Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 15 tema

QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 09 24, 21:17)
Gal galetumete paaiskinti man dar nepatyrusiai, as tik nuo sio rugsejo į rankas paemiau PUPOS vadovelį, kartu mokydama vaikus gilinuosi ir aiskinuosi kaip cia kas. Nei kursuose nei seminaruose neteko pabuvoti, tai tokia savamoksle jauciuosi. Matau Jūs cia visos kalbate apie testus, skaiciuojate pupeles, o tai iš kur tie testukai g.gif , iš atskirai isleistos knygutes? vaje doh.gif neturiu as jos. Prasytis Jūsu pagalbos negaliu , dar nenusipelniau, bet gal kas galetų papasakoti kaip rasote tokius testukus, kaip vyksta tu pupeliu dalybos. Būsiu labai dekinga jei kas atsilieps, skolinga neliksiu.

Labukas, o su kuria klase dirbi? Pirmai klasei nuskenuotus testus siunčiau į paštą. Kaip dirbti yra paaiškinta mokytojo knygoje, aš dar susigalvoju įvairių užduočių, ypač su garsine analize vaikai dėlioja skiemenis ar žodeliu ir už gerai sudėliotus ar kitas gerai atliktas užduotis duodu po pupelę. Aš taip pat šiemet pirmą kartą pradėjau dirbti su Pupa, man labai patinka, kolkas negrįščiau atgal prie Šaltinio
Papildyta:
[quote=sypsenele04,2011 09 24, 15:05]
[quote=viga,2011 09 23, 22:46]
Diskelis būtų puiku ax.gif
Papildyta:

Man reikia 1 kl

Labutis smile.gif Diskelį išsiunčiau į paštą 4u.gif
[/quote]
Labai ačiū 4u.gif , bet jau klausysiu rytoj
Atsakyti
[quote=viga,2011 09 24, 21:22]
Labukas, o su kuria klase dirbi? Pirmai klasei nuskenuotus testus siunčiau į paštą. Kaip dirbti yra paaiškinta mokytojo knygoje, aš dar susigalvoju įvairių užduočių, ypač su garsine analize vaikai dėlioja skiemenis ar žodeliu ir už gerai sudėliotus ar kitas gerai atliktas užduotis duodu po pupelę. Aš taip pat šiemet pirmą kartą pradėjau dirbti su Pupa, man labai patinka, kolkas negrįščiau atgal prie Šaltinio
Papildyta:

As dirbu su pirma klase, darbu su siuo vadoveliu esu labai patenkinta, įdomu ir vaikams ir paciai, saltinį jau mokejau atmintinai, buna taip kai isleidi 4/5 laidas lotuliukas.gif
Į paštą ilįsti dar neturiu leidimo, esu pradinuke su patirtimi, bet cia naujokė. Tad testukų paziūreti negaliu, nebent kas tiesiogiai bent pirmą imestų, galeciau pasiruosti pirmadieniui ir antradienį jau rasyti.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 23, 19:26)
O kaip bus dekoruojami? Kur eksponuojami?  bigsmile.gif 

Mes esam darę skėčius- snaiges ir sukabinę palubėj, nuo jų nuleidom ir pakabinom žaisliukus. Naudojom lietsargius be audinio, tik geležis.

Eksponuosim koridoriuose (kabinti palubėje galvojam). Dekoruosim pagal idėją kiekviena klasė, kas lapais, kas kaštonais, gilėm ar dar kažkuo). Nesu sumąsčiusi, kaip savo klasei siūlyti, prie skėčio medžiagos turbūt be problemų prilips viskas karštais klijais
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 24, 21:30)
Galima padaryt 3 skirtingo aukščio kalnus, vaikai patys renkasi, pagal tai, kaip skaito ir kiek skaito, į kurio kalno viršukalnę sieks įkopti. Lygiai taip pat už perskaitytus 50 ar 100 pslp. dedamas antspaudukas ar klijuojamas lipdukas ant to kalno, kurį pasirinko vaikas. Ir taip iki viršūnės smile.gif
Šis būdas man patinka  dėl to, kad skatina vaikus pasiekti pasirinkto kalno viršukalnę, nepriklausomai nuo to, kokie jų skaitymo įgūdžiai.

Aciu , tikrai idomu.. o cia kiekvienas vaikas turi po tris kalnus ar kaip? ar su vaiko vardu antspaudukas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausradra @ 2011 09 23, 21:03)
Labas vakaras šauniosios kolegės. Esu naujokė, nedrąsu. 4u.gif  Su savaitgaliu. Turiu jums vieną klausimą. Mokykla siūlo pinigėlių pradinukėms - mokymo priemonėms. Gal ką naudingo esate pirkusios ir galėtumėte pasiūlyti. Būčiau labai dėkinga thumbup.gif

Daug gerų priemonių yra gudragalvio tinklapyje
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 24, 20:28)
Ne paslaptis tikrai smile.gif Važiavome į minėtą kukurūzų labirintą prie Trakų Dvarkiemio  smile.gif Laikas praėjo puikiai, po labirinto dar ten pat ir pikniką darėme, žaidėme, viskas praėjo puikiai smile.gif
Svarbiausia, kad tokiose iškylose man niekada nereikia vaikų užimti, visame kame dalyvauja patys tėvai ir savo vaikus žiūri PATYS smile.gif Ir dar visuomet žiūri, ar man, mokytojai, nieko netrūksta  ax.gif

Na, ir myli TAVE wub.gif . Turbūt NE VELTUI mirksiukas.gif
o dėl to kukurūzų labirinto, tai be reikalo mano tėveliai apsigalvojo doh.gif Taip ir maniau, kad ten šaunu! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 09 24, 20:42)
Pirmadienį reikes pasidairyti (maziukas sukarsciavo tai savaitgalį niekur nenubegsiu), atsakymus jau susiradau
http://www.sokvadove...u_atsakymai.doc
aciū 4u.gif

Mano mažėliui taip pat ne kas- temperatūra virš 39. Ruduo ima savo duoklę... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 24 rugsėjo 2011 - 22:17
QUOTE(rollick @ 2011 09 24, 22:44)
Aciu , tikrai idomu.. o cia kiekvienas vaikas turi po tris kalnus ar kaip? ar su vaiko vardu antspaudukas?  blush2.gif

Ne, ne kiekvienas. Visai klasei skirti tie kalnai, o lipduką ar antspauduką, kaip diagramos stulpelį, kiekvienas savo augina į viršų.
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 24, 23:20)
Na, ir myli TAVE wub.gif . Turbūt NE VELTUI mirksiukas.gif
o dėl to kukurūzų labirinto, tai be reikalo mano tėveliai apsigalvojo doh.gif Taip ir maniau, kad ten šaunu! smile.gif
Papildyta:

Mano mažėliui taip pat ne kas- temperatūra virš 39. Ruduo ima savo duoklę... unsure.gif

Tikiuos, kad neveltui blush2.gif

Manau, kad tikrai be reikalo apsigalvojo, smagu paklaidžioti, reikia rasti 9 stoteles ir komposteriu (tuo iš autobusų) pasižymėti juosteles, tada perskaitomas žodis. Mes gana greitai išėjom, bet buvo keletas tokių, kurie niekaip negalėjo rasti 8 stotelės, tai tiek blūdijo doh.gif teko eiti pagalbon biggrin.gif

Sveikatytės tavo vaikeliui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 09 24, 21:06)
Į pastą nusiunčiau įdejų pavyzdzių rudens/ziemos darbelių pamokoms, gal kam pravers.Galima ir su vaikais daryti ir klasę pasipuosti.
Pradedu rausti savo lobyna perziūrinėju kuo galeciau su jumis pasidalinti. g.gif

Oi, kaip patiko Kalėdų Senio barzda- Advento kalendorius bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Viskas, merginos, šiandien aš jau pass...

Labos nakties visoms, pailsėkite smile.gif
Atsakyti

As dirbu su pirma klase, darbu su siuo vadoveliu esu labai patenkinta, įdomu ir vaikams ir paciai, saltinį jau mokejau atmintinai, buna taip kai isleidi 4/5 laidas lotuliukas.gif
Į paštą ilįsti dar neturiu leidimo, esu pradinuke su patirtimi, bet cia naujokė. Tad testukų paziūreti negaliu, nebent kas tiesiogiai bent pirmą imestų, galeciau pasiruosti pirmadieniui ir antradienį jau rasyti.
[/quote]
Na dar prieš miegą užlėkiau pas jus. Parašyk savo epaštą, kelis išsiųsiu. Labanakt bye1.gif
Atsakyti
[quote=kad ji kur galas,2011 09 24, 21:34]
[quote=viga,2011 09 24, 21:22]
Papildyta:

[/quote]
Sveika,
parašyk savo paštą, įmesiu testukus, kaip tik parsinešiau namo.
Papildyta:
QUOTE(nengute @ 2011 09 24, 21:43)
Eksponuosim koridoriuose (kabinti palubėje galvojam). Dekoruosim pagal idėją kiekviena klasė, kas lapais, kas kaštonais, gilėm ar dar kažkuo). Nesu sumąsčiusi, kaip savo klasei siūlyti, prie skėčio medžiagos turbūt be problemų prilips viskas karštais klijais

Būtų labai įdomu pamatyti foto kaip atrodo tie skėčiai, nelabai pavyksta įsivaizduoti schmoll.gif
Atsakyti
[/quote]
Na dar prieš miegą užlėkiau pas jus. Parašyk savo epaštą, kelis išsiųsiu. Labanakt bye1.gif
[/quote]

Labai lauksiu blush2.gif AČIŪ 4u.gif
arunesj@gmail.com
Atsakyti
[quote=kad ji kur galas,2011 09 25, 09:33]
[/quote]
[/quote]

Labai lauksiu blush2.gif AČIŪ 4u.gif
arunesj@gmail.com
[/quote]
Testukai jau tavo pašte mirksiukas.gif
Atsakyti