age melage
Seni žmonės tiki viskuo, vidutinio amžiaus žmonės tikisi visko, o jauni žmonės žino viską (Oskaras Vaildas). Linkiu tikėjimo, vilties ir žinojimo
QUOTE(b.s @ 2011 09 26, 11:18)
Labukas, turiu laisvą minutėlę, prisijungiu prie sveikinimų
QUOTE(leliuko_mama @ 2011 09 26, 10:00)
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 26, 10:17)
QUOTE(b.s @ 2011 09 26, 10:18)
QUOTE(viga @ 2011 09 26, 12:58)
AČIŪ, MIELOSIOS!
Miela, Age melage, su gražiausia Tavo švente. Lai ji Tau dovanoja naujus draugus! Su gimtadieniu!
Papildyta:
Bandyk dar kartelį. Turi atsidaryti.
Papildyta:
QUOTE(jugeta @ 2011 09 25, 21:55)
Man neatidaro... Rašo, kad šis tinklapis negalimas
Bandyk dar kartelį. Turi atsidaryti.
Prisidedu ir aš prie jau išsakytų sveikinimų agei-melagei Linksmo gimtadienio!!!!!
QUOTE(agė-melagė @ 2011 09 25, 22:37)
sveikutės visos
seniai berašiau. Jūs tiek daug prikalbat, kad vos spėju perskaityt
Bet db iškilo klausimas. O gal kuri jau turit ir galit nuskenuot šitas užduočių knygeles?
seniai berašiau. Jūs tiek daug prikalbat, kad vos spėju perskaityt
Bet db iškilo klausimas. O gal kuri jau turit ir galit nuskenuot šitas užduočių knygeles?
Neteko ir man tokių PUPOS skaitinių matyti ir vartyti. Būtų labai įdomu.
Papildyta:
QUOTE(Snaudale @ 2011 09 26, 16:27)
Neteko ir man tokių PUPOS skaitinių matyti ir vartyti. Būtų labai įdomu.
Su tortadieniu
Kantrybės, stiprybės, stiprios sveikatėlės.
Sveikutės, norėčiau kreiptis į Lututę. Atrodo tu atsiuntei elgesio korekcijos balais lenteles. Įdomu būtų plačiau sužinoti, kaip vyksta toks vertinimas. Ar kasdien skiriami ir atimami taškai? Juk tada labai reikia sekti kiekvieno vaiko veiklą, kažkur žymėtis. O gal viskas daug paprasčiau? Pasidalink, mintis labai puiki.
Su gimtadieniu
Nesinaudoju jokia knyga, jos net neturiu Planą pasidarau tokį, kad būtų aktualus vaikams, įdomus ir kūrybiškas.
Jau nupiešėm. Liko tik išsiųsti
QUOTE(b.s @ 2011 09 25, 22:21)
Norėjau paklausti - ar dailės ir technologijų pamokas vedate pagal vadovėlį?
Nesinaudoju jokia knyga, jos net neturiu Planą pasidarau tokį, kad būtų aktualus vaikams, įdomus ir kūrybiškas.
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 25, 23:13)
O čia dar pasiūlymas - piešinių konkursas. Smagu, kad visi dalyviai gaus atminimo dovanėles, nors ir menkas
Jau nupiešėm. Liko tik išsiųsti
QUOTE(b.s @ 2011 09 25, 21:21)
Labas vakaras. Savaitgalio kaip ir nebėra, bet nenusiminkim - bus sekantis . Stengiausi atsiriboti nuo kompiuterio, o kai šnd vakare prisėdau, tai taip neužkrauna puslapių, nors rėk . Norėjau paklausti - ar dailės ir technologijų pamokas vedate pagal vadovėlį?
nea
Papildyta:
QUOTE(rollick @ 2011 09 25, 23:48)
aciu l.l. papasakosiu...
pas mus auditas buvo pernai pavasari. Bjauru, bet tikrai nera pasaulio pabaiga. Aisku, lengva kalbeti , kai jau "po viskam"
Laikykis
Age- melage su GIMTADIENIU