Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

age melage
Seni žmonės tiki viskuo, vidutinio amžiaus žmonės tikisi visko, o jauni žmonės žino viską biggrin.gif (Oskaras Vaildas). Linkiu tikėjimo, vilties ir žinojimo birthday.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
age melage su gimtadieniu user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 26 rugsėjo 2011 - 09:20
QUOTE(b.s @ 2011 09 26, 11:18)
age melage su gimtadieniu user posted image user posted image

Labukas, turiu laisvą minutėlę, prisijungiu prie sveikinimų happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2011 09 26, 10:00)

QUOTE(Šarkka @ 2011 09 26, 10:17)

QUOTE(b.s @ 2011 09 26, 10:18)

QUOTE(viga @ 2011 09 26, 12:58)

AČIŪ, MIELOSIOS! friends.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
vacation1.gif Miela, Age melage, su gražiausia Tavo švente. Lai ji Tau dovanoja naujus draugus! gathering.gif gathering.gif gathering.gif gathering.gif Su gimtadieniu!
Papildyta:
QUOTE(jugeta @ 2011 09 25, 21:55)
Man neatidaro... Rašo, kad šis tinklapis negalimas  verysad.gif

Bandyk dar kartelį. Turi atsidaryti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 26 rugsėjo 2011 - 13:42
Prisidedu ir aš prie jau išsakytų sveikinimų agei-melagei Linksmo gimtadienio!!!!! user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 26 rugsėjo 2011 - 14:23
QUOTE(agė-melagė @ 2011 09 25, 22:37)
sveikutės visos
seniai berašiau. Jūs tiek daug prikalbat, kad vos spėju perskaityt lotuliukas.gif
Bet db iškilo klausimas. O gal kuri jau turit ir galit nuskenuot šitas užduočių knygeles?

Neteko ir man tokių PUPOS skaitinių matyti ir vartyti. Būtų labai įdomu.
Papildyta:
QUOTE(Snaudale @ 2011 09 26, 16:27)
Neteko ir man tokių PUPOS skaitinių matyti ir vartyti. Būtų labai įdomu.

Su tortadieniu birthday.gif
Kantrybės, stiprybės, stiprios sveikatėlės.
Atsakyti
Sveikutės, norėčiau kreiptis į Lututę. Atrodo tu atsiuntei elgesio korekcijos balais lenteles. Įdomu būtų plačiau sužinoti, kaip vyksta toks vertinimas. Ar kasdien skiriami ir atimami taškai? Juk tada labai reikia sekti kiekvieno vaiko veiklą, kažkur žymėtis. O gal viskas daug paprasčiau? Pasidalink, mintis labai puiki.
Atsakyti
Su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(b.s @ 2011 09 25, 22:21)
Norėjau paklausti - ar dailės ir technologijų pamokas vedate pagal vadovėlį?

Nesinaudoju jokia knyga, jos net neturiu rolleyes.gif Planą pasidarau tokį, kad būtų aktualus vaikams, įdomus ir kūrybiškas.

QUOTE(Šarkka @ 2011 09 25, 23:13)
O čia dar pasiūlymas -  piešinių konkursas. Smagu, kad visi dalyviai gaus atminimo dovanėles, nors ir menkas  smile.gif

Jau nupiešėm. Liko tik išsiųsti mirksiukas.gif

Atsakyti
Kam reikia skaitymo Dienoraščio? Turiu ketvirtai klasei. Iki vakaro nuskenuosiu ir atsiųsiu. Darbe turiu ir trečiai klasei. O gal aš ne apie tuos skaitymo dienoraščius galvoju?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 09 25, 21:21)
Labas vakaras. Savaitgalio kaip ir nebėra, bet nenusiminkim - bus sekantis  biggrin.gif . Stengiausi atsiriboti nuo kompiuterio, o kai šnd vakare prisėdau, tai taip neužkrauna puslapių, nors rėk  doh.gif . Norėjau paklausti - ar dailės ir technologijų pamokas vedate pagal vadovėlį?

nea schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(rollick @ 2011 09 25, 23:48)
aciu l.l.  4u.gif  papasakosiu...  unsure.gif

pas mus auditas buvo pernai pavasari. Bjauru, bet tikrai nera pasaulio pabaiga. Aisku, lengva kalbeti , kai jau "po viskam" lotuliukas.gif
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Age- melage su GIMTADIENIU 4u.gif drinks_cheers.gif birthday.gif
Atsakyti