiau ten dalyvauti. Nebent su kolege kartu. smile.gif Pačiai vienai žiauriai daug darbo g.gif Mes kvietėmės konsultantę, kad ji mums išaiškintų virtualios kelionės klasėje taisykles. Tai iš tiesų buvo labai naudinga. Nežinau, ar kas nors šiais metais rengia tokius konsultantus? schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 26, 19:58)
Jau pašte  smile.gif

Šarkka, ačiū didelis už siuntinuką. 4u.gif
Trumpam užbėgau čia atsipūsti. Gera su jumis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rollick @ 2011 09 26, 20:10)
a, kumo kulturai su pirmokais kaskada su laikrasciu darem,bet l. senai. ten gali visko prigalvot. pamenu truputi, kad pradeda nuo didelio lapo paskui suka kaip virve, glamzo, kamuoliukai gaunas, tada meto, pleso ,g.b. tipo lapai krenta .. vyko pries amzinybe. nepamenu dorai. paskui imitacinius , eina per miska, sokineja per kupstus tipo, pralenda , renka grybus.. ir su balionais galim. ale pust reik. nors jie patys pucia, tarp koju sokineja .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ačiū, pralinksminai. Kažką lyg tai ir aš prisimenu su laikraščiais. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 26 rugsėjo 2011 - 20:57
[quote=vai2,2011 09 26, 21:30]
[quote=pavilonyte,2011 09 26, 19:54]
Aš ir visai nesugalvoju, ką rytojui darbelių pamokai g.gif gal kas kokią įdėją smile.gif

Darykit iš klevo lapų rožes smile.gif
[/quote]
Ačiū, reiks pabandyti, su šiais vaikais dar nedarėm, bus ir rudenėlio šventei dekoras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 26, 21:55)
Esu dalyvavusi konkurse "Virtuali kelionė klasėje". Mano darbas buvo pripažintas tinkamu publikuoti. Tačiau antrą kartą tai neapsiimčiau ten dalyvauti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif AŠ VISKĄ DARIAU VIENA PATI, NET NEPAGALVOJAU APIE KONSULTANTUS, TAI BUVO GALVOS SKAUSMO, KOL IŠSIUNČIAU DARBUS. JIE IRGI PUBLIKUOTI, BET DAUGIAU TO NESIIMSIU.. schmoll.gif
Atsakyti