Riešuto mokytojo knyga 4 kl. tikrai yra knygynuose, nes jau anksčiau pirkome.
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 09 25, 11:11)
skaitem taip pat ir "padaužų kaimo vaikus" ir po to ziūrejom filmą, knyga vaikams labiau patiko, nei filmas.
gal turi šitą filmą?
ar filmas taip pat vadinasi?
gal torentuose yra?
QUOTE(auglina @ 2011 09 25, 14:48)
Nerandu tų idėjų gal nuoroda ne ta?
Nuoroda ta. Idėja - yra atskirai išleistos Pupos skaitytojų klubo knygelės - pratybos. Kai vaikai perskaito nurodytą knygą, atlieka užduotėles, susijusias su skaityta knyga.
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 25, 16:20)
Nuoroda ta. Idėja - yra atskirai išleistos Pupos skaitytojų klubo knygelės - pratybos. Kai vaikai perskaito nurodytą knygą, atlieka užduotėles, susijusias su skaityta knyga.
Dabar aišku, ačiū O jeigu dirbame su Šaltiniu neina pritaikyti skaitomų knygų?
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 09 25, 13:53)
Gaminu skaidres 4 kl ar daug pasaulyje religiju .. ikelsiu paskui pastan.. jei tiks gal da panaudosit ..
Labutis Portale vaikams mokinukai.lt yra mokomasis filmukas apie religijas. Gal patiktų
Labutis Portale vaikams mokinukai.lt yra mokomasis filmukas apie religijas. Gal patiktų
Taip, labai geras tas filmukas, vaikams labai patiko, aiškiai viskas pasakojama. Iš vis tas portalas geras, gaila tik, kad mokamas. Tik keletą filmukų galima matyt nemokamai. Bet pernai mokykla buvo nusipirkusi licenziją pusei metų, tai labai džiaugėmės.
Sveikutes, jau turbut apsitvarket popierizmus , o mes dar tik penktadieni gavome knygeles pasiekimu, nes spaustuve buvo uzmigus )) Tik dabar galvos skausmas ka i jas rasyt, nes palikome vietos komentarams Ar kas rasote komentarus?
QUOTE(INEXS @ 2011 09 25, 18:36)
Sveikutes, jau turbut apsitvarket popierizmus , o mes dar tik penktadieni gavome knygeles pasiekimu, nes spaustuve buvo uzmigus )) Tik dabar galvos skausmas ka i jas rasyt, nes palikome vietos komentarams Ar kas rasote komentarus?
Aš rašau. Man pasiteisina, nes mokiniams paaiškinu ką mano komentaras reiškia
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 09 25, 16:49)
Dabar aišku, ačiū O jeigu dirbame su Šaltiniu neina pritaikyti skaitomų knygų?
Na, kiek aš žinau, tai kol kas pagal 3 knygeles galima atlikt užduotėles(gal jau išleista ir dar?) Manau, kad visiškai nėra skirtumo, su kokiais vadovėliais dirbama, tiesiog reikia, kad visi vaikai perskaitytų tą knygelę, kad galėtų atlikti tas užduotėles
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 25, 18:11)
Aš rašau. Man pasiteisina, nes mokiniams paaiškinu ką mano komentaras reiškia
Zuzanele, kokius komentarus rašai, gali duot pvz.?
Dar kartelį noriu padėkoti Šarrkai, elbitelei ir jugetai už ištiestą pagalbos ranką atsakinėjant į klausimyno klausimus.
Jei tik kuo galėsiu būti naudinga jums sakykit.
Ačiū, ačiū, ačiū.......
Ačiū, ačiū, ačiū.......
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 25, 18:16)
Dar kartelį noriu padėkoti Šarrkai, elbitelei ir jugetai už ištiestą pagalbos ranką atsakinėjant į klausimyno klausimus.
Ačiū, ačiū, ačiū.......
Ačiū, ačiū, ačiū.......
Prašau