Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(Iruciukass @ 2011 09 26, 15:52)
Sveikutės, norėčiau kreiptis į Lututę. Atrodo tu atsiuntei elgesio korekcijos balais lenteles. Įdomu būtų plačiau sužinoti, kaip vyksta toks vertinimas. Ar kasdien skiriami ir atimami taškai? Juk tada labai reikia sekti kiekvieno vaiko veiklą, kažkur žymėtis. O gal viskas daug paprasčiau? Pasidalink, mintis labai puiki.

Kaip ir rašiau , kad teiginius galima pasikoreaguoti pagal savo klasę, tai kadangi mano klasėje tik 8 pirmokai, tai vertinu juos kiekvieną dieną. Man tai nesunku, greita ir efektyvu. O jei didesnė klasė- tai galima susitarimo būdu, pvz.: pagalba mokytojui, draugui- taškai skiriami savaitės pabaigoje ir pan. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2011 09 26, 18:17)
Laikykis, palaikom tave visom keturiom  mirksiukas.gif
Ar planą pamokos tikrino? Gal pametėtum paštan  mirksiukas.gif . Mūsų šis skanumas laukia žiemą  doh.gif

pamokos planą pas mus rašė tik dirbančios pirmus -trečius metus. Mums davė tik paruoštą formą, kurioje turėjome parašyti:
klasė:
dalykas:
mokinių skaičius klasėje:
Ką norėtumėte pasakyti išorės vertintojui apie šią klasę:
Ypatingi mokiniai( gabūs, spec. poreikių, sutrikusio elgesio ir kt.):
Pamokos tema:
Pamokos uždavinys:
Mokytojo vardas, pavardė:

Tokį užpildytą lapelį turėjome paduoti prieš pamoką vertintojui.

O planelį sau pasirašiau trumpą ant "špargalkės", taigi kompiuterinio varianto neturiu.
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2011 09 26, 18:19)
Klasės val. integruok su piešinių konkursu „Pagalbos telefonas 112“. yra ir dainelė 112.

Puiki mintis 4u.gif Ačiū už palaikymą! thumbup.gif
Nesupykite, mergaitės, šiandien tiek. Bėgu ruoštis rytdienai. Visoms smagaus ir naudingo laiko forume drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 26 rugsėjo 2011 - 17:31
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 26, 18:30)
Kaip ir rašiau , kad teiginius galima pasikoreaguoti pagal savo klasę, tai kadangi mano klasėje tik 8 pirmokai, tai vertinu juos kiekvieną dieną. Man tai nesunku, greita ir efektyvu. O jei didesnė klasė- tai galima susitarimo būdu, pvz.: pagalba mokytojui, draugui- taškai skiriami savaitės pabaigoje ir pan.  smile.gif
Papildyta:

Ačiū už atsakymą. Visokeriopos sėkmės su auditoriais.
Atsakyti
O je, mergaištukės... NU ir tempai čia... Jei tik neprisėdi dienelę kitą - verysad.gif -- atitrūksti nuo veiksmo... O puslapiai tiesiog valandom , minutėm gaminasi thumbup.gif
Visų pirma
AGE MELAGE, su gimtadieniu [I][/I] bis.gif .Palinkėsiu aktualiausio šiuos metu dalyko - sveikatos[B] drinks_cheers.gif

Ačiū už įdomias mintis apie papildomą skaitymą. Reiks ir man suorganizuoti vienos knygos skaitymą ir filmo peržiūrą thumbup.gif

Merginos, gal kaip nors įdomiai piešėte, štampavote rudeninį mišką? Gal kokių idėjų turite? Gali būti ir įdomūs rudeniniai lapai rolleyes.gif . Vadovėliu beveik nesinaudoju - internete tiek daug įdomių darbelių ( dabar jau beveik tik šiuo forumu naudojuosi drinks_cheers.gif), kad tie vadovėliai man beveik pasenę blush2.gif

Gal kas dirbate su ketvirtokais ir naudojate Smart lentą? Galėčiau atsiųsti darbų, nes vistiek ruošiuosi...

Kiek supratau iš jūsų yra kažkas dalyvavę konkurse "Virtuali kelionė klasėje". GAlite apsidalinti įspūdžiais?
Atsakyti
Age melage jungiuosi ir aš prie sveikinimų. Su gimtadieniu
user posted image

QUOTE(rutagra @ 2011 09 26, 18:55)
Kiek supratau iš jūsų yra kažkas dalyvavę konkurse "Virtuali kelionė klasėje". GAlite apsidalinti įspūdžiais?

Aš dalyvavau su kolege. Mūsų darbas praėjusiais metais pateko tarp tų, kurie tinkami publikuoti. Kai esi kažką dariusi, tai visai nesunku užpildyti tą šabloną.

Dėl darbelių pamokos: aš jokiomis knygomis nesinaudoju, viską darau pagal situaciją arba mano nuotaiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 26 rugsėjo 2011 - 18:10
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 26, 19:10)
Age melage jungiuosi ir aš  prie sveikinimų. Su gimtadieniu
user posted image

Jungiuosi ir as!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 09 26, 18:00)
Vakare bus pašte. Eisiu skenuot.

Jau pašte. Trečiai klasei dienoraštis atrodo kiek kitaip. Jei domina, iki savaitės pabaigos nuskenuosiu. Tik priminkit vis, kad neužmirščiau.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 09 26, 19:15)
Jau pašte. Trečiai klasei dienoraštis atrodo kiek kitaip. Jei domina, iki savaitės pabaigos nuskenuosiu. Tik priminkit vis, kad neužmirščiau.

Reikia ir 3 klasei 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rollick @ 2011 09 26, 17:58)

o mes viena diena pratempem.. buvo pas 4 pradinukes (musu 8) .. tai jauciu ryt bus..  nu einu ruostis rytojui  doh.gif

Laikykitės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 22, 19:16)

Mergaitės, kuri galėtų man pagelbėti dėl Veličkos ritminių pratimų?

Jau pašte smile.gif
Atsakyti
ACIU UZ PALAIKYMA.. pamokose detalaus neziurejo.. as su ranka rasaus. atsiunte tik remus valdzia. po visko imesiu pastan.. ir skaidres religijai. nu begu ruostis. verysad.gif doh.gif schmoll.gif
a, kumo kulturai su pirmokais kaskada su laikrasciu darem,bet l. senai. ten gali visko prigalvot. pamenu truputi, kad pradeda nuo didelio lapo paskui suka kaip virve, glamzo, kamuoliukai gaunas, tada meto, pleso ,g.b. tipo lapai krenta .. vyko pries amzinybe. nepamenu dorai. paskui imitacinius , eina per miska, sokineja per kupstus tipo, pralenda , renka grybus.. ir su balionais galim. ale pust reik. nors jie patys pucia, tarp koju sokineja .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rollick: 26 rugsėjo 2011 - 19:13
QUOTE(Iruciukass @ 2011 09 26, 19:15)

Vis tik čia ne tas dienoraštis, apie kurį buvo kalbėta smile.gif Kalba ėjo apie Pupos skaitytojų klubo pratybėles mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=lutute1,2011 09 26, 17:10]
[rollick )o mes viena diena pratempem.. buvo pas 4 pradinukes (musu 8) .. tai jauciu ryt bus.. siaip musiskes kalba, kad atsieit jau nelabai gali but tie auditai.. ir visa savaite mokytojus tokioj itampoj laikyt.. [/quote]
smile.gif Rollick, pas mus irgi auditas doh.gif Šiandien buvo atėjusi vertintoja į matematikos pamoką. Tai pagyrė, kad puikiai suformuluotas pamokos uždavinys. Ir šiaip pamoka pavyko liuks, nors labai jaudinausi. Po to dar stebėjo neformalųjį ugdymą. Vedžiau dramos būrelį su pirmokais ir trečiokais. Tai irgi viskas kaip iš pypkės ėjosi. Nežinau, kaip bus rytoj. Skubu pasiruošti kitoms pamokėlėms. Rytoj labiausiai nerimauju dėl kūno kult. pamokos ir klasės valandėlės.Gal ką įdomaus su pirmokais darote per kūno kultūros pamoką? rolleyes.gif Pasidalinkite, mielosios kolegės. 4u.gif
[/quote]
Sėkmės lutute, mes su tavimi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, visoms, kurias kankina išorės auditas didelės stiprybės, puikiai žinau , pas mus jau praėjo prieš porą metų, nesijaudinkit, patikėkit jie atvažiavo ir išvažiuos, o jums reiks gyvent ir gyvent dėl savo šeimų, dėl savo vaikų, taip, kad taupykit savo sveikatas, suprantu , įtampa didžiulė, bet tikrai neverta labai jaudintis. Tausokit save rolleyes.gif

Age Melage SU GIMTADIENIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=lutute1,2011 09 26, 14:43]
[/quote]

[quote=smilga1972,2011 09 26, 15:23]
[/quote]

[quote=Snaudale,2011 09 26, 15:30]
[/quote]

[quote=Vilsonyte,2011 09 26, 16:53]
[/quote]

[quote=studija,2011 09 26, 17:07]
[/quote]

[quote=auglina,2011 09 26, 17:08]
[/quote]

[quote=r.vytaute,2011 09 26, 17:21]
[/quote]

[quote=rollick,2011 09 26, 17:58]
pasirodo nemoku cia paveiksleliu ikel doh.gif t gun_bandana.gif
[/quote]

[quote=kara117,2011 09 26, 18:17]
[/quote]

[quote=rutagra,2011 09 26, 18:55]
[/quote]

[quote=22peliukas22,2011 09 26, 19:10]
[/quote]

[quote=simba3,2011 09 26, 19:12]
[/quote]

OHO kiek sveikinimų!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AČIŪ VISOMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LABAI SMAGU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rollick, ir aš nemoku įkelt čia paveikslėlių blush2.gif tai liekam be vaišių doh.gif doh.gif doh.gif
kitiems metams gal išmoksim mirksiukas.gif ax.gif
GERO VAKARO 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti