Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

Riešuto mokytojo knyga 4 kl. tikrai yra knygynuose, nes jau anksčiau pirkome.
Atsakyti
Sveikos!

Dar šiek tiek idėjų skaitymui

Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 09 25, 11:11)
skaitem taip pat ir "padaužų kaimo vaikus" ir po to ziūrejom filmą, knyga vaikams labiau patiko, nei filmas.

gal turi šitą filmą?
ar filmas taip pat vadinasi?
gal torentuose yra?
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2011 09 25, 14:48)
Sveikos!
Dar šiek tiek idėjų  skaitymui

Nerandu tų idėjų g.gif gal nuoroda ne ta? blush2.gif
Atsakyti
Nuoroda ta. Idėja - yra atskirai išleistos Pupos skaitytojų klubo knygelės - pratybos. Kai vaikai perskaito nurodytą knygą, atlieka užduotėles, susijusias su skaityta knyga.
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 25, 16:20)
Nuoroda ta. Idėja - yra atskirai išleistos Pupos skaitytojų klubo knygelės - pratybos. Kai vaikai perskaito nurodytą knygą, atlieka užduotėles, susijusias su skaityta knyga.

Dabar aišku, ačiū 4u.gif O jeigu dirbame su „Šaltiniu“ neina pritaikyti skaitomų knygų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 09 25, 13:53)
Gaminu skaidres 4 kl ar daug pasaulyje religiju ..  doh.gif ikelsiu paskui pastan.. jei tiks gal da panaudosit .. mirksiukas.gif
Labutis  4u.gif Portale vaikams mokinukai.lt yra mokomasis filmukas apie religijas. Gal patiktų  mirksiukas.gif  smile.gif

Taip, labai geras tas filmukas, vaikams labai patiko, aiškiai viskas pasakojama. Iš vis tas portalas geras, gaila tik, kad mokamas. Tik keletą filmukų galima matyt nemokamai. Bet pernai mokykla buvo nusipirkusi licenziją pusei metų, tai labai džiaugėmės. rolleyes.gif

Atsakyti
Sveikutes, jau turbut apsitvarket popierizmus smile.gif , o mes dar tik penktadieni gavome knygeles pasiekimu, nes spaustuve buvo uzmigus smile.gif)) Tik dabar galvos skausmas ka i jas rasyt, nes palikome vietos komentarams doh.gif Ar kas rasote komentarus?
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2011 09 25, 18:36)
Sveikutes, jau turbut apsitvarket popierizmus smile.gif , o mes dar tik penktadieni gavome knygeles pasiekimu, nes spaustuve buvo uzmigus smile.gif)) Tik dabar galvos skausmas ka i jas rasyt, nes palikome vietos komentarams doh.gif Ar kas rasote komentarus?

Aš rašau. Man pasiteisina, nes mokiniams paaiškinu ką mano komentaras reiškia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 09 25, 16:49)
Dabar aišku, ačiū  4u.gif O jeigu dirbame su „Šaltiniu“ neina pritaikyti skaitomų knygų?  blush2.gif

Na, kiek aš žinau, tai kol kas pagal 3 knygeles galima atlikt užduotėles(gal jau išleista ir dar?) smile.gif Manau, kad visiškai nėra skirtumo, su kokiais vadovėliais dirbama, tiesiog reikia, kad visi vaikai perskaitytų tą knygelę, kad galėtų atlikti tas užduotėles mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 25, 18:11)
Aš rašau. Man pasiteisina, nes mokiniams paaiškinu ką mano komentaras reiškia mirksiukas.gif

Zuzanele, kokius komentarus rašai, gali duot pvz.? smile.gif
Atsakyti
Dar kartelį noriu padėkoti Šarrkai, elbitelei ir jugetai už ištiestą pagalbos ranką atsakinėjant į klausimyno klausimus.
user posted image
Jei tik kuo galėsiu būti naudinga jums sakykit.
Ačiū, ačiū, ačiū.......
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 25, 18:16)
Dar kartelį noriu padėkoti Šarrkai, elbitelei ir jugetai už ištiestą pagalbos ranką atsakinėjant į klausimyno klausimus.
Jei tik kuo galėsiu būti naudinga jums sakykit.
Ačiū, ačiū, ačiū.......

Prašau ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti